Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5790092 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı tangaz

ya bıktık artık vallahi bıktık. devlet sadece bizle uğraşıyomuş, bu söylemlerden de bıktık. e be kardeşim hiç mi ders almazsın takıklar işte bi şekilde sana, yükseklik sınırı taa 2 yıl öncesinden belli ama 40 cm ama 4 cm ne diye sınırı geçersin ?? bu ne rezalettir ya

kesinlikle katılıyorum. gerekirse 2 sıra koltuğu eksik yaparsın belirlenen yükseklik limitini bırak geçmeyi 1 metre altında sınırlandırırsın ama stadını zamanında açarsın.  hiç bir resmi+yasal+siyasi+siyasi olmayan engele takılmazsın böyle abuk sabuk durumlar da yaşamazsın. bu planlama yapılsaydı biz şuan stadımızda oynuyorduk ne mühürlenme olmuştu ne çatı kazası olmuştu. yaparsın projeni 38-39 bine göre neymiş 40 bini aşacakmış 42 bini aşacakmış da uefa finali alacakmışız. çokta fifi! bana ne getirisi olacakki uefa finalinin. bana gerçek getirisi olan tek unsur şampiyonluk+şampiyonluk gelirleri+şampiyonlar ligi gelirleri.. bu kadar kahpe bizans senaryolarının üzerimizde olduğu ortamda stadsız şampiyon olmak gibi hayaller kurup geçen sene mayıs ayındaki gibi gerçeklerle başbaşa kalıyoruz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yldrmaydn

ilk projeye göre semerler değiştiyse öndeki o zaman tüm eğim arkaya doğru olmamış oluyor demek ki. ya ön tarafta belli bir süre düz gidecek ya da öne eğimli olacak. eğer öne eğimli olacaksa 3.parçalar semer değil öne eğimden dolayı sahaya doğru akacak suyu toparlayıp oluklu kanala yönlendirecek sistem olabilir.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Erhan

son durum 1 kedi yolu , 3 semer takılmış.
               3 kedi yolu sahada yatıyor
               yeni semerler gelmiş.
               vodafone arena yazısı tamamlanmış , eğer yanlış görmüyorsam vodafone nun 1. o su merdivene sıfır yaklaştırılmamış ve d ile arasında boşluk genişlemiş.

Evet abi birer koltuk sağa kaydırılabilir.

arena yazısında merdivene bitişik değil ama vodafone daki d n e bitişik :icool:

Çevrimdışı ahmetx

kesinlikle katılıyorum. gerekirse 2 sıra koltuğu eksik yaparsın belirlenen yükseklik limitini bırak geçmeyi 1 metre altında sınırlandırırsın ama stadını zamanında açarsın.  hiç bir resmi+yasal+siyasi+siyasi olmayan engele takılmazsın böyle abuk sabuk durumlar da yaşamazsın. bu planlama yapılsaydı biz şuan stadımızda oynuyorduk ne mühürlenme olmuştu ne çatı kazası olmuştu. yaparsın projeni 38-39 bine göre neymiş 40 bini aşacakmış 42 bini aşacakmış da uefa finali alacakmışız. çokta fifi! bana ne getirisi olacakki uefa finalinin. bana gerçek getirisi olan tek unsur şampiyonluk+şampiyonluk gelirleri+şampiyonlar ligi gelirleri.. bu kadar kahpe bizans senaryolarının üzerimizde olduğu ortamda stadsız şampiyon olmak gibi hayaller kurup geçen sene mayıs ayındaki gibi gerçeklerle başbaşa kalıyoruz...
her şey çatı projesinin rüzgar testinden geçememesiyle başladı yeni proje yaptırıldı ve yeni projede yükseklik aşıldı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Evet abi birer koltuk sağa kaydırılabilir.

arena yazısında merdivene bitişik değil ama vodafone daki d n e bitişik :icool:
nasıl haber etsek acaba ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

ilk projeye göre semerler değiştiyse öndeki o zaman tüm eğim arkaya doğru olmamış oluyor demek ki. ya ön tarafta belli bir süre düz gidecek ya da öne eğimli olacak. eğer öne eğimli olacaksa 3.parçalar semer değil öne eğimden dolayı sahaya doğru akacak suyu toparlayıp oluklu kanala yönlendirecek sistem olabilir.
ön kısma bakarsan arkaya doğru meyilli problem yok aslında

