Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5790097 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Deadam

@Popular Demand moda merkezinin içi, numaralı ve eski açık loca alanlarının içi , otopark içi, kartal yuvasının içi

Oraların içini çek sana drone hediye ederim :D

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimiçi murat

ben Başkan tarih verdiğinde üzerine 2 ay koyuyorum. Rahat ediyorum. Sen de dene.
3 ile çarpmak daha doğru.1 hafta=3 hafta 1 ay=3 ay

Çevrimdışı cadavra

Mantıklı plan  :icool:
Çatı'dan ne anlıyosunuz abi siz ya? Yarım saat incelesem aynı geliyor bana. Ciddi ciddi sayıyor musunuz takılan demirleri? (semer diyosunuz sanırım)

Harbi efsanesiniz yalnız. 30 sene sonraya saklanmalı bu forumun postları.
Tam evladiyelik.  :evillol:
2 bin tane koltugu tek tek sayan adam gordum burda semer dedigin nedir :D :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

belki drenaj ve çim verilen süreye uyabilir ama membran konusunda kesinlikle katılıyorum ve bu yüzden de ben başkanın yerinde olsam en azından membranın bitimi yaklaşana kadar o geri sayım olayından vazgeçerim
Aynen katılıyorum. Tüm semerler bitince vinçlerin tamamının çıkacağının da garantisi yok. Işıklandırma sistemlerinin nasıl takılacağını da bilemiyoruz, kedi yolları vasıtasıyla deniyor ama ne zaman bu inşaatta herşey tam söylendiği gibi gitti ki? Membranların ne zaman geleceğini gelecek membranların uyacağını da bilemiyoruz. Kendi adıma tahmin yapmam gerekirse Vinçlerin sahadan çıkışı Şubat ayı ortasını veya sonunu bulur bu hava koşullarında. Mart ayı itibariyle drenaja başlayabilirler herşey yolunda giderse. 
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Aynen katılıyorum. Tüm semerler bitince vinçlerin tamamının çıkacağının da garantisi yok. Işıklandırma sistemlerinin nasıl takılacağını da bilemiyoruz, kedi yolları vasıtasıyla deniyor ama ne zaman bu inşaatta herşey tam söylendiği gibi gitti ki? Membranların ne zaman geleceğini gelecek membranların uyacağını da bilemiyoruz. Kendi adıma tahmin yapmam gerekirse Vinçlerin sahadan çıkışı Şubat ayı ortasını veya sonunu bulur bu hava koşullarında. Mart ayı itibariyle drenaja başlayabilirler herşey yolunda giderse. 

verdiğin tarihler biraz abartılı geldi ama bugüne kadar ki tecrübelere bakarsak dediğin gibi olursa hiç şaşırmam..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Popular Demand

@Popular Demand moda merkezinin içi, numaralı ve eski açık loca alanlarının içi , otopark içi, kartal yuvasının içi

Oraların içini çek sana drone hediye ederim :D

Ne demek abi çekerim tabi. 20 dakikalık uuuupuzun bir video olur. Hava müsait olsun yeter. Cumartesi veya pazar uygun benim için.
          [img width=41

2 bin tane koltugu tek tek sayan adam gordum burda semer dedigin nedir :D :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok güzel bişey ama bu. Aşk'ın tanımı denebilir en naif tabirle.
Beşiktaşlılık güzel şey üstad  :icool:
          [img width=41

Çevrimdışı kartalpençesi

Ne demek abi çekerim tabi. 20 dakikalık uuuupuzun bir video olur. Hava müsait olsun yeter. Cumartesi veya pazar uygun benim için.
Kartal yuvasının içini nasıl çekeceksin drone giriyor mu :D
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimiçi murat

