Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5811766 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı TALAT

Ne kadar sevmesemte bu doğru bir açıklamadır.Mevsimlere göre maç takvimi ayarlanmaz.O an maç oynanmayacak derecede kötü hava varsa o maç içerisinde iptal edilir.Bana göre doğrusuda budur..

havalarin sicak oldugu gunlerde maclar gec baslar sicaktan daha az etkilenmek icin. ayrica kis aylarinda dogudaki takimlarin maclari da olabildigince gunduz oynanir aksam saatlerinde olabilecek buzlanmadan etkilenmesin diye.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı FARUK

benim en çok üzüldügüm yeni açık ın 3 katlı olmaması..10 yıl içinde çıkarlar o katı umarım
Oraya kat çıkmak için önce izin lazım sonra 17m € luk çatıyı çöpe atmak lazım :)

Çevrimdışı canergiray77

benim en çok üzüldügüm yeni açık ın 3 katlı olmaması..10 yıl içinde çıkarlar o katı umarım
o zaman stad bütünlüğü nasıl olur ki bir taraf 3 kat diğerleri 2 ve çatı nasıl ayarlanır  :eyes @idil
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı idil

Oraya kat çıkmak için önce izin lazım sonra 17m € luk çatıyı çöpe atmak lazım :)

o zaman stad bütünlüğü nasıl olur ki bir taraf 3 kat diğerleri 2 ve çatı nasıl ayarlanır  :eyes @idil

Allahtan ümit kesilmez :((((
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

@Faruk abi semerler üç tane mi takılacak kesinleştimi ? En son yeni İnönüde hep 1er 1er takmışlardı

Çevrimdışı FARUK

@Faruk abi semerler üç tane mi takılacak kesinleştimi ? En son yeni İnönüde hep 1er 1er takmışlardı

Minimum 2 tane takılır zaten
İhsan abinin öğrendiğine göre 3 tane olacak

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Minimum 2 tane takılır zaten
İhsan abinin öğrendiğine göre 3 tane olacak

Bilgi için sağol abi

Çevrimdışı klubnika01

Marsilyanın çatıya benzer bir yapı olması Lazm ozman dalgalı abidik kubidik birşey

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şöyle biraz Beşiktaş Facebook hesabının stat paylaşımındaki yorumları okudum da ne kadar bilgisiz insanlar var ya :alala:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı eronimo18

Hadi bakalım ilk mesajı attık hayırlı olur inşallah.

:halay:

HADİD - 20

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

vallamı numaralıda gerçekten yer yokmu?
numaralıda taş çatlasa 300-400 koltuk kalmıştır kapalıda bitti olsa olsa 1000 koltuk kalmıştır.
yeni açık yarı yarıya bitmiş durumda eski açıkta öyle köşeler nerdeyse bitmiş eski açık 120 122 bitmiş 121 de %75 dolu
bence duruma bakılırsa 30000 civarı kombine satılmış gibi görünüyor taş çatlasa 10-12 bin kadar boş yer var görünüyor
stad açıldığı an her maçı kapalı gişe oynar. Belkide kombineler blok kapatır bilet satışı olmaz gibi duruyor. Eğer bir miktar bilet ayırmazlarsa
bütün güzel yerler satılmış kale arkalarında altta ön kısımlarda biraz yer var birde üstlerin üst kısımları boş köşeler nerdeyse bitmiş gibi @Oktay
çok iyi kombine satılmış

Çevrimiçi Necmi

Hadi bakalım ilk mesajı attık hayırlı olur inşallah.

:halay:

Hoş geldin kardeşim

Çevrimdışı TayfurU

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

herkese günaydin, vincler sökülmeye baslamis bugün fotomacin haberine göre  :ok:
-----------------------------------------------------------------------------------
Arena'da vinçler tek tek sökülüyor

Beşiktaş'ta, Vodafone Arena'daki inşaat çalışmalarını aralıksız sürüyor. Beşiktaş yönetimi dün bir aşama daha kaydetti. Başkan Fikret Orman'ın bizzat izlediği çalışmalarda stat içinde kalan son 3 vincin de sökülme çalışmalarına başlandı. Bu hafta içinde stat içinin tamamen boşaltılacağı ve hemen ardından drenaj çalışmalarına başlayacağı öğrenildi.

