Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5816969 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Tarık16

bilen birisi staddan haber verebilir mi ?durum nedir. işler durdu mu yoksa devam ediyormu.. iş kazası nedeniyle mühürleme falan sözkonusu mu?

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Fatih

%1 çok büyük bir oran bence. Şantiye ortamında en üst önlemler dahi alınsa kaza ihtimali her zaman vardır. dün yaşanan olaydan sonra anca stad açılınca bilet alıp öyle girebiliriz...
%1'lik ihtimal her zaman vardır  :bandit: Stat içinde gezme, tozma, taraftara açma bence olacaktır. Sonuçta stadı ziyaret eden birisi vefat etmedi. Ama en az (savcının işi komple bittikten sonra) 1-2 hafta boyunca kimseyi sokmazlar. 1-2 hafta sonra da tanıdıkları alırlar içeri.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı esguel

Birkaç kişi daha sormuş ama henüz net bir cevap verilmemiş statta işler durdu mu şuan yoksa çalışma var mı ? eğer varsa daha sonradan durdurulma ihtimali var mı ?

Çevrimdışı Mehmet92

Emekçi abimiz iskeleden değil tribünün en üst basamağından arkaya düşmüş sanırım,dün ihsan beyin konuşmalarından ben öyle anladım.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ocak 2016, 10:42:26
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Faruk'un attığı fotoya göre hiç işçi görünmüyor çalışma yok galiba :bandit:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Erdem Çözer

vinçler aktif gibi.. çalışmalar devam ediyor muymuş @FARUK ?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet92

Faruk'un attığı fotoya göre hiç işçi görünmüyor çalışma yok galiba :bandit:

Ahmet abi bana vinçler çalışıyor gibi geldi.

Çevrimdışı Emre.Guler

Yeni açık ta vinç semer takıyor şu ar çalışma var yani

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ocak 2016, 10:49:21
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Ahmet abi bana vinçler çalışıyor gibi geldi.
sabit duran fotodan vinçlerin çalıştığını nerden anlıyorsunuz :alala:
benim gözüm göz değil mi :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Evet genelde zaten işçi görünmüyor saha içinde diye biliyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Emre.Guler

Abi vincin ucunda semer var çatıya yerleştirilmek üzere oradan anlayabilirsin

Çevrimdışı FARUK

Vinçler semer takıyor arkadaşlar çalışma var

Çevrimdışı Erdem Çözer

çalışmayan vinçler kafayı tribüne doğru kaldırmış olmuyor ya oradan anlıyoruz  :evillol:

Çevrimdışı sozkul

Arkadaşlar merhabalar. Sitenizi bir süredir takip ediyordum ve üye olmak bugüne nasip oldu umarım birlikte keyifli vakit geçiririz. Soruma gelirsek bir çoğunuz stadımızın içine girip fotoğraflar çekerek keyifli vakit geçirmişsiniz ama ben bugün gittiğimde beni içeriye almadılar. İçeri giren arkadaşlar nasıl girdiklerini anlatabilirlerse sevinirim. İyi günler.

Ben bu içeri girme işine nasıl bu kadar kolay izin veriyorlar hiç anlamıyorum, inşaat alanı orası, düşünün, ikinci katta bir ziyaretçinin tamamen kendi hatası sonucunda ayağının kayıp merdivenlerden, prekastlardan aşağı yuvarlandığını.
Bu işçimizin kaybından çok daha büyük bir suç oluşturur Beşiktaş A.Ş için. Kimseyi almasınlar bence, risk almayalım artık.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ben bu içeri girme işine nasıl bu kadar kolay izin veriyorlar hiç anlamıyorum, inşaat alanı orası, düşünün, ikinci katta bir ziyaretçinin tamamen kendi hatası sonucunda ayağının kayıp merdivenlerden, prekastlardan aşağı yuvarlandığını.
Bu işçimizin kaybından çok daha büyük bir suç oluşturur Beşiktaş A.Ş için. Kimseyi almasınlar bence, risk almayalım artık.

aynen katılıyorum.. ama biz yine iyiyiz.. Bursa'da insanlar kafasına göre girip çıkıyordu :)

Çevrimdışı yldrmaydn

sahadaki vinç sayısı artsa iş hızlanır mı? yani yeterince vinç var mı sahada?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İşçimizin cenazesinde taraftar ve kulüp olarak bulunsak keşke.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

günaydın forum, yoğun karlı bir Ankara sabahından selamlar.
Ankarada inanılmaz ve keyifli bir kar var Allah soğukta kalmış tüm mahlukata yardım etsin.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sozkul

aynen katılıyorum.. ama biz yine iyiyiz.. Bursa'da insanlar kafasına göre girip çıkıyordu :)

Orada böyle birşey olsa Bursaspor için hiçbir risk yoktu, Belediye yapıyordu inşaatı. Belediyeye hiçbirşey olmaz inşaatda durmazd böy birşey olsaydı bile.
Beşiktaşlılar dışında herkesin yüreği yanıyor, kan ağlıyorlar biz stadı buraya yaptığımız için. Hata yapma lüksümüz hiç yok.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Orada böyle birşey olsa Bursaspor için hiçbir risk yoktu, Belediye yapıyordu inşaatı. Belediyeye hiçbirşey olmaz inşaatda durmazd böy birşey olsaydı bile.
Beşiktaşlılar dışında herkesin yüreği yanıyor, kan ağlıyorlar biz stadı buraya yaptığımız için. Hata yapma lüksümüz hiç yok.

çok doğru.. şu ana kadar yeterince özen gösterilmediyse bile artık azami özen gösterilmeli ve stat bitene kadar kimse içeri alınmamalı

Çevrimdışı tangaz

Ankarada inanılmaz ve keyifli bir kar var Allah soğukta kalmış tüm mahlukata yardım etsin.

nasıl işe sorunsuz ulaşabildin mi @ahmetx
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı tangaz

metro kullandığım için sorun olmadı @tangaz

ben eryaman-sarayköy/kazan yolu normalde 15 dk iken bugün 55 dk.da ulaşabildim ama sorun olmadı @ahmetx
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona