Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5810369 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı vural

Iyi  de  o halde  bugun de  cikartsalarmis takimlari sahaya... Neden dunden meteoroloji  raporuna gore karar verip  maci ileri  bir  tarihe  attilar da 24 saat sonrasina oynatmadilar? Ne  malum  kar  yagisinin olacagi  ?  hava ve saha  kosullarinin izin vermeyecegi  ?  Cevabi basit  arkadasim: cunku a.yildivim la  hesap  kitap pesindeler  .. Yani  kisaca  Fedevasyonun soyledigi  ile  yaptigi celisiyov dostum !

Çarşamba günü kupa maçları olduğu için bugün oynanmadı,  48 saat kalıyor diğer maça, kar beklentisiyle alakalı değil yani.

Çevrimdışı Efe

siyah, fume  diye  diye olduk  bittik  hic  degils e basin tribununu  oyel yapsinlar  diorsun   :D :lol:
beyaz olur bence :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

abi hem alt hem üst tribün verilme gibi bi düşünce olabilir mi böylece alan daralır
Altı verirlerse genelde boş kalacağı için çok çirkin bir görüntü olur.. En kör noktayı verdiler.. Eski açık zaten olamazdı
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı asyakartalı

konu dışı için özür diliyorum.ama paylaşmadan edemicem.
Dün gece adımın yazdığı forma.Vodafonekarakartal a çok teşekkür ediyorum tekrardan

Çevrimdışı ilhan

Dün gece adımın yazdığı forma.Vodafonekarakartal a çok teşekkür ediyorum tekrardan

Yazık oldu emeklerinize kardeşimde oradaydi maç izlemeden geldiniz. En azından isimlerinizin yazdığı futbolcularla bi foto çekselerdi bari ama oda olmamış

Çevrimdışı serti67

hem dıoruz yenı acık duvar gıbı olcak taraftarın en baskılı yerı olcak hem rakıbe ordan yer verıp trübünü bölüyoruz baska bır yerde olabılırdı sankı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

hem dıoruz yenı acık duvar gıbı olcak taraftarın en baskılı yerı olcak hem rakıbe ordan yer verıp trübünü bölüyoruz baska bır yerde olabılırdı sankı
Bence numaralı tribunun üst %5lik kenari ile eski açık'ın (deniz tarafı) üst tribün %20'lik kısmı çok ideal olur!  Hem eski açık'ın tribün butunlugu fazla bozulmaz hemde derbi maçlar dışında dolmayan numaralı tribün'den koltuk kazanmis oluruz.

Not: Derbi maclara deplasman seyircisi alinmadigi için, derbi maçlar dışındaki lig maclarina gelecek deplasman taraftarlarini düşündüm. Avrupa maçları söz konusu olduğunda biraz celiski oluyor ama lig maclarinin sayısı avrupaya göre fazla ;)

Yorum sizin?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Bence numaralı tribunun üst %5lik kenari ile eski açık'ın (deniz tarafı) üst tribün %20'lik kısmı çok ideal olur!  Hem eski açık'ın tribün butunlugu fazla bozulmaz hemde derbi maçlar dışında dolmayan numaralı tribün'den koltuk kazanmis oluruz.

Not: Derbi maclara deplasman seyircisi alinmadigi için, derbi maçlar dışındaki lig maclarina gelecek deplasman taraftarlarini düşündüm. Avrupa maçları söz konusu olduğunda biraz celiski oluyor ama lig maclarinin sayısı avrupaya göre fazla ;)

Yorum sizin?

Numaralıda tüm koltukların kombine olarak satıldığının(bittiğinin) farkındasınızdır inşallah :)

Çevrimdışı Oktay

Numaralıda tüm koltukların kombine olarak satıldığının(bittiğinin) farkındasınızdır inşallah :)
vallamı numaralıda gerçekten yer yokmu?

Hadi ya bilmiyodum! Numaralı tribünü kombineye acmadan önce böyle bir düzenleme yapsalardi iyi olurdu bence.  Bu saatten sonra geri dönüşü olmaz heralde :S

Çevrimdışı Anıl

vallamı numaralıda gerçekten yer yokmu?
Satışta olan 10 bloğun 6sı tamamen tükenmiş, kalan 4 bloğun da yarıları tükenmiş durumda @Oktay abi. Stad açılana kadar Kapalı ve Numaralı tribün tamamen kombine olacaktır :)

Çevrimdışı sallapati

2 günde gördük fb lobisinin neler yapabileceğini.. Vodafone Arena olmadan bunlarla baş edemeyiz... adamlar 2 günde nasıl demoralize ettiler bizi .. şimdi 1 ay FB lider dolaşacak..

kış sezonu pazar maçları 19 pzt maçları 20de oynanır.. adamlar tersine çevirmiş...
osmanlı maçında penaltımızı vermeyen Alper Ulusoy u 1 hafta sonra fb maçıyla ödüllendirmişler...
Erman Toroğlunun bugunkü yorumu .. Başakşehir kasıtlı açmamış ısıtma sistemini...
resmen organize işler dönüyor...

ne yapıp edip 60 günde stadı açmalıyız...

gerekirse 24 saat çalışsınlar bu stadı açsınlar.....