Kaynak: fotomac

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı onurturan

Günaydin..Kombine haberleri güzel insallah insaattan da iyi seyler duyariz bugun..

Çevrimdışı oguzhan1310

numaralıda taş çatlasa 300-400 koltuk kalmıştır kapalıda bitti olsa olsa 1000 koltuk kalmıştır.
yeni açık yarı yarıya bitmiş durumda eski açıkta öyle köşeler nerdeyse bitmiş eski açık 120 122 bitmiş 121 de %75 dolu
bence duruma bakılırsa 30000 civarı kombine satılmış gibi görünüyor taş çatlasa 10-12 bin kadar boş yer var görünüyor
stad açıldığı an her maçı kapalı gişe oynar. Belkide kombineler blok kapatır bilet satışı olmaz gibi duruyor. Eğer bir miktar bilet ayırmazlarsa
bütün güzel yerler satılmış kale arkalarında altta ön kısımlarda biraz yer var birde üstlerin üst kısımları boş köşeler nerdeyse bitmiş gibi @Oktay
çok iyi kombine satılmış
,
Abi ben dün akşam kombine merkezindeki arkadaşlarla konuştum nasıl gidiyor satışlar diye.
20 bin civarındayız şu anda dediler. Passolig in sistemden uygun olmayan olarak gösterdiği koltukların da bir kısmı daha satışa kapalı muhtemelen. Yoksa passoligten bakıldığında dediğin gibi hemen hemen heryer satılmış 30 bin civarı gözüküyor.

Çevrimdışı Mehmet92

Günaydın arena,takvim gene yalan haber yapmış,neymiş stad içinde kalan son 3 vincin de sökümüne başlanmış-mış.Yeni gelen kedi yolları ve semerler kendi kendini monte edicek demek ki tırmanıp.

Çevrimdışı cadavra

herkese günaydin, vincler sökülmeye baslamis bugün fotomacin haberine göre  :ok:
-----------------------------------------------------------------------------------
Arena'da vinçler tek tek sökülüyor

Beşiktaş'ta, Vodafone Arena'daki inşaat çalışmalarını aralıksız sürüyor. Beşiktaş yönetimi dün bir aşama daha kaydetti. Başkan Fikret Orman'ın bizzat izlediği çalışmalarda stat içinde kalan son 3 vincin de sökülme çalışmalarına başlandı. Bu hafta içinde stat içinin tamamen boşaltılacağı ve hemen ardından drenaj çalışmalarına başlayacağı öğrenildi.

Kaynak: fotomac
Arkadaslar bizim burda olmamizin sebebi gercekleri saglikli ogrenmemiz belli ki asparagas vincler sokulse 3 u kedi yolu ve semerleri ney takacak ki daha onca semer var.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı selçukaras

günaydın bir şeyi merak ettim arkadaşlar size fotolarla anlatmaya çalışacam. galiba kombine satışlarında bazı yerler bilerek açılmamış. acaba benmi yanlış hesapladım dedim ama. dediğim yerleri inceleyip yorum yazarsanız sevinirim.

ben 419 nolu tribünden kombine aldım 418 nolu tribün ile yanyana. arada sadece merdivenle ayrılmış iki tribün çünkü biri eski açık 419 biri kapalı 418. ama 418 nolu tribünde çoğu yer koltuk olarak gösterilmemiş. burada kombineleri hesaplayan koltuk sayısını hesaplayanlar oluyor. bence passo sisteminden doğru bir hesaplama olmaz.

ve biletle satılacak yani kombine verilmeyecek yerler gösterilmemiş olabilir sistemde.

Çevrimdışı Easthanbool

Haberin yalan olduğu zaten belli sökülebilir 3 adet vinç yok hepsi mobil vinçler
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "