Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5806087 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı YunusEmre

Semer Montajı devam ederken zemin işlerinin devam etmesi sevindirici. Saha zemini iyice yükselecek. Önce sıkıştırılacak ve drenaj boruları için Kanalllar kazılacak diye biliyorum. Bu mıcırın üzerinde mobil vinçler gidebilir muhtemelen. Ama emin değilim açıkçası.

Sen biliyon biliyon o vinçler micirin üzerinden de gider drenajı da etkilemez değilmi  :evillol:

Yanı diyorsun ki semerlerle beraber drenaj da başladı 40 güngeri ssayım başlasın artık  :evillol: 

Çevrimdışı Efe

Sen biliyon biliyon o vinçler micirin üzerinden de gider drenajı da etkilemez değilmi  :evillol:

Yanı diyorsun ki semerlerle beraber drenaj da başladı 40 güngeri ssayım başlasın artık  :evillol: 
yok aman geri meri saymayın ne zaman geri sayım yapsak cacık işler çıkıyor yukarıda semerleri kaynak yaparak takmak tam bir baş belası o yüzden çok yavaş gidecek işler hiç heves yapmayalım bu son gelişmeler açılış gününü iyice uzattı hiç başka işe girmeden hibrit çime devam etsinler eylülde açalım stadı 2 kere iş yapmasınlar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

korkulukllar boyanacakmi bilen varmi? boyanacaksa hangi renk olacak veya olur ?

Çevrimdışı Efe

korkulukllar boyanacakmi bilen varmi? boyanacaksa hangi renk olacak veya olur ?
boyanmaz  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

2 tarafta oluk var zaten şu an takılan semerin bombesi su akışını yanlara yönlendirecektir.
Bağlantı noktası semerlerde de yok oraya bağlantı noktalı farklı semerler mi gelecek??
Bekleyip göreceğiz artık  :by2:
abi bence ön tarafta sonradan çıkan semerler su tahliyesini kolaylaştırmak için kondu büyük ihtimal bi sıkıntıyla karşılaşıldı yoksa olmayan şeyi neden bunca zahmetle takmaya çalışsınlar hemde 126 tane :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

boyanmaz  :)
burda daha önce konusuldu az biraz birisi boyanacakmis öle kalabilir mi hic demistide ondan sordum
asli yok yane

Çevrimdışı Efe

burda daha önce konusuldu az biraz birisi boyanacakmis öle kalabilir mi hic demistide ondan sordum
asli yok yane
boyanması mümkün değil tertemiz koltukları ve prekastları mahvederler zaten boya olayı olsaydı takılmadan boyanırlardı zaten gerekte yok yeterki yerlerine takılsınlar koltukların önünü açsınlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

asli yok yane
orda bir tane siyah korkuluk vardı onun üzerine konuşuyorlardı ama tahminim o korkuluk tünel çıkışına konmuştu
o ve merdivenler çıkılırken tutulacak trabzanlar siyah olacak büyük ihtimal onun örneğini siyah yapmışlardı

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Kemal

Günde hava şartları normal olursa kaç semer kaynaklanıyor ?

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Iyi geceler forum ahalisi.Membranin ölçümü tamamlanmis.20'sinde stada getirilecekmis.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimiçi Necmi

Günde hava şartları normal olursa kaç semer kaynaklanıyor ?
bu iş başlı başına saçmalık ilk defa çok anlamsız bir şey yapıldığını düşünüyorum
yap aparatını somunla çöz işi orda kaynakla iş yapmak bu işi resmen sallamaktır. Kaynak dışında bir sürü
çözüm bulunur.Bu çatı işini ciddi anlamda sallana sallana yaptılar. madem böyle bir işin var vinci neden söktün.
günde iki üç tane semer takarakmı bitireceksin işi anlamıyorum bu çatı bu kadar uzun sürmemeliydi.

Çevrimdışı Kemal

bu iş başlı başına saçmalık ilk defa çok anlamsız bir şey yapıldığını düşünüyorum
yap aparatını somunla çöz işi orda kaynakla iş yapmak bu işi resmen sallamaktır. Kaynak dışında bir sürü
çözüm bulunur.Bu çatı işini ciddi anlamda sallana sallana yaptılar. madem böyle bir işin var vinci neden söktün.
günde iki üç tane semer takarakmı bitireceksin işi anlamıyorum bu çatı bu kadar uzun sürmemeliydi.

Abi bizim ülkede mutlaka işin bir yerinde sacmalanir sen daha iyi bilirsin bunu .

Olsun ben geçtim martı , bari hibrit le direkt yeni sezona girelim .

Çevrimiçi Necmi

Abi bizim ülkede mutlaka işin bir yerinde sacmalanir sen daha iyi bilirsin bunu .

