Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5773364 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yasin A.

günaydın, ilk gün koltuk hızı nasıldı acaba?1000 adet takılmadı sanıyorum? yada acaba deneme olarak mı başladılar şimdilik?

Çevrimdışı cisse557

Koltuklar heyecan yaptırdı bu saatte fotoğraf bekliyorum :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

Günaydın gece cok yagmur yagdi sonradan takilan koltuklara naylon gecirilmemisti insallah üşümemistirler.. :-*

Çevrimdışı mustafa.kuru

Dün BJK TV de haberlerde çatı kaplama işleri yapılırken koltuk montajına ara verileceği çatı işleri bittikten sonra koltuk montajının 15 günde bitirileceği söylendi...
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı heart

Günaydın arena kartalları.
Bol koltuk ve semer montajlı bir gün diliyorum.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Efe

Dün BJK TV de haberlerde çatı kaplama işleri yapılırken koltuk montajına ara verileceği çatı işleri bittikten sonra koltuk montajının 15 günde bitirileceği söylendi...
cati kaplamaya gecilene kadar zaten stadin yarisina koltuk döşenir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Afrasiyab

Günaydın Arena ailesi. Aranıza yeni katıldım. Güneşli günler bizim olsun..

Çevrimdışı BJKTÜRK23

:hosgeldin
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Altuğ

Hoşgeldin :)

Çevrimdışı Fatih

Gunaydin cok yakinda tribun koltuklarini tek tek saymaya baslayacak piskopat Besiktas Arena ailesi.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı heart

aramıza  :hosgeldin

Çevrimdışı Mehmet92

Günaydın büyük Beşiktaş taraftarı,günaydın vodafone arena emekçileri,size da günaydın takımda bekleyen eksik bölgeler.

Çevrimdışı ers1903

Nisan sonu biterse biter  ,şampiyonluk durumuna göre belki 1-2 mac oynanir:) hayırlısı olsun.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kyiv

Herşey para değil belki ama artık büyüklüğünü sürdürmen başarının devamlılığına da bağlı. Başarılı olman iyi imkanlara sahip olmana bağlı. İyi imkanlar (futbolcu, tesis vs.) malesef parasız olmuyor.

Hani yapabiliyor muyuz 100.000 üye kulübe?Hani satabiliyor muyuz 1 milyon forma? Sponsor olmasın taraftar kulübünün kaynağı olsun. Üyelik ücreti bu kadar düşük olmasına rağmen üye sayısı 50 bini bile bulmamışken sponsorsuz olmaz.

Çevrimiçi Koa_lAA

Bence parayla anlaşılsın kulübün ismide Vodafone JK olsun..
Her yere sponsor adı yazalım.
Önemli olan sadece para akışı..
Oldu mu? @Necmi  abi...

gün geçmiyorki kapitalizme meydan okuyan bir beşiktaşlı daha çıkmasın...

yapcak bişey yoktur..düzen bu..

birazda anlayışlı olmak lazım sanki... zaten para yok kulüpte..stad,çalışanlar,topcular falan filan..neyse...

Çevrimdışı riza calli

Abi devir para devri oldu,yapıcak bişey yok ben de çok karşıydım her yere sponsor ismi yazılmasına ama stadı başka türlü yapamazdık.
Iyide simdiye kadar vodafone bize 10milyon dolar verdi bu parayla mi stadı yaptık.vodafone olmasaydida biz bu stadi yapardık.bu stad konumu itibariyla renkliler de olsaydi en az uc lti fazla parya sponsor bulurlardı

Çevrimiçi Koa_lAA

Iyide simdiye kadar vodafone bize 10milyon dolar verdi bu parayla mi stadı yaptık.vodafone olmasaydida biz bu stadi yapardık.bu stad konumu itibariyla renkliler de olsaydi en az uc lti fazla parya sponsor bulurlardı

pardon ama o renkliler önce formalarına adam gibi bi reklam bulsunlar... biri gidip fenerli diye ülkere yalvarmakta ...diğeri sezonluk işte boş kalmasın diye inşaat firması falan..

renkliler önce kaç senedir şampiyonlar ligine giderken halan nasıl formaya reklam bulamıyolar onu çözsünler sonra bizim sponsorun 3 katına anlaşma yaparlar..

Çevrimdışı ahmetx

Çok takılmayın bu tribün koltuklarında ki yazılara yarın anlaşma biter kaldırırız , şu an paraya ihtiyacımız olduğu ortada zaten tribün gelirimiz ortada , gönül isterdi sadece BEŞİKTAŞ JK yazan bir tribün ama olmadı ilerde olmayacak diye de bir şey yok . Benim yazıyla ilgili tek takıldığım madem tribünde yazılar olacak o zaman neden tek renk koltuk düşünülmedi de pikselli tercih edildi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sarp

Koltukları takmadan önce prekastın üstünü temizlediler mi? Sanki koltuk takılan yerler
ekstra temiz gibi. Etrafta bu anlamda müdahale edilmesi gereken yerler var çok  zaman
alır mı?  :)

Çevrimdışı bhdr

Ben kale arkalarının yazısız olacağını düşünüyorum hala. Ya da umuyorum bilmiyorum.Hele piksel kesinken o kadar yazının hoş durmayacağı kesin. Altta Beşiktaş JK yazacak daha. İnşallah olmaz bakalım.

Çevrimdışı heart

korkuluk ve koltuk montajı gece devam etmiş.
Diğer sitede vardı fotoğraflar.
koltuk montajı baya hızlı ilerliyor maşallah diyelim nazar değmesin.