Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5812312 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

Dışarıdan baktığında içerisi gözükmüyor ama içeriden baktığında dışarısı gözüküyor. Öyle bir şeffaflık var nasıl oluyorsa...
@Fatih o fiberglass dokumanın ışığı içeri doğru yansıtmasından kaynaklanıyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tunceryawuz

Vodafone arena güncel bloklarda kalan boş koltuklar. satılanlar için excel hazırladım. merak edenler için http://besiktasarena.com/genel-sohbet/kombine-satislari/msg455672/#msg455672

Eline sağlık :)

Çevrimdışı Erdemm

bu yönü de önemli bence de...
ben o kadar biçimsiz olacağına ihtimal dahi vermiyorum zaten..
olmaz olamaz olabilemez olamamalı

ben hiç olmasın istiyorum , olacaksa da adam gibi olsun millete güldürmeyelim kendimizi .

Çevrimdışı oguzhan1310

Vodafone arena güncel bloklarda kalan boş koltuklar. satılanlar için excel hazırladım. merak edenler için http://besiktasarena.com/genel-sohbet/kombine-satislari/msg455672/#msg455672
Ellerine sağlık  :)

Çevrimdışı ahmetx

bu yönü de önemli bence de...
ben o kadar biçimsiz olacağına ihtimal dahi vermiyorum zaten..
olmaz olamaz olabilemez olamamalı

belli olmaz baksana millet memnun bu durumdan  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdemm

kimsenin gönlü razı gelmez burada kötü bir görüntü olmasına  :)
hiç olmasa tarafına çekmeye, iptal ettirmeye niyetli onlar  :lol:

Çevrimdışı sozkul

Ben Millet'i temsil etmiyorumki @ahmetx  :)

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Arkadaşlar az önce Boyko ile ilgili yaptığım paylaşım niye silindi bilmiyorum ama kötü bir niyetim yoktu sadece transfer müjdesi vermek istemiştim kusura bakmayın yani...

Çevrimdışı sozkul

Ben Millet'i temsil etmiyorumki @ahmetx  :)

Ama bu paraya sponsor yazılarının piksel gibi yazılması normal. Stadı çirkinleştirdiğini düşünmüyorum zaten. Ama Beşiktaş kadar büyük yazılınca olmuyor işte...

Çevrimdışı sozkul

sen ve @Efe bir millete bedelsiniz @sozkul abi.  :)

Sağol @ahmetx iltifat için, ama ben ütopyacıyım, sınırlar kalksın bütün dünya tek millet olsun istiyorum..  :)

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı cadavra

garibim drenaj topraklarıda bön bön vinclerin cıkmasını beklıo.

Çevrimdışı ahmetx

Sağol @ahmetx iltifat için, ama ben ütopyacıyım, sınırlar kalksın bütün dünya tek millet olsun istiyorum..  :)
oda bir gün olur inşallah  :ok:

Çevrimdışı Deadam

Üzerini gelinlik gibi kaplamış bembeyaz kar
Taa uzaklardan gönül gözü görür seni yar,
Üşütmesin seni boğazdan gelen sert rüzgarlar,

Bir dantel gibi nakşedildin boğazın kenarına
Her yerinde gözyaşı emek ve sevda
Pikselle yazıldı adın numaralı üst kata
Bir an önce kavuşalım Vodafonearena.

Keşke adının başında Olsa Süleyman SEBA
O zaman coşku artardı misli fazlasıyla
Çatı membran kedi yolu takılırken yavaşça
sayende hepimiz öğrendik inşaatı da

Bir gün kavuşacak sevgililer yuvalarına
Titreyecek tüm İstanbul coşku nidalarıyla
Bu sene şampiyonluk kutlanırken koynunda
Bu günler gülümsetecek seni mahzunca

Nice zaferlere hazırlanmaya başla
Bu Beşiktaş gelmez şakaya
Nice devler diz çöktü kartalın karşısında
Niceleri ağlayarak kaçacak sana kavuştuğumuzda

Şerefimizle oynadık yıllarca
Hakkımızla kazandık alnımızın akıyla
Namerde boyun eğmedik yaşadık namusumuzla
Rakiplere kabus olacak Vodafonearena

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar az önce Boyko ile ilgili yaptığım paylaşım niye silindi bilmiyorum ama kötü bir niyetim yoktu sadece transfer müjdesi vermek istemiştim kusura bakmayın yani...
hoşgeldin kardeşim transfer başlığında ver yeri burası değil
bir anda yüzlerce mesaj düşer ne yaptığını anlarsın :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Transfer başlığımız bu haberleri konuşmak için var.

O yüzden mesajınız silindi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Iskece_Kartali

hoşgeldin kardeşim transfer başlığında ver yeri burası değil
bir anda yüzlerce mesaj düşer ne yaptığını anlarsın :evillol:

Eyvallah sayın yönetici ben o şekilde düşünememiştim  :) ama yine de paylaşmak istedim. Yunanistan'dan herkese selamlar o zaman.

Çevrimdışı Altuğ

Eyvallah sayın yönetici ben o şekilde düşünememiştim  :) ama yine de paylaşmak istedim. Yunanistan'dan herkese selamlar o zaman.

Selamlar @Iskece_Kartali  :hosgeldin

Desteklerinizi bekliyoruz.

https://twitter.com/ArenaBesiktas/status/689420193341112321

Çevrimdışı panic13

Allah'a çok şükür yeni stadın açılışında kalede Tolga'yı görmeyeceğim. bunu da göreydim 5 yıl yaşlanırdım herhal!!
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı sallapati

bugun  hedef 10 semer.. hadi belinize kuvvet beyler  :eyes..  24 saymak istiyorum akşama

Çevrimdışı Necmi

ona kominizm deniyor :D

Çevrimdışı ACAB1903

Daha önce konuşulmuştur belki. Numaralı arkasındaki set duvarın üzerinde yeni açığa doğru giden bir koridor var. Bu kısım deplasman taraftarının misafir tribününe ulaşımı için mi planlanmakta? yoksa başka bişey mi?