Olsun ben geçtim martı , bari hibrit le direkt yeni sezona girelim .
Ya @Kemal benim derdim tarihle değilki stadın sonu göründü artık ne zaman bittiğinin bir önemi yokki.
Genel Korkumuz yapım sürecinin sekteye uğratılmasıydı artık bunlar aşıldı.
Bu saatten sonra işin engellenecek bir kısmı kalmadı bundan sonrası hep makyaj o nedenle tarihi kafama takmıyorum
ben bu stad artık bitti. ne zaman açılırsa açılsın ama bu çatı işi ciddi sıkıntı ben bu işin hakkının bu süre olduğuna inanmıyorum.
ya ödeme sıkıntısı yada firmanın disiplinsiz çalışması işi sekteye uğratıyor. Hiç kimse bu kemerlerin yok yükseklik sınırıymış
falanmış hikayesini bana yediremez resmen unutmuşlar işte yükseklik olsa konu parçayı takacağın aparatın olması gerekir
yüksek olanı havayamı takacaksın burda remen silbaştan iş yapılıyor. Bunun iki açıklaması var birincisi malzeme değişti
ikincisi unuttular malzemede değişse oraya gelecek malzeme ne olursa olsun bir şekilde bağlanması gerekir. ama öyle bir bağlantı sistemi
yok şu an yaptıkları iş peki oval membran kaplayacaksın peki ön tarafı ne yapacaksın önde kanal yok önden akan su direk sahaya gidecek
çok gitmez ama bir şekilde şıpırdar ordan hiç kimse beni önceden alınmış bir karar olduğunu inandıramaz resmen sabunlama yapıyorlar.
dere geçerken at değiştirilmez bunlar değiştirdi bunun sonucu paçaları ıslatacaklar.

Çevrimdışı burakkk1903

abi çok haklısın bunun mantıklı açıklaması yok. Şu an yapılan iş standard  bi iş değil sanırım yani olsaydı montajı için somun vida yeri olurdu bizimkilerin tasarımı yada malzemeye göre yapıyorlar galiba. Stadda en mantıksız bulduğm iş bu şuan vinç olsa 1 hafta da belki biterdi.. bi mantık bulamıyorum vallahi çok önceden yapılabilirdi mesela 😕😕
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı burakkk1903

Dizayn değişkliğine gidildi. Bu yüzden cıvata öngörülmedi. 40cm kot farkın sıkıntısını yaşıyoruz. Yoksa kimse orada kaynak olarak tasarlamaz. Orada kaynak yapmak başlı başına bela. Kaynak yapanlardan Allah razı olsun. O yükseklikte sepetin içinde olmak cesaret ister.
aynen zor iş vallahi allah kolaylık versin. Ben o sepetten düştüm topuğu kırdım hayatım değişti 😕
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı empisayn

uzun süredir forumda değildim ama , bizim 2-3 hafta önce sayıp bitirdiğimiz o bombeli şeyler semer değil miydi , nereden çıktı şimdi tekrar bu  semer muhabbeti ?  :s20:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı 34BJK64

Necmi Abi'nin dediği gibi; Stat gerçek anlamda bitti. Artık açılış ne zaman olur onu bekliyoruz. Herkes gibi bizim de korkumuz stat yapılırken inşaatın durdurulması, ıvır zıvır çıktı muhabbeti ile arazinin elimizden alınmasıydı. Çok şükür sancısız, sıkıntısız atlatıldı o süreç. Ben şahsen hep söyledim. 19 Martta açılması çok zor diye. Benim için en mantıklı tarih 23 Nisan'dır. 19 Mart tarihi bana göre çok zor. Sinan Engin bile yetkililer stadın Nisan sonunda hazır olacağını söylüyor dedi 1-2 hafta önce. 23 Nisan tarihinde stadın açılma ihtimali çok yüksek.
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Benim de içinde olduğum ve şimdilik sayı olarak 4 kişi olarak bildiğim bir grup taraftar, yarın Vodafone sponsorluğunda Stat önünden alınarak MİY maçında misafir edilecek, forma hediye edilecek ve ekstra bir sürpriz olduğunu söylediler, stat ile ilgili bir sürpriz olacağını düşünüyorum bakalım yarın anlarız, belki en geç yarın o yazının ortaya çıkarılması amaçlanmıştır  :ok:

Biri daha vardı forumdan Mersin maçının talihlileriin yarısı bizden çıkmış  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı BJKTÜRK23

@Necmi abi bir şey soracağım
bu alt kat tribünlerin (koltuk) tamamı beyaz mı olacak
şöyle olsaydı iyi olmazmıydı abi
şu anki kapalı da görünen (üst tribün) yukarıdan aşağı süzülen siyah-beyaz (pikselli) görüntüyü alıp alt tribünlere bu kapalı da olanının tersini uygulayamazlarmıydı  :alala:

Bilmeden olacak olanı tarif etmişsin.  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena herkese iyi pazarlar.

Çevrimdışı Exory_1903

Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı Mert KÜLTÜR

Havada galibiyet kokusu var  :busted_cop:
Günaydın güzel insanlar
Ayak izlerimi takip ederek beni geçemezsin..
https://twitter.com/MertKultur