Çevrimdışı Erdem Çözer

Benim anlamadığım şeffaf halkaya neden semer kullandık, polikarbon gibi sert malzeme kullanılsaydı hiç gerek kalmayacaktı semere hatta membran kullanıldığı halde semer kullanılmayan örnekler var,semerlerden dolayı en az 1 ,1.5 ay kayıp yaşanacak sorular sorular @FARUK , @İhsan .

bu kadar acele edilen bir statta illa ki haklı bir sebebi vardır..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ernesto

Yahu bu orta gruptaki koltuklar neden bana gri gözüküyor? Poşet mi var üstünde ondan mı bu jadar fark?  :ebebe:

Çevrimdışı yldrmaydn

projede de bir sıra siyah koltuk var gibi gözüküyor.belki özellikle yapılmıştır.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı martin40

Derbilerde oluyor @martin40

Derbilerde Deplasman taraftari yasagi var Turkiyede bu nedenle Derbilerde Deplasman tribunu biletleride ev sahibi takim taraftarina veriliyor boylece tum stad ev sahibi takim taraftari ile doluyor

Yani dedigin olay Vodafone arenada da olacak Derbilerde :ok:

Mantikli abi, tesekkür ederim

Çevrimdışı yldrmaydn

ön kısma bakarsan arkaya doğru meyilli problem yok aslında

iskelet meyilli ama semerler sonrası membran aynı şekilde arakaya meyilli olmayabilir o kafama takılıyor biraz.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı KUMANOVALI

Renk konusunu bilmiyorum ama dedigin gibi kirisler cok kaba kaldi. Cati bittikten sonra ne kadari gozukecek bilmiyorum ama kirisler bu sekilde disarda kalacaksa aluminyum kaplama yapilabilir. Koseli gozuken kirislerin stad gibi kavisli olmasi lazim.

Hatta biraz daha detay vermek icin kaplamalar basamakli olabilir. Kufekilerde en ustte yaptiklari gibi.

Paintle bu kadar cizebildim :lol: Kolonlar cok daha farkli olabilir tabi.

eline sağlık...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Burak

Iç halka ile membran montajı ayrı ayrı olamıyor mu? Yeni semerler takılırken takılan bölgelerden membran montajı başlayamaz mı?

Sony Xperia Z cihazımdan Tapatalk ile gönderildi. Mobil olduğum için yazım yanlışlarım olabilir. Kusura bakmayın.

Çevrimdışı ahmetx

projede de bir sıra siyah koltuk var gibi gözüküyor.belki özellikle yapılmıştır.
:D

Çevrimdışı Erhan

Vardır bi bildikleri başkan :icool:

Şeffaf olayı benim de kafama takılıyor.Yağmur ve kar suyundan mı korktular acaba böyle semerli yapıyoruz ön kısmı.Semer şeklinde yarı şeffaf kalıp halinde sert bi malzeme ile yapamaz mıydık orayı  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

bu arada yeni açıkda gördüğümüz siyah borular çatının sifonik borularıymış Bu boruları nasıl kamufle edeceğiz @Necmi abi , @Serkan_KaNaDa nın taktiğiyle mi?

Çevrimdışı Erdem Çözer

@Erdem Çözer abi keşke şu an zamanı geri alma imkanımız olsa demi .. O son vinci söktürmeyecektik abi..

yapmayın arkadaşlar ne takılacağı belli o vinç söküldüyse gerek kalmadığı içindir.. bu kadar aptal sanmayın orada çalışan insanları ve en başta başkanı..

Çevrimdışı ahmetx

Vardır bi bildikleri başkan :icool:

Şeffaf olayı benim de kafama takılıyor.Yağmur ve kar suyundan mı korktular acaba böyle semerli yapıyoruz ön kısmı.Semer şeklinde yarı şeffaf kalıp halinde sert bi malzeme ile yapamaz mıydık orayı  :alala:
vardır bir bildikleri  :D umarım maliyetten dolayı değildir , mühendislik bir açıklaması vardır.

Çevrimdışı ahmetx

iskelet meyilli ama semerler sonrası membran aynı şekilde arakaya meyilli olmayabilir o kafama takılıyor biraz.
oluklardaki meyil arkaya kadar gidiyor.

