Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5777128 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Erdem Çözer

Koltukları takmadan önce prekastın üstünü temizlediler mi? Sanki koltuk takılan yerler
ekstra temiz gibi. Etrafta bu anlamda müdahale edilmesi gereken yerler var çok  zaman
alır mı?  :)

evet işlem öncesi yıkıyorlar ama çok zaman almıyor
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

günlerce gıden kamyonları saydık sımdı gelen kamyonları sayıcaz nerden nereye maşallah
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Altuğ

Bence yazılacak yazılara takılmak yerine tribünleri her maç doldurmaya çalışın.

Çevrimdışı ahmetx

İyice cılkı çıkdı bu işin Sivas da pikselli yapıyor .

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

söylenenler doğruysa yazı tahtasına dönecek stat..

şu stat doluyken görünmez geyiğini de artık bıraksak mı? maç öncesi boşken veya gezilerde nasıl görüneceği de önemli

Çevrimdışı Erdem Çözer

moda işte.. kısa pantolon altına çıplak ayakla ayakkabı giymek kadar çirkin bir moda :)

Çevrimdışı ebabil

Çevrimdışı serti67

ıkı koltuk arasına bıraz fazlamı bırakmıslar burdanmı cok gozukuyor yoksa netı standartı bumu
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

söylenenler doğruysa yazı tahtasına dönecek stat..

şu stat doluyken görünmez geyiğini de artık bıraksak mı? maç öncesi boşken veya gezilerde nasıl görüneceği de önemli
tek renk olsa tribün yazıları benim hoşuma gidiyor .Bknz.

http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/152/586/size_640x360/Panoramica_Camp_Nou.v1427310587.jpg

http://www.tothe92.co.uk/images/pic/panoramic/old_trafford_panoramic_1.jpg
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 10:09:49 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cagdas44

Iyide simdiye kadar vodafone bize 10milyon dolar verdi bu parayla mi stadı yaptık.vodafone olmasaydida biz bu stadi yapardık.bu stad konumu itibariyla renkliler de olsaydi en az uc lti fazla parya sponsor bulurlardı

Orada bir imaj durumu söz konusu, haberlerden aşina olduğumuz bir durum vardır uluslararası ..... kredi derecelendirme kuruluşu şu şirket/ülke için notunu şu yaptı diye. Burada şöyle bir şey var hiçbir şirketin notu o ülkenin notunun üstüne çıkamaz. Ancak şirketin uluslararası anlaşma/ortaklığı söz konusu ise bu sefer işler değişir. Bizim yaptığımızda aynen böyle bir anlaşma, kısır döngü içine girmiş yenilenip büyüyemeyen bir noktadayken uluslararası anlaşma ile birden döngü dışında kendi sistemimizi oluşturduk. Evet Vodafone'dan ciddi bir para gelmedi henüz ama gelecek olmasının verdiği öz güven bir çok anlaşmadaki şartları değiştirecek gücü verdi.

Çevrimdışı Erdem Çözer

tek renk olsa tribün yazıları benim hoşuma gidiyor .Bknz.

kulüple ilgili yazılar, spor firmalarının logoları vs beni de rahatsız etmiyor.. ama dediğin gibi tek renk olsa

Çevrimdışı cadavra

Sivasin ki bastan beri belli olan bi seydi yeni deil yani.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

bu arada sivas gibi yükseklik sıkıntısı olmayan statlarda çıkışların tribün içinden verilmesi büyük saçmalık

Çevrimdışı ahmetx

Sivasin ki bastan beri belli olan bi seydi yeni deil yani.

biliyorum , kastım yeni stadların çoğunda bu dizayn olması basit olan bir şeyi daha da basitleştirecek.

