Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813888 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı asi_kartal

Yeni açık mükemmel görünüyor. Keşke dediğim tek şey var stat ile ilgili oda numaralı ve eski adıyla kapalı tribün 3-4 sıra daha uzun olsaymış daha heybetli olurdu. 3-4 sıra daha eklenseydi yeni açık tribünü gibi heybetli dururmuş. Şu hali bile güzel ama böyle ufak detaylar göze daha iyi göründüğü için söylemek istedim.

Birde kapasite olarak 40.000 sadece taraftar koltuğu olsun mükemmel olacak.
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2016, 00:23:49 asi_kartal ]
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı sallapati

Hayırlı geceler beyler. İşlerimin şu sıralar yoğunluğundan dolayı nerdeyse 2-3 haftadır takip edemiiyorum. Halkanın en iç tarafına ikişer semer daha mı takılıyor? 40 cm olayı nedir? Dışa doğru takılar dörder semer mi sökülecek? Bir kardeşim -abim- bana bir özetini geçebilir mi? Şimdiden ARO.

semer sökülmeyecek.. son 105 veya 60 semer kaldı takılacak..

bir rivayete göre 105 diğer bir rivayete göre 60..

stad 40 cm yüksek bulunduğu için çatı revize edilmiş ve semer dizaynları değiştirilmiş. ondan bu gecikme..

31 ocağa bitmesini ümit ediyoruz.. ama en kötü heralde 10 şubatta biter...

koltuk , ray , korkuluk , küfeki , ince işler tam gaz devam ediyor...

membran çok yakın zamanda başlayacak...

Çevrimdışı idil

bence yeni açık üste sadece logo olmak koşuluyla bi sponsor olabilir, cool olur  :D ama logo da şekil olsun
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı sallapati

bence yeni açık üste sadece logo olmak koşuluyla bi sponsor olabilir, cool olur  :D ama logo da şekil olsun

adidas 3 stripes koysun işte.... hazır sponsorumuz zaten.. ek para versin koysun... siyah üstüne beyaz üç çizgi güzel olur @idil

Çevrimdışı idil

adidas 3 stripes koysun işte.... hazır sponsorumuz zaten.. ek para versin koysun... siyah üstüne beyaz üç çizgi güzel olur @idil

vallahi güzel olur  :evillol:

Çevrimdışı safakseref

Hayırlı geceler beyler. İşlerimin şu sıralar yoğunluğundan dolayı nerdeyse 2-3 haftadır takip edemiiyorum. Halkanın en iç tarafına ikişer semer daha mı takılıyor? 40 cm olayı nedir? Dışa doğru takılar dörder semer mi sökülecek? Bir kardeşim -abim- bana bir özetini geçebilir mi? Şimdiden ARO.

evet en uç kısma ikişer yahut üçer semer daha takılıyor. yükseklik sıkıntısından dolayı bunların siparişi tekrar verilince imalatı gecikmiş. bu hafta geldiler stata onların montajıyla uğraşılıyor.

Çevrimdışı idil

thy logosu da güzel olabilir aslında

peki ya Apple  :evillol: :tabe: :ok:

[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2016, 00:32:44 idil ]

Çevrimdışı sallapati

thy logosu da güzel olabilir aslında

peki ya Apple  :evillol: :tabe: :ok:

thy fena değil, apple vodafone dan rol çalar.. vodafone karşı çıkabilir.. iletişim komünikasyon olamıyor tribün sponsoru  :D

en optimum sektörler..

banka , finans , sigorta , havacılık vs olur heralde

Çevrimdışı Efe

benim takip ettigim sitede ise tam tersini soyluyor iyi kar yagisi alacagiz. wow dan takip etme artik. @Efe
galiba yağış az olacakmış neyse bakalım işleri inşallah sekteye uğratmaz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ekrem in attığı foto da yeni açık sol üst köşe çatal merdiven yapılmış gibi görünüyor yoksa benmi yanlış görüyorum :ebebe:
yanlış görüyorsun :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

semer sökme yok ön tarafa şimdilik 2 semer daha ek takılıyor 3.de takılabilir toplam 84 yada 126 tane 168 semere ek takılacak :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers_an

galiba yağış az olacakmış neyse bakalım işleri inşallah sekteye uğratmaz :)

Aynen. 100 km otesinde olsa fena.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Deniz

reklamları olması gerektiği gibi reklam panolarında düşünmek daha akıllıca olacaktır
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı merttokeer

konu dışı olacak kusura bakmayın ama nereye yazsam bilemedim, kendi başıma danışmadan da bir yerden açmak istemedim. şehir dışındaki arkadaşların o ilde etkin olan gruplarla iletişime geçmesi için grup sayfaları koyabilir miyiz foruma? maçlara tek gelen veya gelmek isteyip tek başına gelemeyen arkadaşlar için de bilgilendirme gibi olur. dernekler sayfası vardı ama dernek olmayan birçok bölge var.

Çevrimiçi Necmi

konu dışı olacak kusura bakmayın ama nereye yazsam bilemedim, kendi başıma danışmadan da bir yerden açmak istemedim. şehir dışındaki arkadaşların o ilde etkin olan gruplarla iletişime geçmesi için grup sayfaları koyabilir miyiz foruma? maçlara tek gelen veya gelmek isteyip tek başına gelemeyen arkadaşlar için de bilgilendirme gibi olur. dernekler sayfası vardı ama dernek olmayan birçok bölge var.
http://besiktasarena.com/etkinliklerimiz/

bu adreste her türlü etkinliğimizi yazabiliriz herhangi bir etkinlik başlattığınızda bunu diğer başlıklarda duyurup linkini paylaşabilirsiniz.
hiç bir etkinlik bildirme mesajı silinmez @merttokeer

Çevrimdışı merttokeer

http://besiktasarena.com/etkinliklerimiz/

bu adreste her türlü etkinliğimizi yazabiliriz herhangi bir etkinlik başlattığınızda bunu diğer başlıklarda duyurup linkini paylaşabilirsiniz.
hiç bir etkinlik bildirme mesajı silinmez @merttokeer
teşekkürler :)

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimdışı yekuaj

Piksel piksel üstüne kurdum binayı, binayı kurar iken gördüm Leyla'yı...  Hayırlı Cuma'lar   :iwantattention:
Korkutmaz bizleri küfeki taşı, ölümüne seviyoruz biz Beşiktaş'ı ...

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı enemy1903

Günaydın florya tarafında kar başladı.

Çevrimdışı berkayyalcin963

GUNAYDİN ARENA KARTALLARİ İSTANBUL AVCİLARDA KAR BASLADİ
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı enemy1903

Semtte de an itibariyle kar yağışı başladığı haberleri geliyor,gelişmeler birazdan  :lol:

Çevrimdışı Erdem Çözer

günaydın.. bu sene de ne kar yaptı be  :bandit:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba