Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5796578 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı gokhanwww

Komple derken suana kadar yapılms kapalı tribün görüntüsü

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı zeki yalcinoglu

Burada ufak hesap peşinde koşan insanlardan çok doğru dürüs bilgilendirilmedikleri için hayalkırıklığına uğrayan insanlar olduğunu düşünüyorum.Eminim semerleri önceden bilseydik stadın açılış tarihi ne olusa olsun ses çıkmazdı.Sabah akşam bilgisayar başında bilgi kırıntıları kovalıyoruz,keşke belirli aralıklarla resmi bilgilendirmeler yapılsaydı.

Çevrimdışı Efe

@bjk_mabet  niye gelmiyor artık.. lütfen aydınlatsın bizi .. hangi şık doğru

a) 126 semer b) 84 semer   c) 42 semer
a 126 diyorum  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

a 126 diyorum  :D

Abi kaç sıra semer takılacak bu sevdiğimin çatısına yav :akuma: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Burak Akay

Mantıken dikine oklara bakarsak hemen hemen aynı aralıkta 2 şer adet semer gelir oda en uca takılırsa ama 3. cü nereye takılır bilmiyorum belkide ön şeffaf kısım değişik bi yapıda olucak
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

@ahmetx, arkadasin biri koltuklarin merkezden merkeze uzakligini verdi senden ses seda cikmiyor ? 47cm dendi, ne sekilde etkiliyor bu senin kapasite hesaplamani.

47 cm
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2016, 18:38:05 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı Ayberk

Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı sallapati

Göksel Gümüşdağ da kovmuş bizi anlaşılan... bir de hala stad gelecek sezon açılsın diyenler var...
gençler maçı olimpiyatta... Dünkü 1461 maçını izledikten sonra Şampiyonluk hayal olur o stadda...

resmi siteden bu yazı...

Passolig Kartının E-Bilet Kullanım Süresini uzatan iki çift 22 Şubat 2016’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Beşiktaş – Gençlerbirliği maçına bilet kazanma şansı yakalıyor! http://bit.ly/1mv4azJ

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Gecen haberlerde Gumusdag dedi Besiktas sezon sonuna kadar burda oynayabilir diye. Yalan haberdi o zaman.

Çevrimdışı sallapati

Gecen haberlerde Gumusdag dedi Besiktas sezon sonuna kadar burda oynayabilir diye. Yalan haberdi o zaman.

Beşiktaş 30 puanla 4. olsaydı emin ol sezon sonuna kadar verirdi stadı.. Adam bozuşmak istemiyor bazılarıyla...

Çevrimiçi murat

Bende maksimum 2 olur diyorum. Gönül 1 olsun diyor ama gönül çatıdan anlamıyor.

Çevrimdışı ddc1979

İBB ile Kayseri'deki Türkiye kupası finaline gitmiştim. Kapalı en Üst tribünde olan birisi önündeki taç Çizgisini göremiyordu. Öyle Saçma bir mimarisi olmuş anlayacağınız..
Bizim kapalının üst katlarında da umarım taç Çizgisini görememe durumu olmaz umarım . Özellikle de korkuluklardan dolayı ...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Musa1903

Tebrik ediyorum yönetim kaç sene bekledik stadın her şeyi güzeldi. Özür diliyorum  bir yerlerimizi yırttık koltuk tasarımı diye ama taraftarı dinleyip oylama yapılmadan kafalarına göre piksel tasarımı yaptılar bundan sonra stada bakacak ne tadım kaldı ne tuzum tebrik ediyorum.

Çevrimdışı idil

@Necmi @ahmetx abiler yarın stadın oralarda olacağım öğleden sonra yanımda da brezilyalı bir arakadaş olacak ona stadı göstereyim diyorum bizi 10 dk içeri sokup çıkaracak biri var mıdır olmazsa da sorun yok :)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Bartu

Tebrik ediyorum yönetim kaç sene bekledik stadın her şeyi güzeldi. Özür diliyorum  bir yerlerimizi yırttık koltuk tasarımı diye ama taraftarı dinleyip oylama yapılmadan kafalarına göre piksel tasarımı yaptılar bundan sonra stada bakacak ne tadım kaldı ne tuzum tebrik ediyorum.

ne dert ettiniz şu koltuğu be kardeşim yahu.. koltuk bu istediğin zaman değişir. cumhuriyet bayramında kırmızı yaparsın yerli malı haftasında künefe yazarsın... stad bitsin de gazete kağıdı da koysalar olur bana zaten maç izlerken oturan adama da karşıyım. maç sırasında zaten o koltuklardan bir tanesi gözükürse bu bizim ayıbımızdır.

Çevrimdışı ahmetx

@bjk_mabet  niye gelmiyor artık.. lütfen aydınlatsın bizi .. hangi şık doğru

a) 126 semer b) 84 semer   c) 42 seme ber
bence 84 olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İhsan

Ben ise gercekten tebrik ediyorum. Cok güzel oluyor pikseller
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Komple vodafone arena koltklari gösteren resm yokmu

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende var  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx, arkadasin biri koltuklarin merkezden merkeze uzakligini verdi senden ses seda cikmiyor ? 47cm dendi, ne sekilde etkiliyor bu senin kapasite hesaplamani.

47 cm i ben soyledim zate.43447.

Çevrimdışı Efe

Ben ise gercekten tebrik ediyorum. Cok güzel oluyor pikseller
bencede iyi görünüyor gayet güzel :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

@Necmi @ahmetx abiler yarın stadın oralarda olacağım öğleden sonra yanımda da brezilyalı bir arakadaş olacak ona stadı göstereyim diyorum bizi 10 dk içeri sokup çıkaracak biri var mıdır olmazsa da sorun yok :)
@Birisi @rubi_tobin yardımcı olur kanımca

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı TayfurU

çatının üstü ne zaman kapatılmaya başlanacak

Çevrimdışı aoguzd

çatının üstü ne zaman kapatılmaya başlanacak

semerler bittiği zaman başlarlar. 10-15 gün içinde başlamış olur sanırım.

Çevrimdışı ALI RIZA