Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5810528 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Deadam

İBB trafik kamerasından gördüğüm kadarıyla eski açıkta çalışma var hava şartları fena değil galiba vinçler çalışıyor.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı riza calli

Passoya gore kapasite sayimiz kac orda yazio mu ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stad bitti hala kapasiteyi ogrenemedik.gecen sene 48 binden bahsediyoduk diger stad sira sayilarina bakarak simdi nerdeyiz merak ediyorum.hani su bizim stad fenevin stadindan su kadar yuksek toki den bu kadar falan filan.

Çevrimdışı Erdem Çözer

İBB trafik kamerasından gördüğüm kadarıyla eski açıkta çalışma var hava şartları fena değil galiba vinçler çalışıyor.

linki paylaşabilir misin?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cadavra

Stad bitti hala kapasiteyi ogrenemedik.gecen sene 48 binden bahsediyoduk diger stad sira sayilarina bakarak simdi nerdeyiz merak ediyorum.hani su bizim stad fenevin stadindan su kadar yuksek toki den bu kadar falan filan.
Feneri bilmemde tokinin ki 3 kat bide ara kat var bizde o yok.

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Efe

stad maksimum 43 bin acilir daha fazlasi olmayacak passoyla sira sayilari koltuklar vs ayni
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı riza calli

Peki efe ahmet abinin bi tablosu vardi fenevin kiyle hemen hemen ayni aradaki fark ne

Çevrimdışı Efe

Peki efe ahmet abinin bi tablosu vardi fenevin kiyle hemen hemen ayni aradaki fark ne
c 90 ve koltuklar onlarda dip dibe
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

fener stadının resmi kapasitesine bakmayın.. örneğin tıklım tıklım dolu olan UEFA 2009 finalindeki seyirci sayısı sadece 37,357
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2016, 13:53:49 Erdem Çözer ]

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar şu kişilerin kusurlarıyla alay etmeyi bırakalım biz Beşiktaşlıyız bize yakışmaz bu.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaşlar şu kişilerin kusurlarıyla alay etmeyi bırakalım biz Beşiktaşlıyız bize yakışmaz bu.

haklısın abi düzelttim..

Çevrimiçi Necmi

peki diyelim ki raylar yetişmedi neden devamına takmayıp arayı boş bırakmayı tercih etmiş olabilirler?
bilemem tamamen yapan usta kendisine nasıl kolay geliyorsa o şekilde yapıyordur büyük ihtimal
öncelik olarak merdiven kenarını merkezlemek istemiştir diye tahmin ediyorum @Erdem Çözer

Çevrimdışı cadavra

Fenerde bide loca yok ya 50 kusur mu ne tokide 150 kusur bizde 137 idi sanirim

Çevrimdışı bjkkartal

yeni açık üst katta siyah koltukların araları boş ya orada bir figürmü yapcaklar acaba mesela kartal ben bişeye benzetemedim henüz

Çevrimdışı murat_

yeni açık üst katta siyah koltukların araları boş ya orada bir figürmü yapcaklar acaba mesela kartal ben bişeye benzetemedim henüz
o aralara beyaz koltuklar gelecek kardesim piksel olsun diye  :ok:

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı riza calli

Herseyin ustune cekelim bi sunger o zaman abi

Çevrimdışı Türkay

Yeni açığın altında 3 değil 4 sıra koltuk var  :icool:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı sozkul

verdik ya cevabını hatta passodan örnekli orda 31 sıra var kombinesi satılıyor
şu anda yapılan 28 sıra boşluğa 3 koltuk girince 31 olacak neden ray takılmadı konusuda tahminimce
sonradan genişlemesiyle alakalı raylar büyük ihtimal ilk ölçülere göre ebatlandı daha sonra
bundan iki ay kadar önce passoda yeni dizilime gidildi yeni koltuklar ilave edildi merdivenler daraltılıp
koltuk sayısı arttırıldı sanırım raylar ondan kısa geldi tabi bu benim tahminim @Emre.Guler

Passoda geçen yıl ilk satış başladığında orası 31 koltuk değildi daha azdı yani öyle mi @Necmi?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Deplasman tribunun yanindaki Çıkışı Catal merdiven yapmaları kotu olmuş Görüntü açısından :by2: :by2: @Efe abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet Açılış zamani yaklaştıkça Taraftar Gruplarinin nerede olacagi da belli olmaya basladi yavas yavaş

çArşı : Kapali Ust

Asya Kartallari : Eski acik alt katta olacagini açıkladi

Arena Kartallari : Eski Acik alt

Karagumrukluler : Eski Acik Ustte yer alacaklarini açıkladı

Antipati Grubu : Yeni Acik ust..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Deplasman tribunun yanindaki Çıkışı Catal merdiven yapmaları kotu olmuş Görüntü açısından :by2: :by2: @Efe abi
çatal degil o yandaki acikliga ayrim bolumu konacak cam yada demir ortadaki merdiveni yana kaydirmislar cikis icin daha mantikli goruntu acisindan kamera acisina girmeyecek bi sıkıntı yok zaten orasi depalsman bolumu iyi gorunse ne olacak bize bi yarari yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Herseyin ustune cekelim bi sunger o zaman abi
yok sünger çekmeyelimde Beşiktaşlı gibi davranalım yeter :D
son dönem twitter ergenlerinde Beşiktaşlılık duruşu kan kaybediyor en
azından Beşiktaş forumlarında bazı şeylere dikkat edelimde o gençlerde
Beşiktaşlı nasıl olunur öğrensin. @riza calli
unutmamak gerekiyor Beşiktaş taraftarına bu ünü duyarlılığı vermiştir. bunu
kaybedersek diğerlerinden bir farkımız kalmaz.