Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5789880 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı dorukkaymak

dostum oralar otopark büyük ihtimal bazı yerlerde stadın makine parkının olduğu depolar
yukarlarda iş ağırlığının olduğu alanlarda işler hemen hemen bitti son işleri yapıp üstünü kapatıyorlar
ben iki ay önce gördüğümde yerler falan kapatılmıştı hep. Localar tv klima montajları ve mobilya kalmıştı
birde parkeleri döşenmemişti benim gördüklerimin. wc ler tamamen bitmişti sadece kapalı tarafında biraz geriden geliyor işler orda ofisler geç söküldü
ama şu ana kadar oralarda yol almıştır. @dorukkaymak içerlerde aman aman bir iş yok işin yükü tamamen
dışarda hem maddi hemde süre olarak

bilgiler icin cok tesekkurler abicim. ben oralari stadin normal dolanim alanlari sandim otoparksa zaten cok detay olmiyacaktir sevindim. tesekkur ederim.

Çevrimdışı TURKahvesi

Tribünden sahanın görünümünü bugüne kadar en iyi gösteren fotoğraf
Faruk bu hangi tribün  :alala:
bir de fotodaki tribünün ilk sıradaki yerden oturup göz hizasından çeklimiş bir foto alsak ne güzel olurdu.

Çevrimdışı dorukkaymak

O fotolar en alt kat testere kirişlerden anlaşılıyor
Yani taraftarın görmeyeceği bölüm
Onun dışında alt  tribün dolaşım alanı yani 2. Kat ve locaların olduğu 3.ve 4. Katlardan gelen fotolarda zemin duvar ve tavan kaplama dahil bittiğini gördük kaç kez
Foto alınamayan kısım numaralı tribün en alt kat  var soyunma odaları olan oraları görmedik henüz

Necmi abide otoparklar oldugunu soyledi. tesekkurler icim bir nevi rahatladi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Alanya Kalesi efsanesi gibi :evillol:

"Hacı taşı denize düşürebiliyon mu dene bakalım ehehehe" :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mhmtkartal

herkese iyi akşamlar acaba membran kaplaması yapmadan stat açılışına izin verilir mi bu sezon için zaman kaybettik baya direk koltuk ve çim işi bitip açılış imkanı nedir acaba ?

Çevrimdışı B@RoL

Bu sabah cekmistim anca fırsat oldu. 4 ayrı noktada çalışma gördüm hızlıca bakinca

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

Vay canına
O SENE BU SENE !

Çevrimdışı emrekhvcgl

çatı kaplaması beklediğimiz gibi olacak mı acaba? saydam olmayacak herhalde ama yarı saydam olur mu? maketteki gibi olma ihtimali var mı?

Çevrimiçi Necmi

Necmi abide otoparklar oldugunu soyledi. tesekkurler icim bir nevi rahatladi
alt katta iki ayrı bölüm var bir kısmı otopark diğer kısmıda depoların jeneratörlerin elektrik odalarının
su depolarının olduğu alan bu fotolarda o kısımdan çekilmiş büyük ihtimal oralarda tavan kaplaması olmaz
kapılarda demir kapı olur içerlerinde hep değerli malzeme olacak çim bakım elemanları yapının kontrol üniteleri
mekanik kontrol odaları klima motorları saha drenaj sistemi oralara iyi bakın bir daha göremez kimse oraları @dorukkaymak
ama toz işini önlemek içinde boya badana olur.çok fazla bilgisayar kontrolü var oralarda genede temiz pak olmalı

Çevrimiçi Necmi

çatı kaplaması beklediğimiz gibi olacak mı acaba? saydam olmayacak herhalde ama yarı saydam olur mu? maketteki gibi olma ihtimali var mı?
yok

Çevrimiçi Necmi

herkese iyi akşamlar acaba membran kaplaması yapmadan stat açılışına izin verilir mi bu sezon için zaman kaybettik baya direk koltuk ve çim işi bitip açılış imkanı nedir acaba ?
herşeyi yaptıktan sonra neden membran kaplayamayasın sonuçta zemin drenajını ve çimini yapmak zorundasın bunlar
olurken membranda kaplanır. bittiğinde göreceksin membran kaplaması koltuk montajından önce bitecek

Çevrimiçi Necmi

Alanya Kalesi efsanesi gibi :evillol:

"Hacı taşı denize düşürebiliyon mu dene bakalım ehehehe" :evillol:
deneme :o_o:
altta biz varız :bandit:

Çevrimdışı Jukebox

Çevrimdışı Anıl

[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2016, 21:21:06 Anıl ]

Çevrimiçi Necmi

Abi çatı nasıl olacak örnek resim var mı ?
olmayan bir çatının örnek resmi nasıl olacak :alala:
o membran türü ilk defa bir stadyumda kullanılıyor
şöyle bir şey var internette atex 5000 trl aramasında çıkıyor ama gerçekmidir
yoksa başka bir membranmıdır bilemiyorum

Çevrimdışı cadavra

Yeniinonuden foto gelsede catida ne oldu ne bitti gorsek yahu.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Skorbord hariç :)
Bunun disa dogru meilli olani olacak tabiki :tabe:

Bu ice dogru meilli Bursaninki gibi :bandit:

Yanlis bilgi vermeyelim lütfen :evillol:
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2016, 21:24:25 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Anıl

aslında benzemeyecek buna :D @Anıl
Membran rengi için attım @Necmi abi yoksa çatı baya özgü bir şey olacak :)

Çevrimdışı Serjo

sevgili  sherlock ;

ben senin büyük bir hayranınım :) dizinin her bölümünü soluksuz izliyorum , bayan hudson'ın sherlooock deyişine bayılıyorum :D ama son bölüm hep holmes diye seslendi hiç sherlock demedi , kendisine çok selamımı iletin :) Watson ise benim adamım bazen onu sizden daha çok seviyorum. Yalnız 3 bölüm için iki sene bekletiyor olmanız çok can sıkıcı bir durum , yılbaşı özel bölümünü de pek beğenmedim bir sene bekleyişin sonu böyle olmamalıydı , kendine çok iyi bak watson'a selam :)
                                                              İlk defa konu dışı yapıcam ama görünce dayanamadım 😃
Hastasıyız
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı bjklimert_

kaplama ne zaman başlanır net zaman verebilir misiniz yada tahmini bir zaman TEŞEKKÜRLER

Çevrimiçi Necmi

Membran rengi için attım @Necmi abi yoksa çatı baya özgü bir şey olacak :)
aslında membran rengide benzemeyecek büyük ihtimal bizimki daha parlak commerzbank mat
birde bizim çatı tarzında şu ana kadar başka bir stad çatısı görmedim dışa doğru akıntı olan ön tarafın daha yüksek olduğu
bir asma çatı görürseniz yükleyin buraya birde bizde geriye doğru semerler düzleşiyor oda başka bir stadda yok

Çevrimiçi Necmi

kaplama ne zaman başlanır net zaman verebilir misiniz yada tahmini bir zaman TEŞEKKÜRLER
:dontknow:

Çevrimiçi murat

Membranların malzemesi ,kalitesi ,özellikleri farklı olsada görüntü hepsinde aynı.

Çevrimdışı eaglearena

kapalı üstte en üst kısımda koltukların üstünde muşamba var ve kutuya benzer kahverengi bişeyler var onların ne olduğunu bilen var mı acaba