Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5789992 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Popular Demand

[img width=41

Çevrimiçi Necmi

Bu (Küfür Yasak)₆ nın haberi . Doğruluk payı varmıdır @ahmetx @Efe  @FARUK

Gezi Olayları’nda Beşiktaş’lıların ön plana çıkması sonrası inşaatta 5 metrelik bir geri çekilme (onaylamama) yapıldığı bir başka olumsuz gelişmeydi.
Vodafone Arena’nın planları 50-55 bin kişilik olarak ilk etapta gerçekleştirilmişti. Şu anda seyirci kapasitesi 41-43 bine inmiş durumda. Nedeni 5 metre yükseğe çıkamamak.
Doğruluk payı yok Bu stad 25 metre geri çekildi zaten yok yükseklik diyorsa bunun mümkünüde yok yükselebilmek için genişlemekte zorundasın
ilk proje elimizde gezi öncesi ve bu projede temel nereye atılması gerekiyorsa oraya atıldı. Bu tip haberler stad açılmasına yaklaştıkça artacaktır
Beşiktaş taraftarını kışkırtma amaçlı olduğu açık. Ciddiye almamak gerekiyor stadımızda mevcut arazi boyutları neyse sonuna kadar kullanıldı.
zorluk çıkartılmadımı elbette çıkartıldı ama bu söylenenler şeklinde değil bir gerçekte var devlete ramen oraya stad yapamazsın. O nedenle
sürekli engelleme yapıldı vs laflarından uzaklaşmak gerekiyor. Devlet istemeseydi yapamazdık bu kadar basit bir konu ama bazı yavaşlatmalar stad inşaatının
kullanılarak Beşiktaş üzerinde baskı unsuru yaratıldı buda bir gerçek (Küfür Yasak)₆ gibi Beşiktaş düşmanlığı bilinen bir gazetenin burda ne adını alın nede
haberini ciddiye alıp buralara taşıyın bence sitelerine bile gripde onlara hit sağlatmayın

Çevrimdışı eşbaşkan

bence yanlışın var.. zaten sürekli takip edebildiğimiz bir alan değil ama zaman zaman paylaşılan fotoğraflarda uzun zamandır duvarda taş montajı yapılmıyor gibi görünüyor.. bunun aksini gösteren fotoğraflar varsa paylaşırsan sevinirim

Zaman zaman eski açık tarafından geçiyorum ve geçerken gözlemlediğim bir durum, fotoğraf yok maalesef.
Otobüsle geçerken çekemiyorum.
Merak ettiğim bir yer olduğu için oraya özellikle geçerken bakıyorum.

Çevrimdışı martin40

Beton bilezigin üstü açik kalacak sanki, iskeleler kalkti küfekilerin bittigi yerlerde  :s20:

Çevrimdışı Erdem Çözer

özellikle kaba inşaat bittikten sonrasında %80 ortalama yakaladım :)

:evillol: en son yaptığı açıklama için test edeceğim
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı kartalpençesi

ben Başkan tarih verdiğinde üzerine 2 ay koyuyorum. Rahat ediyorum. Sen de dene.
Yıl başını geçtim Başkan geçen haziranda röportajını izlemiştim eylül 2015de açacağız demişti :D
Bende artık öyle yaparım :eyes
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı kartalpençesi

semerlerin sokuldugu felan yok ya yeni semerler beklendi o kadar halada beklıoruz daha eksiği var.
Yanlış anlaşılma olmuş. sonuçta zaman kaybı oldu demek istedim

Çevrimdışı Emre.Guler

Beton bilezigin üstü açik kalacak sanki, iskeleler kalkti küfekilerin bittigi yerlerde  :s20:

Orası için iskeleye gerek yokki Kapalı en üstten bir merdiven ile oraya ulaşabilir işçiler zaten iskele ile çalışabilecek bir yer değil

Çevrimdışı ahmetx

Bu (Küfür Yasak)₆ nın haberi . Doğruluk payı varmıdır @ahmetx @Efe  @FARUK

Gezi Olayları’nda Beşiktaş’lıların ön plana çıkması sonrası inşaatta 5 metrelik bir geri çekilme (onaylamama) yapıldığı bir başka olumsuz gelişmeydi.
Vodafone Arena’nın planları 50-55 bin kişilik olarak ilk etapta gerçekleştirilmişti. Şu anda seyirci kapasitesi 41-43 bine inmiş durumda. Nedeni 5 metre yükseğe çıkamamak.
5 m yukarı demek 6 m yanlara genişletmek demek yer var mı ki @Hasan Tahsin abi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2016, 15:45:26 Popular Demand ]
          [img width=41

Çevrimdışı bad75

Yıl başını geçtim Başkan geçen haziranda röportajını izlemiştim eylül 2015de açacağız demişti :D
Bende artık öyle yaparım :eyes
ben o açıklamayı yaptığında işyerindeki arkadaşlarıma şubat ayına çatıyı tam bitirsinler başka birşey istemiyorum demiştim :)

Çevrimdışı kartalpençesi

1 aydır nerdeyse drone çekim yapılmıyor.. Bu sitede yapan varsa, lütfen zaman bulursa yapsın :money:

Çevrimdışı Erdem Çözer

ben o açıklamayı yaptığında işyerindeki arkadaşlarıma şubat ayına çatıyı tam bitirsinler başka birşey istemiyorum demiştim :)

:) o bile tutmadı desene..

