Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5797863 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Gorgaze

hatta daha genişmiş o boşluk  :tabe:
aynen güzel oluyor abi takılma boşluklara boşver :)
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Tolga

Kapalı alt tribünden devam ederler belki koltuk montajına.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Erhan

abi aynı boşluk e ile n arasındada var neden vo ya kafayı taktınız :)

arena yazan kısımda boşluk var da. vodafonedaki d ile n merdivene bitişik ona taktık biz :D

Çevrimdışı denilanz

halbuki vo yu bir sıra sağa kaydıracaklar bu kadar basit  :)
dafon daki tek a ya bile davranmadılar, vo da iki karakteri taşımaları lazım. Bu arada son kısımda n harfi de ara bırakılarak yazılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Çevrimdışı Efe

2 vinçte semer ve kediyolu takıyor koltuk imalatıda tüm hızıyla sürüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gorgaze

arena yazan kısımda boşluk var da. vodafonedaki d ile n merdivene bitişik ona taktık biz :D
vodafon'e  nin e side bitişik :) varsın öyle olsun. Ben piksellinin bu kadar güzel olacağını hiç düşünmemiştim. 
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı sallapati

millet stada girebiliyor gördüğünüz gibi  :D

çalışan bir abimizin yakınlarıdır

Çevrimdışı sallapati

Kale arkalarında piksel olmasa , yani piksel azalarak bitse üst katta güzel olur...

Çevrimdışı Emre_ZA

Üşenmedim röportajı okudum...Bu söylem SIS röportajından;

Bitiş tarihi belli mi peki?

Tarihlerle ilgi konuşmak pek doğru değil aslında. İşe başladığımız andan itibaren 70 gün sonra sahayı üzerinde oynanabilir şekilde bitmiş olarak teslim edeceğiz. 30-40 günde inşai süreci bitiriyoruz ve 70. günde maç yapılacak şekilde sahayı devrediyoruz.

Yani adamlar diyor ki 40 günde inşaa sürecini  bitiririz. Yine aynı durum, ardından da serme çim gelecek ve bildiğim kadarıyla serme çim 2-3 gün içerisinde oynamaya hazır hale gelecek. 45 günde bitebiliyor demek ki..Yeter ki SIS 1 şubatta sahaya girebilsin..15 günde vinçler çıkabilir inşallah bence imkansız değil..
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı sallapati

Üşenmedim röportajı okudum...Bu söylem SIS röportajından;

Bitiş tarihi belli mi peki?

Tarihlerle ilgi konuşmak pek doğru değil aslında. İşe başladığımız andan itibaren 70 gün sonra sahayı üzerinde oynanabilir şekilde bitmiş olarak teslim edeceğiz. 30-40 günde inşai süreci bitiriyoruz ve 70. günde maç yapılacak şekilde sahayı devrediyoruz.

Yani adamlar diyor ki 40 günde inşaa sürecini  bitiririz. Yine aynı durum, ardından da serme çim gelecek ve bildiğim kadarıyla serme çim 2-3 gün içerisinde oynamaya hazır hale gelecek. 45 günde bitebiliyor demek ki..Yeter ki SIS 1 şubatta sahaya girebilsin..15 günde vinçler çıkabilir inşallah bence imkansız değil..

15 günde bence çıkamazlar.. hava koşulları 20sinden sonra kötü.. ama İnşallah diyelim

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Bekrakn

öndeki semerlerin yükseklikleri azaltıldıysa saha içine doğru daha fazla eğim olur diyebilir miyiz?

çizime göre önde sadece altıncı semerden sonra kısa bir bölüm eğimliydi oradan da rahatsız edici bir su akıntısı olmazdı gibime geliyor. şimdi dördüncü semerin ardından uzunca bir alan öne doğru eğimli olacak. görebildiğim kadarıyla çatı halkasının önünde oluk yerleştirilebilecek bir yer de yok.

herhangi bir yağışta ya da çatıda biriken karlar eridiğinde küçük çaplı bir şelale vakası olmaz herhalde değil mi?

