Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5793974 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı sallapati

Mir e helal olsun.. 2 günde 4 blok bitirdiler..

Çevrimdışı İhsan

Benim anlamadığım şeffaf halkaya neden semer kullandık, polikarbon gibi sert malzeme kullanılsaydı hiç gerek kalmayacaktı semere hatta membran kullanıldığı halde semer kullanılmayan örnekler var,semerlerden dolayı en az 1 ,1.5 ay kayıp yaşanacak sorular sorular @FARUK , @İhsan .

yanılmıyorsam polikarbon düşünüldü, ama biz çatımız polikarbona teknik açıdan uygun olmadığından şeffaf membrana geçildi.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı warofpoet

Koltuk montajı gayet hızlı gidiyor, rayların ve korkulukların takılması devam ediyor mu bu arada ? ne ölçüde bittiğini nerede olduğunu söyleyebilecek bi arkadaş var mı ? Bu arada tahminen kapalının koltukları bitince vodafone bi reklam filmi çeker .. verir gazı iyice  :evillol: :evillol: :D
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Savaş

Çevrimdışı e.keles

Güncel!

montaj ilerledikce goze cok daha hos gelmeye basliyor.. benim koltuk montaji da tamamlanmis :D 416 - 12 - 48 super super super  :halay:

Çevrimdışı ers1903

alt kat tribün çıkışlarından itibaren pikseller başlıyor

İşte tam istedigim buydu loca koltuklarina doğru hafif siyah gecis  :ishock:

Çevrimdışı cadavra

Semer ve kalan son kedi yolu geldimi acep

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mrred

montaj ilerledikce goze cok daha hos gelmeye basliyor.. benim koltuk montaji da tamamlanmis :D 416 - 12 - 48 super super super  :halay:
416 . blokta olan var mı başka
The great gig in the sky

Çevrimdışı ahmetx

İşte iç halka şeffaf membran mı olucak yoksa kirişten ucu kadar normal membran mı.Çim için şeffaf olmalı diye düşünüyorum abi
tam şeffaf olmayacak ama ışığı geçirecek.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı e.keles

416 . blokta olan var mı başka

forumda var mi bilmiyorum ama biz denizciler olarak 5-6 kisi buradayiz.. gorusuruz umarim acilista..

Çevrimdışı ahmetx

İşte tam istedigim buydu loca koltuklarina doğru hafif siyah gecis  :ishock:
bakalım loca koltukları pikselli olacak mı?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı berkayyalcin963

Beyler bizim stadla catisi ayni olan stadlardan foto atarmisiniz
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı Erçin

arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum. bizim koltuklar neden siyah beyaz yapılıyor acaba.

ironi dimi bu?  :D

Çevrimdışı sallapati

bizim açılışa west ham , west ham ın açılışa biz gitsek gerçekten fena olmaz..
Okay Karacan haberleştirmiş..

http://www.ligtv.com.tr/video-galeri/en-begenilenler-88/besiktaslilara-duyurulur

Çevrimdışı ACAB1903

Çevrimdışı mrred

Benim ki 415 miş ya pardon. 415 te olan var mı acaba
The great gig in the sky

Çevrimdışı hasanbayirci

Dostlar, "Dafon" yazan bölümdeki beyaz dışındaki koltuklar gri mi? yoksa ambalajlanmış siyah koltuklar mı? Gri ise sizce siyah olması yazı karakterini daha da vurgulamaz mıydı?

Çevrimdışı Burak

Dostlar, "Dafon" yazan bölümdeki beyaz dışındaki koltuklar gri mi? yoksa ambalajlanmış siyah koltuklar mı? Gri ise sizce siyah olması yazı karakterini daha da vurgulamaz mıydı?
Diğerleri gibi siyah onlarda. Ambalajlandığı için gri gözüküyor ;)

Sony Xperia Z cihazımdan Tapatalk ile gönderildi. Mobil olduğum için yazım yanlışlarım olabilir. Kusura bakmayın.

