Abi bizim ülkede mutlaka işin bir yerinde sacmalanir sen daha iyi bilirsin bunu .
Olsun ben geçtim martı , bari hibrit le direkt yeni sezona girelim .
Ya
@Kemal benim derdim tarihle değilki stadın sonu göründü artık ne zaman bittiğinin bir önemi yokki.
Genel Korkumuz yapım sürecinin sekteye uğratılmasıydı artık bunlar aşıldı.
Bu saatten sonra işin engellenecek bir kısmı kalmadı bundan sonrası hep makyaj o nedenle tarihi kafama takmıyorum
ben bu stad artık bitti. ne zaman açılırsa açılsın ama bu çatı işi ciddi sıkıntı ben bu işin hakkının bu süre olduğuna inanmıyorum.
ya ödeme sıkıntısı yada firmanın disiplinsiz çalışması işi sekteye uğratıyor. Hiç kimse bu kemerlerin yok yükseklik sınırıymış
falanmış hikayesini bana yediremez resmen unutmuşlar işte yükseklik olsa konu parçayı takacağın aparatın olması gerekir
yüksek olanı havayamı takacaksın burda remen silbaştan iş yapılıyor. Bunun iki açıklaması var birincisi malzeme değişti
ikincisi unuttular malzemede değişse oraya gelecek malzeme ne olursa olsun bir şekilde bağlanması gerekir. ama öyle bir bağlantı sistemi
yok şu an yaptıkları iş peki oval membran kaplayacaksın peki ön tarafı ne yapacaksın önde kanal yok önden akan su direk sahaya gidecek
çok gitmez ama bir şekilde şıpırdar ordan hiç kimse beni önceden alınmış bir karar olduğunu inandıramaz resmen sabunlama yapıyorlar.
dere geçerken at değiştirilmez bunlar değiştirdi bunun sonucu paçaları ıslatacaklar.