Çevrimdışı idil

hayır

bi temizlenme, parlatma filan olsaydı bari keşke :( çok demir yığını gibi duruyor sanki
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı canergiray77

cumartesi fırtına geliyormuş igdaş bile açıklama yaptıysa baya şiddetlidir çatıda koltuklarda 1-2 gün  aksama olacaktır  :s20:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı İhsan

Cati montaji icin membran haricinde yeni bi sey daha cikartirlarsa kendimi intihar ederim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abim, sen inşaat işine hiç girme en iyisi  :money:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı denilanz

acele ve özensiz? kim bilir kaç kere önlerine gelen ve son haline karar verdikleri yazı için geri dönüş gereği duymamışlardır.. hep söylüyorum çok basite alıyorsunuz bu işleri
Özensiz kelimesini şu yüzden kullandım; a harfinin bir hata sonucu bir piksel sola yapıldığını düşünüyorum. Daha önce de söyledim zaten. Hatta şöyle dedim "düzeltmeye değer mi bilmem". Ben olsam (bazen simetri takıntım tutar) birkaç koltuğu söker hemen düzeltirdim. Bu da bir özendir. Hatta ben olsam madem oraya vodafone yazıyoruz karakterleri aslına uygun yazardım dedim. Belki de olmuyordur dedi bir arkadaş, ben de deneyip hazırladım bir plan. Gayet de oldu. Yoksa stadın özensiz yapıldığını düşünüyor değilim.

Çevrimdışı İhsan

Kapalı alt tribünden devam ederler belki koltuk montajına.

bence edemezler. üzerinde kaynak işleri yapılacak
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

bence edemezler. üzerinde kaynak işleri yapılacak
Yeni açıktan devam edilebilir hem üstten hem alttan takabilirler semerler kaynaklanıyor zor işi en son yapıyorlar maalesef :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Özensiz kelimesini şu yüzden kullandım; a harfinin bir hata sonucu bir piksel sola yapıldığını düşünüyorum. Daha önce de söyledim zaten. Hatta şöyle dedim "düzeltmeye değer mi bilmem". Ben olsam (bazen simetri takıntım tutar) birkaç koltuğu söker hemen düzeltirdim. Bu da bir özendir. Hatta ben olsam madem oraya vodafone yazıyoruz karakterleri aslına uygun yazardım dedim. Belki de olmuyordur dedi bir arkadaş, ben de deneyip hazırladım bir plan. Gayet de oldu. Yoksa stadın özensiz yapıldığını düşünüyor değilim.

"a harfinin bir hata sonucu bir piksel sola yapıldığını düşünüyorum" diyorsun ya.. ben de diyorum ki böyle bir şey olamaz.. a harfi sola yapıldıysa bu en son karar verilen hali öyle olduğu içindir.. adamların elinde hangi koltuk numarasına hangi rengin geleceğini gösteren çizelge vardır.. bu arada vodafone değil vodafone arena yazıyoruz ve vodafone arena logosundaki yazıyla birebir aynı gibi görünüyor

"a" harfiyle ilgili durumda "dafon" u bir bölüme sığdırmak zorunda kalmalarından kaynaklanmış gibi.. dafonu o bölüme ortaladıklarında "a" harfi ya sola ya da sağa bir piksel yakın olmalı.. "f" nin sol kuyruğu olmadığı için sola yanaştırmayı tercih etmişler sanırım
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2016, 15:31:37 Erdem Çözer ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı rubi_tobin

millet stada girebiliyor gördüğünüz gibi  :D

Ama hiç mutlu olmamışlar girdiklerine
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Efe

"a harfinin bir hata sonucu bir piksel sola yapıldığını düşünüyorum" diyorsun ya.. ben de diyorum ki böyle bir şey olamaz.. a harfi sola yapıldıysa bu en son karar verilen hali öyle olduğu içindir.. adamların elinde hangi koltuk numarasına hangi rengin geleceğini gösteren çizelge vardır.. bu arada vodafone değil vodafone arena yazıyoruz ve vodafone arena logosundaki yazıyla birebir aynı gibi görünüyor
aynısı zaten arkadaşlar boşuna kuruntu yapıyor her iş başladığında en iyisini yapmak için ellerinden geleni yapıyor adamlar bundan iyiside olmaz zaten  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

onun nedeni bence yazıyı tribüne tam ortalamak...

Çevrimdışı Efe

onun nedeni bence yazıyı tribüne tam ortalamak...
aynen öyle gayette güzel durdu yakıştı kapalıya :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bi temizlenme, parlatma filan olsaydı bari keşke :( çok demir yığını gibi duruyor sanki

Toplayın bezleri kovaları :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."