Çevrimdışı zekotha

bizim açılışa west ham , west ham ın açılışa biz gitsek gerçekten fena olmaz..
Okay Karacan haberleştirmiş..

http://www.ligtv.com.tr/video-galeri/en-begenilenler-88/besiktaslilara-duyurulur

Ben Biliç'ten çok taraftarı ve Green Street Hooligans'dan dolayı isterim. Real Madrid, Barcelona, Bayern Munich Manchester City, Manchester United olmuyorsa West Ham olsun.

Çevrimdışı sallapati

Ben Biliç'ten çok taraftarı ve Green Street Hooligans'dan dolayı isterim. Real Madrid, Barcelona, Bayern Munich Manchester City, Manchester United olmuyorsa West Ham olsun.

ayrıca 80 bin kişinin doldurduğu Londra Olimpiyat stadında açılışı yapmak reklam açısından çok iyi olur. Vodafone un da işine gelir.

Çevrimdışı TURKahvesi

bu stadyum için en çok istediğim şeylerden birisi de polikarbon şeffaf halkaydı ama olmadı

İmtech Arena (Hamburg'un stadı) gibi olacak değilmi Ahmet @ahmetx

Çevrimdışı sallapati

Gsli bi taraftar güzel bi yazı yazmış ekşide

bazı beşiktaşlı arkadaşları endişelendiren stadyum. ne yazık ki endişelerinde haklılar. aynı endişe türk telekom arena inşa edilirken bende de vardı.

ben genel olarak tribün çocuklarının sevmeyeceği türden bir taraftarım. maçı oturarak izlemeyi severim, alırım kahvemi köşe gönderine ve sahaya yakın bir yere giderim. sahaya olan yakınlık benim tercihimdir ama köşe gönderi tamamen tribün çocuklarından uzaklaşma isteğimden kaynaklı bir seçimdir. ya ortalarda mecburen koltuğa çıkacağım ya da köşeye gidip insan gibi koltuğuma oturup maçımı izleyeceğim.

sami yen'deyken insanların koltuklara çıkması çok rahatsız etmiyordu ama arena'da olsun istemiyordum. sebep olarak yeni bir stadyum olması başlı başına yeterliyken, koltukların açılır kapanır olması eski sisteme göre daha az dayanıklı olacağı için hiç istemiyordum.

neyse, inşaat zamanı bu çok dile getirildi, birçok kişi koltuklara çıkılmamasını yazdı çizdi. biz de dedik, herhalde artık olmayacak bu durum. gel zaman git zaman inşaat bitti. açılış maçı günü geldi, o eski bayramlar gibi heyecanlıyız. bindik metroya stada gidiyoruz, o günün her anını kamerayla kaydediyorum falan, hatta içeri girerken kamerayı göz hizama getiriyorum ki stadı ilk gördüğüm anı, gördüğüm açıyla kaydedebileyim. içeriye her giren "ananı skmmm bu ne laaan" minvalinde tepkilerini yanındaki arkadaşıyla paylaşıyor. kısaca çok mutluyuz.

sonra gözler tribünlere çeviriliyor ve bizim mallar yine koltuk tepesinde tepiniyor. ulan mal! koltuk zaten sen üstünde değilken kapanıyor, bir koltuğa 3 kişi çıkıp düşmemeye çalışacağınıza kapatın koltuğu, beton üstünde isterseniz yağlı güreş yapın. neyse diyeceğim şu ki, boşuna heveslenmeyin beşiktaşlı kardeşlerim. bu mallar bu mallıktan vazgeçmiyor. yine çıkacaklar o koltukların tepesine, daha ilk maçtan kırılanlar olacak, bunlar çıktığı için arkalarındaki insanlar da maçı izleyebilmek için çıkmak zorunda kalacaklar.

ya bir de, önemli pozisyonlarda o koltuktan aniden kalkmak, kaçan golden sonra hadi beee diye geri dönmek falan da güzel şeyler, ondan da mahrum kalıyorlar haberleri yok.