Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5795323 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cadavra

yeni semerler gelmiş 1 kamyon bu sefer boyalı haldeler daha yeni üretimden çıkardıkları besbelli ocak sonuna kadar hepsini takarlar umarım
Foto var mi efe ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

koltukların hepsi poşetleniyor tekrardan :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı birkanmaraz

Çevrimdışı Emre_ZA

mümkün değil :icool: bizim mebranla işimiz yok ki 2 aylık saha çalışmasıyla işimiz var o bitmeden stad açılamayacağına göre mebranı neden şimdi sermeyelim mebranın 45-50 gümlük işi var o da en fazla bizim ki dahada çabuk bitirilebilir  :)

Bunu şunun için yazmıştım, vinçlerin çıkamaması nedeniyle forumda yetişmez-yetişmeyecek yeni sezona kalır gibi yorumlar var. O halde herkes bilsin ki böyle bir durum yok.

*SIS sahaya girdiği günden itibaren 60 günde çıkarsa
*Membranlar 45 günde biterse
*Saha aydınlatma 45 günde biterse
*Çevre düzenleme 45 günde biterse
*İnce işçilik de 60 günde biterse
*Koltuklar 45 günde takılırsa
Ve bunların hepsi eşzamanlı olarak devam edeceği için

19.03'te bu stat açılır..(Zamanlamalar çok absürd değilse elbette)

Bu sene...O sene...

Çevrimdışı ahmetx

İmtech Arena (Hamburg'un stadı) gibi olacak değilmi Ahmet @ahmetx
bizim ki torku arena gibi olacak şeffaf kısım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı karakartalım

Taş gibi stad oluyor 38bin olsaydı diyenler cikiyo bu stad seneye açılsın kardeşim ne farkeder görkemli bir stad olsun besiktasa yakışır stada kuş bakışı çekimlerde bakıldığında çok görkemli durmuyomu önemli olan bu dışardan bakan biri bu stada çok rahat 50bin kapasite der o gorkemde ve acilisida rahat 43bin üstü olacak 5bin koltuktan vazgeçmek o gelirden vazgeçmek değil pisikolojikman besiktasi küçük görmek demek taş gibi stad oluyor bırakında bu işi yapan profesyoneller konussun surda
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Efe

Bunu şunun için yazmıştım, vinçlerin çıkamaması nedeniyle forumda yetişmez-yetişmeyecek yeni sezona kalır gibi yorumlar var. O halde herkes bilsin ki böyle bir durum yok.

sis 60 güne çıksın diğer işler mebran ve koltuk hariç bitmese dahi biz maçımızı oynarız ama saha 60 güne bitecek mi ayrıca vinçler 19 ocakta sahadan çıkamayacak ay başı daha yüksek ihtimal o günden sonra 45 gün içinde saha biter mi hiç sanmıyorum 9 nisana yetişmesi daha muhtemel :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Günaydın :)

Bugün Facebook'ta bir fotoğraf gördüm koltuklarla ilgili; Vodafone Arena yazısının olduğu yer. Hafiften gri idiler ve "oha süper" dedim.

Siyah - Beyaz mı koltuklar yoksa arada grilerde var mı o yazıların olduğu yerde ?

Çevrimdışı Mustafa UZUN

416 . blokta olan var mı başka

415. Blok, 8.sıra, koltuk 30.

Yakın sayılırız :) Bir de forum dışından 9 arkadaş daha var benimle birlikte.

Çevrimdışı Efe

Günaydın :)

Bugün Facebook'ta bir fotoğraf gördüm koltuklarla ilgili; Vodafone Arena yazısının olduğu yer. Hafiften gri idiler ve "oha süper" dedim.

Siyah - Beyaz mı koltuklar yoksa arada grilerde var mı o yazıların olduğu yerde ?
gri koltuk yok bu son söyleyişim takılan koltukların üzerine şeffaf torba gibi koruyucu geçiriyolar o yüzden gri gibi görünüyor gri koltuk yok tekrarlıyorum :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Cati montaji icin membran haricinde yeni bi sey daha cikartirlarsa kendimi intihar ederim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yigit_Gelir

gri koltuk yok bu son söyleyişim takılan koltukların üzerine şeffaf torba gibi koruyucu geçiriyolar o yüzden gri gibi görünüyor gri koltuk yok tekrarlıyorum :icool:

