Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5789464 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı sallapati

26 ocak fotoları.. Tayfun yaşar çekmiş. Beşiktaşarena sitesinde.. Altuğ link vermemiş sanırım buraya

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Valla gidip gördünüzmüde kaba duruyor kapı takılmamış falan gene bütün negatifliğinizi foruma yansıtıyorsunuz..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı dorukkaymak

nerden biliyorsun girip gördünmü :alala:

Abicim 2 mesaj yukarida resimler var iste

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

içerden foto çekmek yasak çalışanlar çekemez
haklılar artık işler sonlanıyor ve daha açmadan eskimesini istemezler

yasak :)

Bu nasıl bir diktatörlüktür !! :ebebe: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sherlock

Icerilerde hala cok fazla calisma var gibi duruyor. hadi disarisi agir hava sartlari vs yeni semerler zaten maffetti bizi. peki icerisi neden boyle yavas acaba?

yoksa bu hiz normal mi? bana cok yavas geliyor acikcasi.

iceriler bildigin kabanin kabasi.

sozde martta acilacakti yani 1 aya nerdeyse.. Oyle birsey olsaydi simdi iceriye cila falan atiliyor olmaliydi yerlere herhalde heryer peril peril boyali vs. ama bildigin beton kaba duruyor icerilerde kapilar bile takilmamis

otoparklar zaten beton olarak kalacak alışveriş merkezlerinde de aynı imalat yapılıyor.Mekanik ve elektrik işleri bitmiş görünüyor.

Çevrimdışı yusuf koca

Konu dışı olacak ama bu site bu forum gerçekten çok mutlu ediyor beni. Bir abi lafı içimin yağlarını eritiyor  :) Maalesef benim abi diyeceğim bir @Coşkun Mevsim abim bir de @ahmet türker abim var  :) Sağolasın @Necmi bu güzel forumu gerçekleştirdiğin için . O güzel fırçalarınla genç kardeşlerimize Beşiktaş'lılık duruşunu hatırlattığın için
  hasan tahsin kardeşim beraber gideceğiz kadıköyden maçlara

Çevrimdışı Serjo

Bu nasıl bir diktatörlüktür !! :ebebe: :evillol:

yasağı biz mi koyduk ,Fikret Orman'a söyle  :D
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimiçi Necmi

Abicim 2 mesaj yukarida resimler var iste
dostum oralar otopark büyük ihtimal bazı yerlerde stadın makine parkının olduğu depolar
yukarlarda iş ağırlığının olduğu alanlarda işler hemen hemen bitti son işleri yapıp üstünü kapatıyorlar
ben iki ay önce gördüğümde yerler falan kapatılmıştı hep. Localar tv klima montajları ve mobilya kalmıştı
birde parkeleri döşenmemişti benim gördüklerimin. wc ler tamamen bitmişti sadece kapalı tarafında biraz geriden geliyor işler orda ofisler geç söküldü
ama şu ana kadar oralarda yol almıştır. @dorukkaymak içerlerde aman aman bir iş yok işin yükü tamamen
dışarda hem maddi hemde süre olarak

Çevrimdışı mikailtatli

stad gelecek sezonun basina yetisirmi aceba??? :by2:

Çevrimdışı Tolga

Yeni sezonun ilk maçını Vodafone Arena'da oynarız :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sherlock

ilk 5 hafta maç yapamayız ama sonra sorun olmaz açılır bence :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı FARUK

Icerilerde hala cok fazla calisma var gibi duruyor. hadi disarisi agir hava sartlari vs yeni semerler zaten maffetti bizi. peki icerisi neden boyle yavas acaba?

yoksa bu hiz normal mi? bana cok yavas geliyor acikcasi.

iceriler bildigin kabanin kabasi.

sozde martta acilacakti yani 1 aya nerdeyse.. Oyle birsey olsaydi simdi iceriye cila falan atiliyor olmaliydi yerlere herhalde heryer peril peril boyali vs. ama bildigin beton kaba duruyor icerilerde kapilar bile takilmamis
O fotolar en alt kat testere kirişlerden anlaşılıyor
Yani taraftarın görmeyeceği bölüm
Onun dışında alt  tribün dolaşım alanı yani 2. Kat ve locaların olduğu 3.ve 4. Katlardan gelen fotolarda zemin duvar ve tavan kaplama dahil bittiğini gördük kaç kez
Foto alınamayan kısım numaralı tribün en alt kat  var soyunma odaları olan oraları görmedik henüz

Çevrimdışı sherlock

o niye ?

biz mart veya en kötü nisan ayında açmaya çalışıyoruz arkadaş yeni sezona yetişir mi diyor.

ironi yaptım :)

Çevrimdışı Ensar

biz mart veya en kötü nisan ayında açmaya çalışıyoruz arkadaş yeni sezona yetişir mi diyor.

ironi yaptım :)
sevgili  sherlock ;

ben senin büyük bir hayranınım :) dizinin her bölümünü soluksuz izliyorum , bayan hudson'ın sherlooock deyişine bayılıyorum :D ama son bölüm hep holmes diye seslendi hiç sherlock demedi , kendisine çok selamımı iletin :) Watson ise benim adamım bazen onu sizden daha çok seviyorum. Yalnız 3 bölüm için iki sene bekletiyor olmanız çok can sıkıcı bir durum , yılbaşı özel bölümünü de pek beğenmedim bir sene bekleyişin sonu böyle olmamalıydı , kendine çok iyi bak watson'a selam :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 19:20:01
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Ağustosta kar yağmazsa inşaallah ilk maçı oynarız:-)
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı FARUK

Tribünden sahanın görünümünü bugüne kadar en iyi gösteren fotoğraf

ysariusta

• Ziyaretçi

benim her tribünden izlemek gibi bir amacım var ama kesinlikle üst katları dolaşırken en üstlere gitmem aga. Bu ney leeeen

Çevrimdışı sozkul

ilk 5 hafta maç yapamayız ama sonra sorun olmaz açılır bence :)

Ciddi misin @sherlock, sen de böyle diyorsan ayvayı yedik..  :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu nedir Aga :o_o: :o_o: :aaa: :aaa:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kartalBaz

Başım döndü yeminlen.

Çevrimdışı Serdar

Ohaa bu nedir ya hem de alt kat tribünleri çalmışlar ya laa. Hani ben yere bile tükürmeyen adamım ama burdan tükürsem çizgi hakemini
vururum kesin. :lol:

Çevrimdışı Koa_lAA

ahaa avcılar-taksim... çift katlı belediye otobüsü...en öne oturmuşum :)

Çevrimdışı cursedofdragon

şimdi rakipler düşünsün :)