Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813546 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Fatih

günaydın.. bu sene de ne kar yaptı be  :bandit:
SAbah sabah güldürdün hocam  :lol: Iyi gunler herkese.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı selçukaras

günaydın arkadaşlar,
hazır foto falan yokken stadımız inşaatı hava şartlarından dolayı birazcık (Hakaret Yasak)₁
hala bazıları stat neden yapılıyor diyor ve buna benzer demeçler verirken,
boş boş konuşanlar varken. veya stadın önemini anlayamayan arkadaşlar varken.
aşağıdaki linki eğer izlerseniz stadımızın neden biran önce bitmesi gerektiğini daha iyi anlarsınız.
Tuğrul akşarı tanıyor ve kim olduğunu biliyorsanız programı daha da keyifle izleyebilirsiniz.

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx alt kat dik olmadığı için ne kadar canlı görünüyor değil mi renkler?.. bi de hava kapalı güneş yok... daha iyi gözüküyor

korkulukların çok büyük etkisi var @sallapati
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx bu 4 sıra koltuklu bölüm ne anlama geliyor? geçişlerde kırık görüntü olmaması için mi böyle yapılıyor?

kale arkalarında piksel daha yoğun olacak o nedenle bütünlüğü sağlamak için böyle düşünülmüş. @sallapati
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı KUMANOVALI

Günaydın Beşiktaş Arena

Hayırlı cumalar
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

Piksel piksel üstüne kurdum binayı, binayı kurar iken gördüm Leyla'yı...  Hayırlı Cuma'lar   :iwantattention:
hayırlı cumalar , isminin anlamı nedir ? @yekuaj

Çevrimdışı yekuaj

hayırlı cumalar , isminin anlamı nedir ? @yekuaj
Çerkes'im, yekuaj sülale ismim, yani Kafkasya'da yaşarken soyadımız buydu  :)
Korkutmaz bizleri küfeki taşı, ölümüne seviyoruz biz Beşiktaş'ı ...

Çevrimdışı cadavra

Rüyamda stadi gorumdum yalniz animasyonunun icindeydim geziodum ulan ruyamda bile gercegine erisemedim vay arkadas.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Çerkes'im, yekuaj sülale ismim, yani Kafkasya'da yaşarken soyadımız buydu  :)
Keşke soyadı kanunu çıkdığında orjinal soyisimler kullanılabilseydi .
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2016, 10:35:52 ahmetx ]

Çevrimdışı KUMANOVALI

Keşke soyadı kanunu çıkdığında orjinal soyisimler kullanılabilseydi . :D

o konu çok enteresan
özellikle sonradan Türkiyeye göç edenlerin soyadları memurn keyfine göre maalesef...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tangaz

Keşke soyadı kanunu çıkdığında orjinal soyisimler kullanılabilseydi .

üstad, benim soyadım orjinal, ama orjinalliği anlamsız olması  :D tangaz, tangazoğlu'nun kısaltması :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Emre.Guler

üstad, benim soyadım orjinal, ama orjinalliği anlamsız olması  :D tangaz, tangazoğlu'nun kısaltması :)

Şirket ismi gibi soyadın var abi işte ne güzel numaralıya sponsor olsana TANGAZ tribünü (Milangaz'dan iyidir)

Çevrimdışı ahmetx

bence tam enerji sektörüne göre bir soyisim  :D

Çevrimdışı tangaz

Şirket ismi gibi soyadın var abi işte ne güzel numaralıya sponsor olsana TANGAZ tribünü (Milangaz'dan iyidir)
milangazda 6 yıla yakın çalıştım demirören çalışma hayatındaki ilk patronumdu 15 yıldır LPG sektöründeyim...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bence tam enerji sektörüne göre bir soyisim  :D

zaten enerji sektöründe çalışıyorum @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

o konu çok enteresan
özellikle sonradan Türkiyeye göç edenlerin soyadları memurn keyfine göre maalesef...
hiç sorma , eski memurların dediği kanun hükmündeymiş  :D

Çevrimdışı ErsinA.

selamünaleyküm forum ahalisi.

Membranlar geldi mi stada?

Çevrimdışı tangaz

benim en büyük hayallerimden biridir o mevzuu. dubai'de bir dayım olsa şöyle dolar milyarderi bana miras bıraksa stadı bilabedel yapar kulübe bağışlar öyle tribünlere koca koca yazdırmadan stadın dışında bir köşede A4 boyuntunda adım yazsa yeter de artar bana...

Çevrimdışı Efe

selamünaleyküm forum ahalisi.

Membranlar geldi mi stada?
bi bilgi yok semerleri bi tamamlasalar mebranlarda hemen gelir heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı tangaz

firmanda varsa tamamdır bu iş  :)

maalesef o aşamaya gelemedik sevgili dostum, orta düzey yönetici pozisyonundayım :)

Çevrimdışı Efe

Günaydın arkadaşlar
hem kufeki numaralida suruyor hemde semer isi diger vincte yeni acik tarafinda takiyordur bugun calisma surer yarin mechul yeni semerler ve kedi yollari gelecek mi bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK