Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5812138 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ebabil

herkese günaydin, vincler sökülmeye baslamis bugün fotomacin haberine göre  :ok:
-----------------------------------------------------------------------------------
Arena'da vinçler tek tek sökülüyor

Beşiktaş'ta, Vodafone Arena'daki inşaat çalışmalarını aralıksız sürüyor. Beşiktaş yönetimi dün bir aşama daha kaydetti. Başkan Fikret Orman'ın bizzat izlediği çalışmalarda stat içinde kalan son 3 vincin de sökülme çalışmalarına başlandı. Bu hafta içinde stat içinin tamamen boşaltılacağı ve hemen ardından drenaj çalışmalarına başlayacağı öğrenildi.

Kaynak: fotomac

semerleri zıplayarak mı takacaklar?

Çevrimdışı Erdem Çözer

Günaydın arena,takvim gene yalan haber yapmış,neymiş stad içinde kalan son 3 vincin de sökümüne başlanmış-mış.Yeni gelen kedi yolları ve semerler kendi kendini monte edicek demek ki tırmanıp.

bu konuda bir şeyler söylerdim ama böyle şeylerin bu forumda yazılamayacağını yakın zamanda çok iyi anladım..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

semerleri zıplayarak mı takacaklar?
akıllı stadyum aynı zamanda atletik semerler kendi zıplayacak :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tunceryawuz

Şöyle biraz Beşiktaş Facebook hesabının stat paylaşımındaki yorumları okudum da ne kadar bilgisiz insanlar var ya :alala:

Yusufcum biz burda bilgileri doğrudan işi bilenlerden aldığımız için bilmiyor olabilirler. Buraya davet etseydin :)

Çevrimiçi Necmi

günaydın bir şeyi merak ettim arkadaşlar size fotolarla anlatmaya çalışacam. galiba kombine satışlarında bazı yerler bilerek açılmamış. acaba benmi yanlış hesapladım dedim ama. dediğim yerleri inceleyip yorum yazarsanız sevinirim.

ben 419 nolu tribünden kombine aldım 418 nolu tribün ile yanyana. arada sadece merdivenle ayrılmış iki tribün çünkü biri eski açık 419 biri kapalı 418. ama 418 nolu tribünde çoğu yer koltuk olarak gösterilmemiş. burada kombineleri hesaplayan koltuk sayısını hesaplayanlar oluyor. bence passo sisteminden doğru bir hesaplama olmaz.

ve biletle satılacak yani kombine verilmeyecek yerler gösterilmemiş olabilir sistemde.
yapılan koltuklarla karşılaştırdım passoyla doğru sadece sponsor biletleri açılmadı onun dışında her yer açıldı.
sponsor biletlerini düşsek bile bence kombine sayısı 20 binden fazla her şeyden önce kapalı ve numaralı nerdeyse bitmiş
zaten 20 bine yakın onlar yapıyor kale arkalarınında yarısından çoğu satılmış şu an nerden baksan 30 bin dolu koltuk var
tabi bunların hepsi kombine değil sponsor koltuklarıda bunların içinde çimler yeşerirken millet kombine almaya çalışacak
ama yer bulamayacak şu anda bile sadece üst kat üstlerinde kalmış aşağılarda tek tük var.

Çevrimiçi Necmi

günaydın bir şeyi merak ettim arkadaşlar size fotolarla anlatmaya çalışacam. galiba kombine satışlarında bazı yerler bilerek açılmamış. acaba benmi yanlış hesapladım dedim ama. dediğim yerleri inceleyip yorum yazarsanız sevinirim.

ben 419 nolu tribünden kombine aldım 418 nolu tribün ile yanyana. arada sadece merdivenle ayrılmış iki tribün çünkü biri eski açık 419 biri kapalı 418. ama 418 nolu tribünde çoğu yer koltuk olarak gösterilmemiş. burada kombineleri hesaplayan koltuk sayısını hesaplayanlar oluyor. bence passo sisteminden doğru bir hesaplama olmaz.

ve biletle satılacak yani kombine verilmeyecek yerler gösterilmemiş olabilir sistemde.
yapılan koltuklarla karşılaştırdım passoyla doğru sadece sponsor biletleri açılmadı onun dışında her yer açıldı.
sponsor biletlerini düşsek bile bence kombine sayısı 20 binden fazla her şeyden önce kapalı ve numaralı nerdeyse bitmiş
zaten 20 bine yakın onlar yapıyor kale arkalarınında yarısından çoğu satılmış şu an nerden baksan 30 bin dolu koltuk var
tabi bunların hepsi kombine değil sponsor koltuklarıda bunların içinde çimler yeşerirken millet kombine almaya çalışacak
ama yer bulamayacak şu anda bile sadece üst kat üstlerinde kalmış aşağılarda tek tük var.

Çevrimdışı Efe

akıllı stadyum aynı zamanda atletik semerler kendi zıplayacak :evillol:

kedi yollarıda sırıkla uzun atlama yapacak :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

sponsor tribün yazılarının şu an ki hali (denizbankın n leri düzeltildi) via @denilanz

daha önce sosyal medyaya yansıyan hali

deniz bank yazısında harflarin merdiven boşluklarına yaklaştırılmış hali (en altta ki)

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı dropoon

eskiden çatı için malzeme geldikçe sevinirdik şimdi moralim bozuluyor

Çevrimdışı ahmetx

ben membrana başlayana kadar çatıyla ilgilenmiyorum artık  :bandit:

Çevrimdışı Efe

eskiden çatı için malzeme geldikçe sevinirdik şimdi moralim bozuluyor
ters etki yapiyor aman gelsinlerde biran önce sahaya serilsinler sonrasi vinclere kalmis artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yusufcum biz burda bilgileri doğrudan işi bilenlerden aldığımız için bilmiyor olabilirler. Buraya davet etseydin :)

Elimden geldiğince ettim abi :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı SDemirsoy

bu konuda bir şeyler söylerdim ama böyle şeylerin bu forumda yazılamayacağını yakın zamanda çok iyi anladım..
Başkanın vinçler sökülüyor deyip sökülmediğini söyleyecektin sanırım abi neden yazılmasın ki fakat olay bence farklı fotomaç masabaşı haberi yapıyor stada gidip görseler vinçleri görecekler üstelik mobil vinç sökümde değil

Çevrimdışı Erdem Çözer

Başkanın vinçler sökülüyor deyip sökülmediğini söyleyecektin sanırım abi neden yazılmasın ki fakat olay bence farklı fotomaç masabaşı haberi yapıyor stada gidip görseler vinçleri görecekler üstelik mobil vinç sökümde değil

başka şeyler de söyledi ama dediğim gibi oraya girmeyelim ve evet onlar zaten eski masabaşı haberi pişirip yazmışlar..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı selçukaras

yani oralar sponsor biletleri falan mı diyorsun abi. çünkü arada baya bi koltuk var belki 50 tane.
yada açılmadıysa sonradan satışa çıkacak biletlerde olabilir.
acaba bu tarz başka kaç yerde var böyle açılmayan passo da gösterilmeyip gözden kaçan.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

o köşelerdeki biletleri bizim gibi şehir dışından gelecekler için saklıyorlar  :D

Çevrimdışı onurturan

ben membrana başlayana kadar çatıyla ilgilenmiyorum artık  :bandit:
Aynen abi bende :djsmile: :nargile: :sombrero:

Çevrimdışı Oktay

numaralıda taş çatlasa 300-400 koltuk kalmıştır kapalıda bitti olsa olsa 1000 koltuk kalmıştır.
yeni açık yarı yarıya bitmiş durumda eski açıkta öyle köşeler nerdeyse bitmiş eski açık 120 122 bitmiş 121 de %75 dolu
bence duruma bakılırsa 30000 civarı kombine satılmış gibi görünüyor taş çatlasa 10-12 bin kadar boş yer var görünüyor
stad açıldığı an her maçı kapalı gişe oynar. Belkide kombineler blok kapatır bilet satışı olmaz gibi duruyor. Eğer bir miktar bilet ayırmazlarsa
bütün güzel yerler satılmış kale arkalarında altta ön kısımlarda biraz yer var birde üstlerin üst kısımları boş köşeler nerdeyse bitmiş gibi @Oktay
çok iyi kombine satılmış
@Necmi abi biz ailece  beşiktaşlıyız maça gidicez benim kombine numaralıda hadi cocuklar ufak onlara bilet almazlar hanımda maç seviyor bilet bulamaszak yandık valla :alala: :alala:

Çevrimdışı sallapati

sponsor tribün yazılarının şu an ki hali (denizbankın n leri düzeltildi) via @denilanz

daha önce sosyal medyaya yansıyan hali

deniz bank yazısında harflarin merdiven boşluklarına yaklaştırılmış hali (en altta ki)

harika  olmuş eline sağlık @denilanz ... umarım büyük yazılı olanı yaparlar.. hatalarından dönerler...

Çevrimdışı ahmetx

harika  olmuş eline sağlık @denilanz ... umarım büyük yazılı olanı yaparlar.. hatalarından dönerler...
büyük punto için 1 milyon daha çıkmaları lazım @sallapati   :D