Yağışsız olursa tabii ki çekerim. Görmek istediklerinizin yerini tarif edersiniz artık, yoksa ben genel çekerim anca, hiç anlamam inşaattan  :bandit:
Çekeceğin zaman haber verde gelelim beraber bir çay kahve içelim.@Popular Demand
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2016, 16:11:45 MURAT ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Herkese merhabalar yeni üye oldum. Stadı yazdan beri önce wow sonra burdan takip ediyorum ama şimdi üye oldum.Tribün açısından stadımıza çok önem veriyorum. Stadımızın tribün yapımızı olumlu etkileyeceğini düşünüyorum. Çünkü stad kesinlikle tribünü etkiliyor şimdilerde Konya taraftarı yada daha ilk maçtan Bursa gibi.Bizim taraftarımızın dehşet potansiyeli var.Casablanca taraftarları gibi tribün yapacak potansiyelimiz var.İnşallah bu stadda her maç büyük bayraklar vs ve durmadan tezahürat kültürümüzü daha geliştiririz. Rakibe baskı konusunda bu statta zaten cehennem gibi olacak. Eğer tribünle ilgilenenler varsa kale arkalarında falan her maç büyük bayraklar olsa süper olur. Ne kadar tezahüratta iyi olsak da bayraksız çok ateşli olmuyor. Böyle bir şey düşünülüyor mu merak ediyorum. Daha çok tribün konusuna girdim ama başka konusu var mı bilmiyorum.
Buyuk bayrak show cok rahat yapılabilir

Olimpiyatta , Feyenord , Arsenal ve liverpool maçlarında 5.000 adet dev flama ve bayraklarla show yapilmisti zaten , Vodafone arenada neden olmasın @Ersinn
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı bad75

şu stad inşaatı başladığından beri açılışını 4 gözle bekliyorum. Eğer bu stadda maç izlemeden ölürsem gözüm açık gideceğim...

Kartal yuvasının içini nasıl çekeceksin drone giriyor mu :D

Her yere girer o da, Kartal Yuvası tam olarak hangi noktada olacak? Linç başlasın  :lol:
          [img width=41

Çevrimiçi murat

şu stad inşaatı başladığından beri açılışını 4 gözle bekliyorum. Eğer bu stadda maç izlemeden ölürsem gözüm açık gideceğim...
Sende benim gibi 40 yaş sendromuna girmişsin :D Neyseki inşaat aşamasında bir kez içeri girerek  biraz kendime geldim.

Çekeceğin zaman haber verde gelelim beraber bir çay kahve içelim.@Popular Demand

Olur abi :)

Zaten Gaziler Büfe'ye de borcum kalmıştı. Yanıma para almayı unutmuşum ama var sanıp köfte-ekmek yedim.
3 lira gibi bişey verebilmiştim, onu da hallederim  :)
          [img width=41

Sende benim gibi 40 yaş sendromuna girmişsin :D Neyseki inşaat aşamasında bir kez içeri girerek  biraz kendime geldim.

Ben de o şanslı kişilerden olmayı çok isterdim. Yıllar sonra hala iç çekiyor olacağım inşaatını içerden göremedim diye.
Şanslısınız abi  :tabe:
          [img width=41

Çevrimiçi murat

Olur abi :)

Zaten Gaziler Büfe'ye de borcum kalmıştı. Yanıma para almayı unutmuşum ama var sanıp köfte-ekmek yedim.
3 lira gibi bişey verebilmiştim, onu da hallederim  :)
Tamam haberini bekliyorum. Belki başka gelenlerde olur. @Yunus @ZEKI @Necmi @KUMANOVALI vs. Ne zamandır maça da gidemiyoruz. 
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2016, 16:23:11 MURAT ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

eşim benimle evlendikten sonra (9 ay oldu evleneli) fanatik Beşiktaşlı oldu.. futbola uzak her kadın gibi ne anlıyorsunuz modundayken benden beter duruma geldi diyebilirim.. maçlarda kendini o kadar kasıyor ki saatlerce baş ağrısı çekiyor :)

ve yurt dışında olduğumuzdan şu ana kadar sadece bir kez maça gidebildik.. geçen sene olimpiyattaki fener maçı.. o yarısı boş stadın atmosferinden bile öyle etkilendi ki gideceğimiz ilk maçı iple çekiyor.. geçen o da benzer bir laf etti.. açılış maçına mutlaka gideceğiz değil mi, orada maç izlemeden ölürsem gözüm açık gider diye :)

Çevrimdışı bad75

valla sadece Süleyman SEBA nın cenazesinde girebildim.