1 aydır nerdeyse drone çekim yapılmıyor.. Bu sitede yapan varsa, lütfen zaman bulursa yapsın :money:

Bunu üstüme alabilirim sanırım :) Kış mode on  :lol:

Yağış olmazsa bu haftasonu çekerim.
Zaten 1 aydır kayda değer tek değişiklik koltuk montajları sanırım.
          [img width=41

Çevrimdışı Erdem Çözer

kaynaklı semerleri ve şu ytonglarla ne yaptıklarını da daha detaylı görebiliriz.. bir de şu drenaj kuyuları var.. sen çekim yap illa ki işe yarar :)

Çevrimdışı cadavra

Gecen sene ve bu senin basi 6. Hafta dediginde pek inandiriciligi yoktu hepimiz asagi yukari bu tarihlerde bitebilcegini on gormuoduk en azindan bende bitecegini sanmiordum ama cati montaji tamamiyle tamamlandiktan sonra verecegi tarih olabilir cunku geriye mebran kalio ciminde mebranla baslayacagini dusunecek olursak 2 ay deilde belki 2 3 hafta aksar o da mebram serilirken belki gecikme yasanabilir die katalim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartalpençesi

Şimdiden çok teşekkürler.. Bekliyoruz :)

kaynaklı semerleri ve şu ytonglarla ne yaptıklarını da daha detaylı görebiliriz.. bir de şu drenaj kuyuları var.. sen çekim yap illa ki işe yarar :)

Yağışsız olursa tabii ki çekerim. Görmek istediklerinizin yerini tarif edersiniz artık, yoksa ben genel çekerim anca, hiç anlamam inşaattan  :bandit:
          [img width=41

Çevrimdışı Erdem Çözer

Yağışsız olursa tabii ki çekerim. Görmek istediklerinizin yerini tarif edersiniz artık, yoksa ben genel çekerim anca, hiç anlamam inşaattan  :bandit:

sen çekiyorum de biz liste yaparız :)

[img width=41

Çevrimdışı bad75

Gecen sene ve bu senin basi 6. Hafta dediginde pek inandiriciligi yoktu hepimiz asagi yukari bu tarihlerde bitebilcegini on gormuoduk en azindan bende bitecegini sanmiordum ama cati montaji tamamiyle tamamlandiktan sonra verecegi tarih olabilir cunku geriye mebran kalio ciminde mebranla baslayacagini dusunecek olursak 2 ay deilde belki 2 3 hafta aksar o da mebram serilirken belki gecikme yasanabilir die katalim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zaten o 2 ayı ben kendi gözlemlerime, stadın durumuna bakarak ilave ediyordum. Dediğin gibi Başkan tarih verdiğinde stadın bir durumunu görelim ne kadar süre eklememiz gerektiğini az buçuk hepimiz biliriz artık.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çatıda bu derece sorun beklemiyordu kimse, çatı bitince membranda sorun yaşamayacağımızın garantisini kimse veremez aynı şekilde drenaj ve çim işlerinde de..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kartalpençesi

Başta yukarılara çık üstten çek. Sonra yaklaş çatı montajını görelim. Sonra çatı çemberinin ortasından içine girip ordan tribünleri çek sonra koltuklara yaklaşarak çek. Sahadaki malzemelerede yaklaş sayalım :D  :ebebe:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çatıda bu derece sorun beklemiyordu kimse, çatı bitince membranda sorun yaşamayacağımızın garantisini kimse veremez aynı şekilde drenaj ve çim işlerinde de..

belki drenaj ve çim verilen süreye uyabilir ama membran konusunda kesinlikle katılıyorum ve bu yüzden de ben başkanın yerinde olsam en azından membranın bitimi yaklaşana kadar o geri sayım olayından vazgeçerim

Başta yukarılara çık üstten çek. Sonra yaklaş çatı montajını görelim. Sonra çatı çemberinin ortasından içine girip ordan tribünleri çek sonra koltuklara yaklaşarak çek. Sahadaki malzemelerede yaklaş sayalım :D  :ebebe:

Mantıklı plan  :icool:
Çatı'dan ne anlıyosunuz abi siz ya? Yarım saat incelesem aynı geliyor bana. Ciddi ciddi sayıyor musunuz takılan demirleri? (semer diyosunuz sanırım)

Harbi efsanesiniz yalnız. 30 sene sonraya saklanmalı bu forumun postları.
Tam evladiyelik.  :evillol:
          [img width=41