Sağol Efe :) Kusura bakma, tekrarlattım seni ama :P

Çevrimdışı Efe

Sağol Efe :) Kusura bakma, tekrarlattım seni ama :P
2 dakika önce kardeşimle konuştum bak dedim torba geçirmişler gri gibi görünüyor koltuklar şimdi yazacak biri dedim sen yazdın :D takılan koltukların hepsi siyah ve beyaz koruyucu geçiriyorlar buda güzel bir hareket tertemiz kalcak koltukalr
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan80

414 Blok 13. sıra 10 nolu koltuk Vodafone yazısının oraımı oluyor acaba bilen var mıdır ?
KUPALAR GELECEK YİNE
KARTAL UÇACAK GÖKLERE
MERMİLER ATILACAK GÖKYÜZÜNE
ŞAMPİYON OLDUĞUN GECE

Çevrimdışı Yigit_Gelir

2 dakika önce kardeşimle konuştum bak dedim torba geçirmişler gri gibi görünüyor koltuklar şimdi yazacak biri dedim sen yazdın :D takılan koltukların hepsi siyah ve beyaz koruyucu geçiriyorlar buda güzel bir hareket tertemiz kalcak koltukalr

:evillol: :evillol: :evillol: :evillol: Güzel düşünmüşler :) Yalnız, gri koltukta pek bir hoş olurmuş :D  Bunu farkettim :) Başkanın statla ilgili canlı yayını vardı bugünlerde, ne zaman o?

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 14:08:56
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
bazı koltuklar siyah bazıları gri veya füme görünüyor neden acaba :alala: :alala: :biggrinking:
daha önce soruldu mu bilmiyorum :us:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

:evillol: :evillol: :evillol: :evillol: Güzel düşünmüşler :) Yalnız, gri koltukta pek bir hoş olurmuş :D  Bunu farkettim :) Başkanın statla ilgili canlı yayını vardı bugünlerde, ne zaman o?
bence yapamaz çatı parçaları bitmeden saha başlamadan ay başı belki  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bazı koltuklar siyah bazıları gri veya füme görünüyor neden acaba :alala: :alala: :biggrinking:
daha önce soruldu mu bilmiyorum :us:
:akuma: :steamed: :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yigit_Gelir

bence yapamaz çatı parçaları bitmeden saha başlamadan ay başı belki  :)

Bana da öyle geliyor, şu an çok kritik dönemeçteyiz. Stadın bu sezona yetişip yetişmeyeceği bile bir şekilde Hava koşullarına bağlı ( bizim bilmediğimiz başka nedenlerde illaki olabilir, buna bir şey diyemeyiz ) Bakalım, bir bitsin de görelim :)

Çevrimdışı Efe

Bana da öyle geliyor, şu an çok kritik dönemeçteyiz. Stadın bu sezona yetişip yetişmeyeceği bile bir şekilde Hava koşullarına bağlı ( bizim bilmediğimiz başka nedenlerde illaki olabilir, buna bir şey diyemeyiz ) Bakalım, bir bitsin de görelim :)
aynen artık ne zaman açılırsa diyelim işler yürüyor sonuçta er yada geç bitecek  çatıda 15 güne biter inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı attila_metu

Bunun gibi çok sorulan sorular için forumda header gibi biyer koysak da oraya mı yazsak acaba.
Misal eski açığın kısa olmasının sebebi gibi. kısa bi açıklama.
Haber sitesindeki son dakika kısmı gibi.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

aynen artık ne zaman açılırsa diyelim işler yürüyor sonuçta er yada geç bitecek  çatıda 15 güne biter inşallah

İnşallah, bir an önce bitsin de. Kazasız, Belasız.

Semer olayıyla ilgili bir durum var mı? 40cm falan diyorlar, pek inandırıcı gelmedi. Bu saatten sonra tabi de

Çevrimdışı Efe

414 Blok 13. sıra 10 nolu koltuk Vodafone yazısının oraımı oluyor acaba bilen var mıdır ?
galiba orası yada çok yakını
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

İnşallah, bir an önce bitsin de. Kazasız, Belasız.

Semer olayıyla ilgili bir durum var mı? 40cm falan diyorlar, pek inandırıcı gelmedi. Bu saatten sonra tabi de
tamamıyle onla ilgili bence yeniden üretimden çıkıyorlar semerler yükseklikleri azaltılmış olarak bize kaybı 2015 ayı içindekiyle beraber 3 ay şuan stad bitmişti açılışa hazırlanıyorduk :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

sisin şu an için Şubat ortasından erken stada girmesi çok zor görünüyor. Bugün itibariyle en erken 9 Nisan olur ama o haliyle de TFF , İbb ,GSGM izin vermeyebilir . Eski açık , küfekiler , çevre düzenlemesi mayıs haziranı bulur bence.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum