Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5815979 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı levent21

abi catida semer takicak baska alan kalmadi 2 kesindir :)))

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Efe

Ne semermiş be kardeşim bir bitmedi gitti :D
bizi yaniltan nokta projeyi dikkate almadan 4 semer takilacak on taraf duz olacak diye kendimizi avutmamiz baskada bisey degil o 6 semer hep olacakti belki ek en on tarafa kavis versin diye bir tane daha takacaklar yada yakmayacaklar olay bu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

abi catida semer takicak baska alan kalmadi 2 kesindir :)))
en on var oraya olabilir duz demirin uzerine
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

bizi yaniltan nokta projeyi dikkate almadan 4 semer takilacak on taraf duz olacak diye kendimizi avutmamiz baskada bisey degil o 6 semer hep olacakti belki ek en on tarafa kavis versin diye bir tane daha takacaklar yada yakmayacaklar olay bu
Neyse yapacak birşey yok gelecek sezon eksiksiz bir şekilde açalım stadı daha iyi :)

Ama bence stat 30 Nisan'daki Kayserispor maçına yetişebilir tabi son 2 maç içinde açarlar mı pek sanmıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Erçin

sanırım membran işine kapalıdan başlayacaklar.. oradaki semerleri takıp hemen kaplama işine geçebilirler.

Çevrimdışı bjkkartal

sanırım birde en öne takacaklar su zemine akmasın diye yani toplamda 7 olmuş oluyor buda baya can sıkıntısı demek

Çevrimdışı bjkkartal

sanırım birde en öne takacaklar su zemine akmasın diye yani toplamda 7 olmuş oluyor buda baya can sıkıntısı demek

Çevrimdışı Mehmet92

Bu inşaatta Necmi abiden habersiz kuş uçmazdı eskiden, şimdi 1 aydır semer 2 sıra mı olucak 3 sıra mı bilgisini bile alamadık içerden :D

Çevrimdışı idil

Borç çok fazla ,ekonomik kriz var bunlar bildiğimiz şeyler.
Ben sportoto ve denizbank firmalasının ismini koltuklara yazmasan da sponsor olacağından eminim.

Onlar gel adını koltuklarla yazalım diye sponsor olmadı ,yönetimin çabaları ile oldular.O koltuklara yazılma mevzusu tamamen sponsorluktan bağımsız ama sponsora şirin görünme ,aman ben de ortaya bir proje çıkartayim düşüncesi ile amatörce yapılmış bir reklamcılık faciası.Diyorum ya mesele para meselesi ,mesele yönetici ya da sponsor meselesi değil.Mesele kötü reklamcılık meselesi.Benim de kızdığım nokta bu.

Yoksa keşke daha çok sponsor gelse keşke daha çok para kazanılsa bunlara itirazım yok.

bu ilk adımımız, sponsorlarımız umuyorum ki çağ atlayacak takımımız, daha nice dünya markaları gelecek o koltuklara
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Erdem Çözer

projede en önde semer görünmüyor.. öne doğru eğimli
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı burakkk1903

bunun nasıl bir mantıklı açıklaması var çok merak ediyorum..
bunu ilk ben sormuştum ray takılır felan diyorduk ama demekki orada bişi var
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı bjkkartal

proje de gözükmüyorsa belki de oledir ama gidişata göre bu su nasıl zemine akmayacak benim kafama takıldı membran ozaman ona uygun olarak serilcek çıkamadım ben de

Çevrimdışı Erdem Çözer

proje de gözükmüyorsa belki de oledir ama gidişata göre bu su nasıl zemine akmayacak benim kafama takıldı membran ozaman ona uygun olarak serilcek çıkamadım ben de

projede membran öne doğru eğimli.. demek ki orada suyu toplayacak bir yapı mevcut.. yani görünen o ki aynen o stat gezisinde söylendiği gibi, yükseklik sınırından dolayı en öndeki 2 semer yeniden üretildi.. zaten yüksekliği arttıran da o semerler

Çevrimdışı FARUK

En İçteki yatay düz çelik boru oluklu çelik lere göre daha yüksek konumda
Membran bu çeliğin iç kısmında sonlanır ve uca yine oluk yerleştirilerek içeriye taşması engellenir

Çevrimdışı Erdem Çözer

gerçekten akıl alır şey değil.. 40 cm için bizi uğraştırdıkları işe bak  :s20:

Çevrimdışı ahmetx

ben de olaya  neden baştan böyle yapmadık da bu kadar zaman harcadık diye bakıyorum .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TALAT

arkadaslar bir iscimizin oldugunu ogrendikten sonra foruma pek bakmak istemedim. su an neler oluyor birisi kisa bir ozet gecebilir mi? islemler durdu mu su an? devam ediyorsa da ne hizla devam ediyor? simdiden tesekkurler
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Erdem Çözer

ben de olaya  neden baştan böyle yapmadık da bu kadar zaman harcadık diye bakıyorum .

o da doğru bir bakış açısı.. sebebini bilemiyoruz tabi

Çevrimdışı Efe

bir cok arkadas bu sıkıntilari bilmeden yazdi mesajlarini sadece şu 40 cm ve eski acik meselesi bize 3 ay kaybettirdi bide uzrine cati devrildi toplamda 5 ay kaybimiz var 150 gun gecen haftaki macla stadimizi acmistik en kotu ihtimal olarak dahada once olabilirdi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

arkadaslar bir iscimizin oldugunu ogrendikten sonra foruma pek bakmak istemedim. su an neler oluyor birisi kisa bir ozet gecebilir mi? islemler durdu mu su an? devam ediyorsa da ne hizla devam ediyor? simdiden tesekkurler
cati calismalari devam ediyor 2 sira semer takilacagi kesinlesti 3.sira olacak mi ona bakiyoruz calismalar devam ediyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

bir cok arkadas bu sıkıntilari bilmeden yazdi mesajlarini sadece şu 40 cm ve eski acik meselesi bize 3 ay kaybettirdi bide uzrine cati devrildi toplamda 5 ay kaybimiz var 150 gun gecen haftaki macla stadimizi acmistik en kotu ihtimal olarak dahada once olabilirdi

evet bunu düşündükçe deli oluyor insan ama olan oldu artık.. bakalım çatı iskeletini ay sonuna kadar tamamlayabilecekler mi

Çevrimdışı mustafa.kuru

Bir sorum olacak....Bileziğin üst tarafı (çatı sütunlarının olduğu yer) öyle boş mu kalacak yoksa kaplanacak mı? belki bu sorunun cevabı daha önce verilmiştir kaçırmış olabilirim....kusura bakmayın...Samsun'dan sevgiler, selamlar....
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı toedeyou

Bence en öne semer takılmayacak ama belki oluk olabilir.