Çevrimdışı sozkul

Satışta olan 10 bloğun 6sı tamamen tükenmiş, kalan 4 bloğun da yarıları tükenmiş durumda @Oktay abi. Stad açılana kadar Kapalı ve Numaralı tribün tamamen kombine olacaktır :)

Bir kısmını bilet satışı için ayırmıyorlar mı her bloktan?

Çevrimdışı Orhan

2 günde gördük fb lobisinin neler yapabileceğini.. Vodafone Arena olmadan bunlarla baş edemeyiz... adamlar 2 günde nasıl demoralize ettiler bizi .. şimdi 1 ay FB lider dolaşacak..

kış sezonu pazar maçları 19 pzt maçları 20de oynanır.. adamlar tersine çevirmiş...
osmanlı maçında penaltımızı vermeyen Alper Ulusoy u 1 hafta sonra fb maçıyla ödüllendirmişler...
Erman Toroğlunun bugunkü yorumu .. Başakşehir kasıtlı açmamış ısıtma sistemini...
resmen organize işler dönüyor...

ne yapıp edip 60 günde stadı açmalıyız...

gerekirse 24 saat çalışsınlar bu stadı açsınlar.....
Gir yayıncı kuruluşun sitesine fenerin verilmeyen penaltısının videosu var ama haksız yere aldığı o penaltının bir videosu yok.müthiş bir algı operasyonu yapıyorlar.Lobimiz yok stadımız yok iş futbolculara kaldı başkana kaldı.

Çevrimdışı Anıl

Bir kısmını bilet satışı için ayırmıyorlar mı her bloktan?

Yok sanmıyorum, açıldığında her yer açıktı ve tamamen satılana kadar satışta kalıyor bloklar. Zaten öyle bir ayırma yapmazlar bence, ancak 32-33 bin kombine olursa satışı durdurup kalan 7-8 bin bileti maç günleri için ayırabilirler. Ama onu da nereler kombine olarak satılmadıysa ona göre yaparlar. Yani özellikle Numaralı veya Kapalıdan bilet ayıralım gibi bir şey söz konusu olmaz. Zaten şuan kulüp için en iyisi olabilecek maksimum kombineyi satmak. Ne kadar çok kombine o kadar az tribün cezaları :)

Çevrimdışı sallapati

126 semer varsa 14 ü takıldı.. 112 kaldı... günde 10 semer 11 günde bitirsinler.. biten yerlerden membran günde 1 tane taksalar 42 günde biter..

2 hafta sonra çim başlar.. 40 güne oynanacak hale gelir..

koltuk , küfeki çok rahat yetişir....

semer ve membran işinde ise full mesai çalışmak lazım

Çevrimdışı Anıl

126 semer varsa 14 ü takıldı.. 112 kaldı... günde 10 semer 11 günde bitirsinler.. biten yerlerden membran günde 1 tane taksalar 42 günde biter..

2 hafta sonra çim başlar.. 40 güne oynanacak hale gelir..

koltuk , küfeki çok rahat yetişir....

semer ve membran işinde ise full mesai çalışmak lazım
Şubat ortası falan ancak biter abi semer işi :by2:

Çevrimdışı sallapati

Şubat ortası falan ancak biter abi semer işi :by2:

membran başlaması için semer bitmesine gerek yok... biten yerlerden başlasınlar

Çevrimdışı Anıl

membran başlaması için semer bitmesine gerek yok... biten yerlerden başlasınlar
Ama semerler için vinç gerekiyor, yani zemin çalışmaları Şubat sonuna doğru başlar. Nisan ortası falan ancak biter stad ama bakalım açacaklar mı :)

Çevrimdışı cio

Kardeşim harika bir gündü, o maç devam etseydi eminim daha fazla üzülüp geri dönecektik, formaların da bize verileceğini düşünürsek bence unutulmaz bir Beşiktaş günü yaşandı.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Sezer94

Herkesde kucuk bir hayal kirikligi hissediyorum ayrica macimiz oynanmadigi icin ayri olarak moraller bozuk ve birde transfer konusunda aciklik yok. Uzuluyorum okullarda donem arasina girince saracak teksey stad insaatinin takibiydi ancak kar yagmasi ve olumsuz hava kosulladi sebebiyle calisilmamasi cok demoralize etti beni...
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı idil

sesleri çıkar o zaman altlar bizim olmalı  :busted_cop:

sesleri her türlü çıkacak, tribnüler sahaya çok yakın  :lol:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı idil

benim en çok üzüldügüm yeni açık ın 3 katlı olmaması..10 yıl içinde çıkarlar o katı umarım
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.