Çevrimdışı ers1903

Mantikli abi, tesekkür ederim

Yeni sezonda derbilerde taraftar yasağı kalkacakmis,kaynak ridvan dilmen .

Çevrimdışı Erhan

oluklardaki meyil arkaya kadar gidiyor.

Valla abi projede ne iptal oldu dediysek yapıyorlar.Aradaki halatlar yok dedik yaptılar.Ön taraf semer olmucakmış dedik bak takıyorlar.He yükseklik mevzundan tekrar üretilde o bariz ama.Çatı projesine sadık ilerliyorlar.

Çevrimdışı tangaz

her şey çatı projesinin rüzgar testinden geçememesiyle başladı yeni proje yaptırıldı ve yeni projede yükseklik aşıldı.

o zaman çatı projesinin rüzgar testini zamanında yaptırırsın rüzgar testini geçemediğini görüp yeni çatı projesinin yüksekliğini görürsün buna göre de stadını 2-3 bin kişi eksik projelendirirsin herşey tıkır tıkır gider ama bunu yola çıkarken yaparsın yolun ortasında yaparsan bu değişiklikleri böyle abuk sabuk durumlar yaşarız. bu unsurlar senin 2 şampiyonluğuna mal oluyor 2 şampiyonlar ligi gelir kaybı ortalama 50+ Milyon Euro, şampiyonluk sayısına bağlı olarak naklen yayın + federasyon gelirleri milyon eurolar (cincon son 4 yılda bırakın avrupayı lig de naklen yayın geliri olarak bizi biraz zorlasa 2'ye katlayacak hale geldi) ama 2 sıra fazla tribün yapıp elde edeceğimiz gelir maksimum yıllık 2-3 milyon euro. bu hesap benim matematik bilgime göre = kötü planlama...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

foruma göre semer başkana göre kemerlerin stadın çim saha tarafına bakan en öndekilerinin tamamı, reisi cumhurumuzun yuksekliği aşıyorlar uyarısı üzerine daha kısalarıyla değişiyor.Şu anda üretim de ve en yakın zamanda stada gelecek ve 1 numaralı semer olarak yerine takılacak

Dostlar arkadaslar ben 1 ay once bu satirlari zaten yazmistim. Demekki ancak geliyor on semerler.

Zaten belliydi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

o zaman çatı projesinin rüzgar testini zamanında yaptırırsın rüzgar testini geçemediğini görüp yeni çatı projesinin yüksekliğini görürsün buna göre de stadını 2-3 bin kişi eksik projelendirirsin herşey tıkır tıkır gider ama bunu yola çıkarken yaparsın yolun ortasında yaparsan bu değişiklikleri böyle abuk sabuk durumlar yaşarız. bu unsurlar senin 2 şampiyonluğuna mal oluyor 2 şampiyonlar ligi gelir kaybı ortalama 50+ Milyon Euro, şampiyonluk sayısına bağlı olarak naklen yayın + federasyon gelirleri milyon eurolar (cincon son 4 yılda bırakın avrupayı lig de naklen yayın geliri olarak bizi biraz zorlasa 2'ye katlayacak hale geldi) ama 2 sıra fazla tribün yapıp elde edeceğimiz gelir maksimum yıllık 2-3 milyon euro. bu hesap benim matematik bilgime göre = kötü planlama...

gerçekten çok biliyorsunuz.. bunları bu adamlar hesaplayamıyor değil mi? ama bu işe öyle hesaplı kitaplı her şey kuralına uygun başlanamadı.. proje başladığında kasada 5 kuruş yoktu.. localar satılmasa, sponsorluklar gelmese proje bitemeyebilirdi.. hatta bu ihtimal göze alınarak 3 yılda bitmezse tokiye devrolur maddesi bizzat başkan tarafından konuldu..

anormal şartlar altında ve artık yapmak zorunda olduğumuz, daha fazla bekleme şansımız olmadığı için stat yapıyoruz.. bu tür aksaklıklar olacaktır.. hatta bu şartlar altında bu kadar az aksaklıkla çok iyi gidiyor.. kötü örnek için toki arena inşaatına bakın

Çevrimdışı ahmetx

o zamanda geç başlardık stad inşaatına ama  :D