Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5789894 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı onurturan

Abi saat 22.00 da uyusaydım keşke yaa .. Kafamda sadece Ospina sıkıntısı olsaydı.. Mis gibi.. OOh.. Şimdi sabaha kadar  :duman:

Çevrimdışı quentine83

haaaah bide havalar giriyor tabi.baş düşmanımız onu unuttuk.bir haftada ordan çık.çok merak ediyorum başka nasıl bir aksilik çıkacak... :s20: :s20:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

haaaah bide havalar giriyor tabi.baş düşmanımız onu unuttuk.bir haftada ordan çık.çok merak ediyorum başka nasıl bir aksilik çıkacak... :s20: :s20:
bu sezona yetişmeyeceği kesinleşti bence ağustosa sıkıntısız bir şekilde açalım kafi

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

başkan ne diyecek bakalım toplantı da , bu işlerden ya başkanın da haberi olmuyor öyle konuşuyor ya da her konuşmasın da bizi yiyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı onurturan

kaynakta sıkıntı olmaz sonuçta vida takılan parçada ana gövdeye fabrikada kaynatılmıştır yanii daha evvel vidalı olan bölümler ana gövdeye kaynatılmış koloret tabir ettiğimiz parçalardır...
İyi bari abi sağol..

Çevrimdışı Ensar

bu sezona yetişmeyeceği kesinleşti bence ağustosa sıkıntısız bir şekilde açalım kafi

çok zorlarsak Nisan başı yetişir bence
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet K

Ne gibi bi sıkıntı çıktı inşaatta ben takip edemedim de?

Çevrimdışı onurturan

başkan ne diyecek bakalım toplantı da , bu işlerden ya başkanın da haberi olmuyor öyle konuşuyor ya da her konuşmasın da bizi yiyor
Çatıda aparatlar takıyoruz brandayı da gerecez yakında diycek .. Yalan da değil yani.. Allah utandırmasın inşallah tarih vermez başkan..

Çevrimdışı tangaz

başkanın ne dediğinin pek bir önemi olmasın aslında zira dediği hiç bir şey olmuyor tutmuyor :( en son ocak ilk haftası en geç 10u gibi vinçler çıkacak diyordu bırakın vinçlerin çıkmasını çatı ile alakalı hala demirler geliyor hatta ne zaman tüm demirler gelecek belli bile değil.

özet sonuç = bu sezon bitmeyeceği netleşti...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Burak Akay

Başkan bu serme çimi ortaya atarken bu semer işinide bilerek söylemiştir.Kedi yolu bitsin vinç başı günde 5 semer taksa günde 10 eder 100 adet bile olsa 10 gün yapar yani öyle abartı etkilemez hadi 15 gün olsun drenaj ve serme çim 45 gün sürse al sana 60 gün 14 mart'a biter :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

çok zorlarsak Nisan başı yetişir bence
8 tane iç saha maçımız var 3 4 maç için yarım yamalak açmaktansa başakşehirde oynayalım ilk 5 6 maçımızı  havalar ısınınca da 2 3 maçı olimpiyatta 50 bin üstüne oynarız diye düşünüyorum

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 01:07:21
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Başkan bu serme çimi ortaya atarken bu semer işinide bilerek söylemiştir.Kedi yolu bitsin vinç başı günde 5 semer taksa günde 10 eder 100 adet bile olsa 10 gün yapar yani öyle abartı etkilemez hadi 15 gün olsun drenaj ve serme çim 45 gün sürse al sana 60 gün 14 mart'a biter :)
bu hesabı ben de yapıyorum ama bu hesap hiç bir aksilik olmazsa tutar.
Hava muhalefeti kapıda beklerken fazla beklentiye girmemek en doğrusu.
Neyse bekleyip göreceğiz gelişmeleri
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı sallapati

8 tane iç saha maçımız var 3 4 maç için yarım yamalak açmaktansa başakşehirde oynayalım ilk 5 6 maçımızı  havalar ısınınca da 2 3 maçı olimpiyatta 50 bin üstüne oynarız diye düşünüyorum

Olimpiyatta 1 mac bile oynamamaliyiz....

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

galiba sahaya gelen 2 kedi yolu bugün takılmış takılan kedi yolu 40 semer sayısıda 171
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ne gibi bi sıkıntı çıktı inşaatta ben takip edemedim de?
semer ve kedi yolları geldi takılıyor vinçler sahadan ay sonuna kadar çıkmayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yarin baskan toplanti yapmayacak...
yapsada açılış için tarih veremez son gelişmelerden sonra iyice net olması gerek oda şubatta olur bu ay olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

Stadı Haziran'dan önce açmanın konser gelirleri için büyük önemi var. Bence maç oynanmasa dahi açılış yapılacaktır.  Semerlerden dolayı gecikme olabileceğini öğrenince çimi dahi yapmadan sadece derenaj vs halledip açılışı şampiyonluk kutlamalarında yapma hayalini kurdum. Efsane olmaz mı?
Açılışı şampiyonluk kutlamasıyla yapmak...
Şampiyonluğu açılışla kutlamak...
Başka takım, başka renk yok; sadece siyah-beyaz, sadece Beşiktaş...
Bizbize bir açılış...

Sonrasında konserler ve ardından ekme hibrit çim. Hem serme çimin masrafından kurtulur hem de konserlerden gelecek hasılatı cebe atarız. Yeni sezona da eksiksiz evimizde gireriz. Üstelik dünyaca ünlü takım(lar)la -artık Barcelona mı olur, turnuva mı olur bilemem- maç açılışını yaparız.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 01:27:43
  • İstanbul (Kurtuluş)
galiba sahaya gelen 2 kedi yolu bugün takılmış takılan kedi yolu 40 semer sayısıda 171
eski açık tarafındakiler taklmış olması lazım. bugün 16:00 gibi takılıyorlardı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi takılanlar geri mi sökülecek şimdi?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 01:33:55
  • İstanbul (Kurtuluş)
Abi takılanlar geri mi sökülecek şimdi?
Sökme işi olsaydı vinçler 1 hafta boş durmaz sökme işlemini yapardı.
projeye göre takılmamış olan 2 sıra semer vardı. O semerler yükseklik sınırı nedeniyle alçaltıldı.
alçalma nedeniyle 2'den 3'e çıkarılmış olma durumu var.
Benim anladığım bu.

Çevrimdışı Exory_1903

Tüm Konuşulanların Özet i 19.03 Hayal Olacak Gibi
Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sökme işi olsaydı vinçler 1 hafta boş durmaz sökme işlemini yapardı.
projeye göre takılmamış olan 2 sıra semer vardı. O semerler yükseklik sınırı nedeniyle alçaltıldı.
alçalma nedeniyle 2'den 3'e çıkarılmış olma durumu var.
Benim anladığım bu.

Ha tek öyle olsun ya. Ben daha da kötüsünü hayal etmiştim şimdi biraz rahatladım :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."