İki gündür foruma giremiyordum.40 sayfa geride kalmışım koltukları gördüğüm için sayfaları hızlıca okuyarak geçtim.
Gördüğüm kadarı ile taraftar pixel ve tribün reklam yazısı konusunda farklı görüşlere sahip. Bir arkadaşın yazdığı başka forumlarda reklam yazılarının her maç kırılacağından bahsedilmiş.
Arkadaşlar bakınız bizler BJK nin yöneticileri değiliz. Taraftar olarak herkesin bir isteği beklentisi olabilir kimi komple siyah derken kimi komple beyaz diyebilir buda insanları birbirinden ayırt eden zevk meselesidir. 3 yıldır yönetim elini kayanın altına koyarak bir işe girişti ve bunu sonlandırmak üzere bazı yapılan işler zevklerimize ters gelecek bu bu işin doğasında var. Ama yapılan işe saygı gösterecek ve BEŞİKTAŞ'lı durumuşuzu ortaya koyacağız ne demek reklam koltuklarını kırmak böyle bir terbiyesizlik yapanlar takıma kulübe zarar verir, marka değerlerine zarar verir. Efendim türübün sponsorlukları koltuklara yazılmayacaktı ona göre para alınmadı deniliyor. Arkadaşlar kulüp bu maddi sıkıntı içerisinde böyle bir işe girişiyor bilmiyormusunuz bunu sponsorlarda bilmiyor. Sabır sabır sabır. Az kaldı yapılana saygı duyacağız bitecek ve BEŞİKTAŞ JK ektiğini biçmeye başlayacak. Taraftar yanında duracak koltuk kırarak köstek olmayacak. 1 çorapmı alabiliyor onu alacak bir kaşkolmu onu alacak bir forma almaya parasımı var onu yapacak kombinemi alabiliyor yok locamı alabiliyor onu yapacak. Beşiktaş halkın takımı türübünde her türlü zümreden insana rastlamak mümkün onun içinki herkez üzerine düşen görevi yapacak.
Bugün bu stadı yapmak yönetimin üzerine düştü. Bırakalım onlarda bizim gibi taraftar en iyisini en doğrusunu en akılcısını en mantıklısını yapacaklardır.