Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5793143 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı idil

ya bıktık artık vallahi bıktık. devlet sadece bizle uğraşıyomuş, bu söylemlerden de bıktık. e be kardeşim hiç mi ders almazsın takıklar işte bi şekilde sana, yükseklik sınırı taa 2 yıl öncesinden belli ama 40 cm ama 4 cm ne diye sınırı geçersin ?? bu ne rezalettir ya
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı boateng

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 01:51:55
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
ya bıktık artık vallahi bıktık. devlet sadece bizle uğraşıyomuş, bu söylemlerden de bıktık. e be kardeşim hiç mi ders almazsın takıklar işte bi şekilde sana, yükseklik sınırı taa 2 yıl öncesinden belli ama 40 cm ama 4 cm ne diye sınırı geçersin ?? bu ne rezalettir ya
Haydi geçtin diyelim bu sorun yaz başında olmadı mı, çatı montajı durdu, vd. o günden bugüne yeni parçaların imalatı bitirilemez miydi?  :akuma:
ha keza kedi yolları.  :akuma:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Samet_

40 cm değil daha fazla aştığımıza dair şeyler söyleniyordu ama doğruluğunu bilmiyorum.Bizle bu kadar uğraşmaları normal değil

fakat bizim de kaşındığımız gerçek adamlara resmen malzeme veriyoruz

Çevrimdışı Bertug

Sormak istediğim soru şu: Membran montajı neden hâla başlamadı, ne zaman başlanması planlanıyor?
Eski postları okumaya vaktim yok, yazıldıysa kusura bakmayın.

Arkadaşlar stadyum ile ilgili bazı yabancı sitelerdr dolaşırken böyle bir fotoğraf buldum. Sanırım koltuk dizaynı bu şekilde olacak.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 02:09:32
  • İstanbul (Kurtuluş)
Sormak istediğim soru şu: Membran montajı neden hâla başlamadı, ne zaman başlanması planlanıyor?
Eski postları okumaya vaktim yok, yazıldıysa kusura bakmayın.
Stada gelmediğine göre imalatı devam ediyor herhalde.
Semerler bitmeden başlamaz diye tahmin ediyorum ama tahmin tabii sadece

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stada gelmediğine göre imalatı devam ediyor herhalde.
Semerler bitmeden başlamaz diye tahmin ediyorum ama tahmin tabii sadece

Bitmemiş olması enteresan. Hakkaten çok enteresan :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Ben anlayamıyorum bazı şeyleri ya sanki bu semerlere geçen hafta mı karar verdiler bu nasıl iş? Membranın son anda üretilmeye başlamasını da anlayamadım çatıdaki bütün iş bitti denildiğinde de konusu geçmişti yeni başladı diye gerçekten garip :alala:

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 02:28:34
  • İstanbul (Kurtuluş)
Bitmemiş olması enteresan. Hakkaten çok enteresan :alala:
iç taraf semerlerdeki değişiklik onları da etkilemiştir belki  :dontknow:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

iç taraf semerlerdeki değişiklik onları da etkilemiştir belki  :dontknow:

Bu membranı belli bir büyüklükte üretip kesiyolar galiba o zaman sadece kesme işi olması lazım abi :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 02:33:37
  • İstanbul (Kurtuluş)
Ben anlayamıyorum bazı şeyleri ya sanki bu semerlere geçen hafta mı karar verdiler bu nasıl iş? Membranın son anda üretilmeye başlamasını da anlayamadım çatıdaki bütün iş bitti denildiğinde de konusu geçmişti yeni başladı diye gerçekten garip :alala:
Membran firmasına pek bir şey diyemem sonuçta semer montajı bitmeden membrana zaten başlayamazlar.
Belki hazırdır bekletiyorlardır  :dontknow:

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 02:39:46
  • İstanbul (Kurtuluş)
Bu membranı belli bir büyüklükte üretip kesiyolar galiba o zaman sadece kesme işi olması lazım abi :alala:

bunu kaçırmışım ben.  :icool:

4 tane semer kaldı.
membranların bir kısmı geldi daha birkaç gün önce firmadan numuneyi alırken söylemişler
bu arada devamı geldiyse bilemem. çim konusundada göreceğiz bakalım ne olacak ama serme veya
ekme kalitede bir şey değiştirmez ama serme olması bu gün verilecek bir karar değildir. bunu bölge şartlarına uygun tohumu bir şekilde bir yerde ekip büyütmen gerekiyor
öncesindede böyle bir karar yoktu.

