Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5788301 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yalnız üstkatlardaki o korkuluklar bile bazen işe yaramayabilir düşünsenize 90+3 Olcay golünün bir ikincisi olduğunu Allah muhafaza  :evillol:
Olacagi soyleyeyim Facia olur ustune stad muhur yer
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Efe çağrına kayıtsız kalamadım  :) Bu mabedde nice zaferler göreceğiz hep beraber
:hosgeldin

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Efe çağrına kayıtsız kalamadım  :) Bu mabedde nice zaferler göreceğiz hep beraber
:hosgeldin abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Geçenlerde stadın oradan geçerken çatıda olukları filan kesiyorlardı jetle o kıvılcımlar koltuklara düşmesin diye serilmiş olabilir dediydim.  :ssss:
yanmaz bir malzemeyse olabilir. üstte tahliye kanallarıyla ilgili işler yapıyorlardır @CanEmre
zaten tozdan neden korusunlar zaten hepsine poşet geçirdiler bunu sonradan hatırladım

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı YunusEmre

şubat ortasında drenaj başlar artık inşallah bi zahmet ha gayret :icool:

Drenaj kaç gundur başladı.. Bir fotoda çıkış kkapısı önünde kalıp cakilmisti betona hazırdı orda tahliye borularından vardı temelden hatırladığım..

Çevrimdışı cadavra

Yarin stada yeni çatı malzemeleride gelse son parti umarim bari o bitse ya gelsede hiç deil tahminlerimiz daha saglikli olur

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Burak Akay

Olacagi soyleyeyim Facia olur ustune stad muhur yer
Aman Allah korusun kimsenin canına sağlığına zarar gelmesin dozunda sevinmeyi öğretir o diklik belki bizlere :D
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı sherlock

ekşiden alıntı ;

çatıda semerler monte edildi, bir sorun yok. çatı hazır, şimdi üzerine membran yapılacak. 1 şubat’ta bunlar takılacak. çatıyla ilgili hiçbir sorun yok. çatıda sadece ufak montaj sorunları var. onları test ediyorlar. membran için ölçümler yapılıyor. bundan sonrası yokuş aşağı durumuna geldi. 1 şubat’ta orada vinçler kalmaz çime başlanır.

kaynak: vodafone arena mimarı bünyamin derman

Çevrimdışı Efe

hoşgeldiniz  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

gün icinden sanirim güncel tam emin degilim

Çevrimdışı Efe

Drenaj kaç gundur başladı.. Bir fotoda çıkış kkapısı önünde kalıp cakilmisti betona hazırdı orda tahliye borularından vardı temelden hatırladığım..
tamam o başladı ama vinçlerin çıkıp saha drenajının başlaması ve bitmesi önemli bizim için zaten kum çakıl getirerek fiili olarak başlamıştı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sherlock

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Çevrimdışı Efe

ekşiden alıntı ;

çatıda semerler monte edildi, bir sorun yok. çatı hazır, şimdi üzerine membran yapılacak. 1 şubat’ta bunlar takılacak. çatıyla ilgili hiçbir sorun yok. çatıda sadece ufak montaj sorunları var. onları test ediyorlar. membran için ölçümler yapılıyor. bundan sonrası yokuş aşağı durumuna geldi. 1 şubat’ta orada vinçler kalmaz çime başlanır.

kaynak: vodafone arena mimarı bünyamin derman
bünyamin beyin dediği gibi şubat başı vinçler gider  inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

Selamün aleykum arkadaşlar bi kaç gündür işlerimin yogunlugundan takip edemedim. Ama pek bi hareketlilik yok gibi.

Ve ayrıca Şirket  bana 15-19 tarihleri arasında İstanbulda eğitim ayarlamış. 14 Şubat da İstanbula uçuyorum. Yani sevgilime gidiyorum 14 Şubatta Sabah uçağı ile gelirsem Direkt Stada gidecem. 1 Sene önce bu zamanlar da gitmiştim bakalım nasıl bi değişim var.  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

Selamün aleykum arkadaşlar bi kaç gündür işlerimin yogunlugundan takip edemedim. Ama pek bi hareketlilik yok gibi.

Ve ayrıca Şirket  bana 15-19 tarihleri arasında İstanbulda eğitim ayarlamış. 14 Şubat da İstanbula uçuyorum. Yani sevgilime gidiyorum 14 Şubatta Sabah uçağı ile gelirsem Direkt Stada gidecem. 1 Sene önce bu zamanlar da gitmiştim bakalım nasıl bi değişim var.  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc
kafayı üşütebilirsin dikkat et  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

kafayı üşütebilirsin dikkat et  :icool:

Ağaçlı yolda oynayarak giden birini görürsen bilki o benim o zaman  :D :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Loserclub

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

güncel değil koltuk yok :)
[/quote]

dalginlik iste oraya dikkat etmemisim  :s20:

Çevrimdışı izorlu85

:D

Tam bi sene  önce gitmiştim numaralı da çiçekler yeni açıkda obitaş harıl harıl çalışıyordu. Girebilirsek içeri bi gezme fırsatımız olursa  iyi olur ya bakalım artık. Bide o gün 14 şubat akşamı Beşiktaş Başakşehir maçı var nasıl gidebilirim ki. Uçak Sabah  olursa gitmek isterim.

Çevrimdışı gkyrn

Tüm Beşiktaş Arena Ailesi' ne, Kara kartal abilerime, kardeşlerime ve arkadaşlarıma yürekten selamlar, merhaba...
İlk Vodafone Arena konusundan itibaren tüm mesajlarını okuduğum ve bir yılı aşkın süredir de sürekli takip ettiğim foruma üye olup ilk mesajımı atmak bu geceye kısmet oldu.
Mabedimizin inşaat sürecinde en başından itibaren tüm gelişmeleri aktaran ve biz takipçilerini habersiz bırakmayan herkese teşekkür etmek istiyorum.
Umuyorum bu başlık Vodafone Arena' mızın sağ salim içimize sinerek açıldığı ve nice zaferlerimizin ilklerini yaşadığımız başlık olur.
Sevgi ve saygılarımla...

Çevrimdışı izorlu85

Tüm Beşiktaş Arena Ailesi' ne, Kara kartal abilerime, kardeşlerime ve arkadaşlarıma yürekten selamlar, merhaba...
İlk Vodafone Arena konusundan itibaren tüm mesajlarını okuduğum ve bir yılı aşkın süredir de sürekli takip ettiğim foruma üye olup ilk mesajımı atmak bu geceye kısmet oldu.
Mabedimizin inşaat sürecinde en başından itibaren tüm gelişmeleri aktaran ve biz takipçilerini habersiz bırakmayan herkese teşekkür etmek istiyorum.
Umuyorum bu başlık Vodafone Arena' mızın sağ salim içimize sinerek açıldığı ve nice zaferlerimizin ilklerini yaşadığımız başlık olur.
Sevgi ve saygılarımla...

:hosgeldin