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş Ailesi

O yüksekliği çatı için kullanmılar tribündne geniş çatı var çok rahatsız etti gözüm

Bide bizim çatıya bakıyorum Harbiden boğazın incisi
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı cadavra

bu arada sivas gibi yükseklik sıkıntısı olmayan statlarda çıkışların tribün içinden verilmesi büyük saçmalık
Ya catiyi gorseniz varya trubunun yuksekliginden daha yuksek bi catisi var kapasiteyi arttirilabilir dusunduk ondan yaptik diolar.Ama disi guzel mimari acidan deil sadece teknik acidan mesela sivas cok souk memleket bilen bilir disardan gelen souk havayi kesen bi dizayn yapmislar disariyla iceri arasinda 10 derece oynuo bide trubun isitmasida var.

Çevrimdışı tayfun

Orada bir imaj durumu söz konusu, haberlerden aşina olduğumuz bir durum vardır uluslararası ..... kredi derecelendirme kuruluşu şu şirket/ülke için notunu şu yaptı diye. Burada şöyle bir şey var hiçbir şirketin notu o ülkenin notunun üstüne çıkamaz. Ancak şirketin uluslararası anlaşma/ortaklığı söz konusu ise bu sefer işler değişir. Bizim yaptığımızda aynen böyle bir anlaşma, kısır döngü içine girmiş yenilenip büyüyemeyen bir noktadayken uluslararası anlaşma ile birden döngü dışında kendi sistemimizi oluşturduk. Evet Vodafone'dan ciddi bir para gelmedi henüz ama gelecek olmasının verdiği öz güven bir çok anlaşmadaki şartları değiştirecek gücü verdi.
+1903
ayrıca bankalardan alınan krediler,yapılandırmalar,faktoring işlemlerinde bu anlaşmanın önemi büyük,rakiplerin durumuna gelince,arkalarından ittiren bir thy olmasaydı geçen sene gs bu sene fb avrupa da sponsorsuz kalacaktı,ayrıca türk telekom anlaşmasının imzalandığı şartlar ile şu an çok farklı,vodafone bize sponsor olduğunda bütün şirketler maliyet kısma derdindelerdi,bu sene de benzeri olacak diye tahmin ediyorum,fenerin stad sponsoruda uzun süreli partneri zaten,gs stadının isim hakkı çok ucuza gider ya da isimsiz kalırsa benim için süpriz olmaz,devlet destekli bir kurum girer işin içine onu bilemem.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ya catiyi gorseniz varya trubunun yuksekliginden daha yuksek bi catisi var kapasiteyi arttirilabilir dusunduk ondan yaptik diolar.Ama disi guzel mimari acidan deil sadece teknik acidan mesela sivas cok souk memleket bilen bilir disardan gelen souk havayi kesen bi dizayn yapmislar disariyla iceri arasinda 10 derece oynuo bide trubun isitmasida var.

fotoğrafta çok belli zaten çatının durumu..

Çevrimdışı sozkul

Çok takılmayın bu tribün koltuklarında ki yazılara yarın anlaşma biter kaldırırız , şu an paraya ihtiyacımız olduğu ortada zaten tribün gelirimiz ortada , gönül isterdi sadece BEŞİKTAŞ JK yazan bir tribün ama olmadı ilerde olmayacak diye de bir şey yok . Benim yazıyla ilgili tek takıldığım madem tribünde yazılar olacak o zaman neden tek renk koltuk düşünülmedi de pikselli tercih edildi?

Tam tersi, yazılar olduğu için pikselli daha iyi olabilir, daha az göze batar yazılar piksel sayesinde sanki. Yoksa piksel stadı kişiliksizleştiriyor bence, karakter bırakmıyor stadda..

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı Erdem Çözer

Günaydın.

arena yazısı ortaya çıkmaya başlamış ve kedi yolları gelmiş :)

hiç inanmak istememiştim ama cidden parça bekliyormuşuz.. aslında çatının montajı 2 hafta önce bitti, hatta vinçler sökülmeye başlandı.. neyse yine linç edilmeden susayım  :dry:
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 10:25:05 Erdem Çözer ]

Çevrimdışı cadavra

Ahada kedi yolu gelmis valla