Çevrimiçi Necmi

abi bu 83 semer muhabbeti nedir ?
84 olacak çatının saha tarafında kare şeklinde şeffaf kısma ikişer tane semer geliyor

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 02:48:42
  • İstanbul (Kurtuluş)
84 olacak çatının saha tarafında kare şeklinde şeffaf kısma ikişer tane semer geliyor
Kare  :alala: benim devreler yandı  :busted_cop: ben yatar  :uyucam:

Çevrimdışı dorukkaymak

84 semer ne kdr surede takilir neden herkes bukadar olumsuz?

Çevrimdışı TayfurU

yarım yamalak fark etmez şampiyon olmak istiyorsak o stat açılacak. son 19 martta açarsak 8 maç kalıyor stat açılırsa hepsini kazanırız deplasmanla ne alakası var demeyin o hava çok önemli stat dışarıyı bile etkliler

Çevrimdışı burakkk1903

onu bende soruyorum kendime hatta ileri gidiyorum bu altı aydır aklınız nerdeydide bu kedi yollarını ve semerleri yapmadınız diyorum.
iz inşaat ciddi olarak işi sallıyor ben bu kadar ehli keyif çalışan firma görmedim diyeceğim birden aklıma obitaş geliyor :bandit:
@Necmi abi maalesef haklıyız sanırım   :bawling: 19 mart hayali yalan olur gibi  :bawling: :bawling:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı burakkk1903

126 semer olacak
abi bu işte bi sıkıntı var madem o kadar semer takılcaktı neden vinç söküldü anlam veremiyorum yani sanki birden bire çıkmış gibi bu semer olayı yoksa daha hızlı biterdi  :alala: :alala:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı campeon2015

Arenanın gecikmesine sevindim.Bütün işler tamamlanıp açılması çok iyi olacak.Yazın güzel bir organizasyon ile açılışı yaparız.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Arenanın gecikmesine sevindim.Bütün işler tamamlanıp açılması çok iyi olacak.Yazın güzel bir organizasyon ile açılışı yaparız.

Aynen  :claps:

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Katılıyorum :claps:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı toedeyou

Gecikmeye sevinmek nedemek arkadaşlar ben bugünkü maçın bile orada oynanmasını isterdim.
Bu arada 19.03 hayal felan değil drenaj işi 30 gün çim serme 2 gün hepsi bu. taksınlar şu semerleri ve kedi yollarını ay sonuna kadar  yeter.  vinci sök çakılı kumu getir başla işe 10 şubatta
hibrit çakma çim büyütme felan derdi de yok zaten. 19.03 e yetişir.

Çevrimdışı Ensar

8 tane iç saha maçımız var 3 4 maç için yarım yamalak açmaktansa başakşehirde oynayalım ilk 5 6 maçımızı  havalar ısınınca da 2 3 maçı olimpiyatta 50 bin üstüne oynarız diye düşünüyorum

kesinlikle mecbur olmadıkça olimpiyatta 1 maç dahi oynamamalıyız, tribün geliri şu bu hiç önemli değil 15 bin kişi basaksehir de şampiyonluk için çok önemli
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı toedeyou

Bu arada çatı kaplamasıda koltuk takılması gibi hızlı olur. sonuçta 84 parça olacak gibi ön ve arkalar. günde 3 veya 4 parça nasıl olsa takılır o işinde başlaması ile bitmesi bir olur.
Tabiki bunlar benim düşüncelerim ve bardağın dolu tarafından bakmak gerekiyor. olurda hava şartları bizi zorlarsa buna diyecek tek şey canınız sağolsun demektir buraya kadar bu şartlarda gelmesini ben 3 sene önce hayal bile edemezdim.