Çevrimdışı bad75

eşim benimle evlendikten sonra (9 ay oldu evleneli) fanatik Beşiktaşlı oldu.. futbola uzak her kadın gibi ne anlıyorsunuz modundayken benden beter duruma geldi diyebilirim.. maçlarda kendini o kadar kasıyor ki saatlerce baş ağrısı çekiyor :)

ve yurt dışında olduğumuzdan şu ana kadar sadece bir kez maça gidebildik.. geçen sene olimpiyattaki fener maçı.. o yarısı boş stadın atmosferinden bile öyle etkilendi ki gideceğimiz ilk maçı iple çekiyor.. geçen o da benzer bir laf etti.. açılış maçına mutlaka gideceğiz değil mi, orada maç izlemeden ölürsem gözüm açık gider diye :)
valla benim hatun da evde maç izlemeyi sevmez ama stadın atmosferine bayılıyor. Açılışı o da 4 gözle bekliyor... Hatunlara da aşıladık ya içimizdeki aşkı helal olsun bize :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

valla benim hatun da evde maç izlemeyi sevmez ama stadın atmosferine bayılıyor. Açılışı o da 4 gözle bekliyor... Hatunlara da aşıladık ya içimizdeki aşkı helal olsun bize :)

:) gs fb maçlarını bile kaçırmıyor.. hakem hatalarına falan çıldırıyor.. futbolu da baya çözdü.. bazen maç sırasındaki halini şaşkınlıkla izliyorum.. Beşiktaşlılık benimle tam olarak örtüşüyor falan diyor.. aslında futboldan uzak olan neler kaçırdıklarını bilmiyorlar.. özellikle o stat atmosferi..

neyse konu dışına çıkmayalım...

Çevrimdışı ahmetx

Beton bilezigin üstü açik kalacak sanki, iskeleler kalkti küfekilerin bittigi yerlerde  :s20:
bileziğin üstüyle iskelelerin alakası yok ki  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı firewater

Yok alakası ben 2008den beri forzaya üyeyim. 2014de kapandı form. Hatta brasıda alternatif olarak açıldığından buraya kayıt olduk. Yunus emre, deniz, necmi abi hatırlarlar. Sonra yeni bir yapılanma oldu ve tekrar açıldı forza. Şimdi okadarda katı değil paso oradada çok tartışılıyor. Hakaret ve küfüre ceza var ben hakaretten 3ay yedim mesela gsyi öven linens hayranlarına  :)

Çevrimiçi Necmi

Çok güzel bişey ama bu. Aşk'ın tanımı denebilir en naif tabirle.
Beşiktaşlılık güzel şey üstad  :icool:
en uçta takılan son iki semere yakın çekim yapabilirmisin nasıl bağlantı yaptıklarını merak ediyorum
@Popular Demand

https://youtu.be/ytM0BwAseIQ?t=149

Zamanında koltuklarımız kırmızı-beyaz'mış  :D

Üstelik o zamanlarda da "semer" takılıyormuş organizasyon için  :lol:

Yeni versiyonunda da dümnya devlerini ağırlayacağız inşallah..
          [img width=41

en uçta takılan son iki semere yakın çekim yapabilirmisin nasıl bağlantı yaptıklarını merak ediyorum
@Popular Demand

Abi inan bilmiyorum tam olarak nereyi kastettiğini. Fotoğraf üzerinden işaretlersen anlarım anca.
          [img width=41