Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5784460 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı MustafaKync

Vodafone Arena'nın membranları şubat ortasında stada gelerek çatı kapatma işlemine başlanacakmış...  :ishock:

Çevrimdışı ahmetx

Vodafone Arena'nın membranları şubat ortasında stada gelerek çatı kapatma işlemine başlanacakmış...  :ishock:
gelsin artık hazır kısımları bitirirlerdi şimdiye
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

numaraliya gecmisler korkuluk takiyorlar koltuklar bir muddet daha ilerlemez bitirsinler butun korkuluklari eski acik dahil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

bende öyle düşünüyorum ama ağırdan alınınca öyle bir hisde içimde yok değil.
Proje değişikliğinden sonra, sonradan gelen 2 sıra semerler, daha basık oldu. Bundan dolayı önde de olacak denildi.
Beldi önde ki semerleri şeffaf membranla çözerler. Yani membran ile birlikte hazır gelebilir.
Merakla bekliyorum  :alala:
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2016, 17:38:20 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

bi zahmet subat ortasi hem mebran hemde drenaj tam olarak baslayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

acaba deplasman trbününü ikiye bölüp bi kısmını eski açık a alsak nasıl olur  :lol: :evillol:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı sherlock

Stadın aydınlatma hesabında hata olduğundan yeniden hesaplanıyor. Hata, aydınlatmanın 3000 Lüx seçilmesi... Oysa 3500 Lüx olmalıymış   :s20:

imalat yapılmadığı için sorun olmaz,tekrar hesaplanır zor bir şey değil :)

Çevrimdışı emrekhvcgl

abiler şu kapasitenin 45'e vurma şansı hiç yok mu ya?

Çevrimdışı İhsan

acaba deplasman trbününü ikiye bölüp bi kısmını eski açık a alsak nasıl olur  :lol: :evillol:

Valla, benim de aklımdan geçmedi değil  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Stadın aydınlatma hesabında hata olduğundan yeniden hesaplanıyor. Hata, aydınlatmanın 3000 Lüx seçilmesi... Oysa 3500 Lüx olmalıymış   :s20:
o yazdıkları yazı baştan aşağı saçmalık eminim buda saçmalıktır bilmiyorum ama
bildiğim bir şey varsa zaten aydınlatma işini dünya çapında bir firmaya vermişlerdi yani
bunlar karar vermiyorki hata yapsınlar firma böyle düşündüyse malzemesini değiştirir olur biter
sanki yapılmış bir işte zaman kaybına neden oluyor. 5,5 metre yüksekliğin olduğu yerde 2,30 dan bahsediyorlar
o katta inşaat sırasında beton araçları dolaşıyordu TIRlar stadın içinde turluyorlardı.
kaldıki böyle bir şey olsa bile bu bilgi sizce basına verilirmi öğrenebilirlermi düşen bir emekçimiz vardı onu bile basın 15 gün sonra öğrendi
öğrendiğinde emekçi iyileşmiş çalışmaya başlamıştı. Biz o kazayı gece olmuştu 3,5 - 4 sularında kaza olduktan herhalde en çok
yarım saat sonra öğrenmiştik. ya boş verin bunları he he deyin geçin

Çevrimiçi Necmi

hiç heveslenmeyin eski açığı yedirtmeyiz :bandit:

Çevrimdışı cadavra

Olur olurda 43.5 olur ben 45k olacagini hic sanmiorum.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı idil

hiç heveslenmeyin eski açığı yedirtmeyiz :bandit:

haydaa. çubuk gibi dizilcekler iki tribüne sıkıştırıcaz iki yerde bence mantıklı  :lol:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı sallapati

SİS spartak moskova nın sahasını da yapmış.. foto gecen yıl mayıs ayından
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2016, 17:48:49 sallapati ]

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

eğer yeni kedi yolları gelmeyecekse bağlantı 2 köşeden olacak

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

foto 1 saat öncesinden
çatal merdiven amma sırıtmış orda , koltuklar takılınca bu kadar sırıtmaz değil mi?

Çevrimdışı sallapati

Lider takımı bilir ama Çarşı eğer yeni açıkta olursa müthiş bir ambians olur.. son gönderdiğim fotoya bakın.. arada loca yok.. alt katla bütünleşir.. müthiş ses çıkar bu tribünden..

Çevrimiçi Necmi

yeni açık  14526
eski açık  10395
kapalı       9377
numaralı  6677
loca         1847
VIP           2150
engelli       162
basın         186
1903 T       670

Toplam:    45990
Benim saydığım böyle çıktı gerçi bu konuda @ahmetx  le anlaşamıyoruz ama burda kenarda dursun
en üst sıraya koltuk konursa 1200 koltuk sığıyor. buda gerçek kapasiteyi 47200 yapıyor
protokolü hesaplayamadım koltuk genişliklerini bilmiyorum
birde VIP tribün kapasitesinin içinde 1903 tribün var mı yoksa ayrı mı onu anlayamadım
birse 670 rakamdan düşecek  o kadar açıkladıkları VIP kapasitesini ben ayırdıkları bölüme sığdıramadım
kombinelerini sattıklarına göre vardır bir bildikleri :busted_cop:

Çevrimdışı emrekhvcgl

hocam bu stadyum çok dik olacak ya. maç izlemeye mi gidiyoruz, azrail'le dans etmeye mi belli değil  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Lider takımı bilir ama Çarşı eğer yeni açıkta olursa müthiş bir ambians olur.. son gönderdiğim fotoya bakın.. arada loca yok.. alt katla bütünleşir.. müthiş ses çıkar bu tribünden..
Çarşının hepsi kapalıya geçemez zaten

Çevrimdışı sallapati

Çarşının hepsi kapalıya geçemez zaten
yeni açık komple bağırsa boğazın diğer tarafından duyulur  :D
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2016, 17:59:26 sallapati ]