Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5772702 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

Bence yanlış yazılmıştır o 212 olur mu o kadar ki?
şöyle hesapla nerden baksan bir metre yükselecek saha
80x120= 9600 metreküp eder bir kamyon 8 metreküp alsa TIR demiyorum kamyon
buda 1200 kamyon malzeme girişi yapılacak demektir bu mıcır olacaktır değişik kalınlıklarda ve üstünede
çim kumu olacaktır

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

şöyle hesapla nerden baksan bir metre yükselecek saha
80x120= 9600 metreküp eder bir kamyon 8 metreküp alsa TIR demiyorum kamyon
buda 1200 kamyon malzeme girişi yapılacak demektir bu mıcır olacaktır değişik kalınlıklarda ve üstünede
çim kumu olacaktır
1212 kamyon diyelim biz ona yuvarlak  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı aesenkaya

İki gündür foruma giremiyordum.40 sayfa geride kalmışım koltukları gördüğüm için sayfaları hızlıca okuyarak geçtim.

Gördüğüm kadarı ile taraftar pixel ve tribün reklam yazısı konusunda farklı görüşlere sahip. Bir arkadaşın yazdığı başka forumlarda reklam yazılarının her maç kırılacağından bahsedilmiş.

Arkadaşlar bakınız bizler BJK nin yöneticileri değiliz. Taraftar olarak herkesin bir isteği beklentisi olabilir kimi komple siyah derken kimi komple beyaz diyebilir buda insanları birbirinden ayırt eden zevk meselesidir. 3 yıldır yönetim elini kayanın altına koyarak bir işe girişti ve bunu sonlandırmak üzere bazı yapılan işler zevklerimize ters gelecek bu bu işin doğasında var. Ama yapılan işe saygı gösterecek ve BEŞİKTAŞ'lı durumuşuzu ortaya koyacağız ne demek reklam koltuklarını kırmak böyle bir terbiyesizlik yapanlar takıma kulübe zarar verir, marka değerlerine zarar verir. Efendim türübün sponsorlukları koltuklara yazılmayacaktı ona göre para alınmadı deniliyor. Arkadaşlar kulüp bu maddi sıkıntı içerisinde böyle bir işe girişiyor bilmiyormusunuz bunu sponsorlarda bilmiyor. Sabır sabır sabır. Az kaldı yapılana saygı duyacağız bitecek ve BEŞİKTAŞ JK ektiğini biçmeye başlayacak. Taraftar yanında duracak koltuk kırarak köstek olmayacak. 1 çorapmı alabiliyor onu alacak bir kaşkolmu onu alacak bir forma almaya parasımı var onu yapacak kombinemi alabiliyor yok locamı alabiliyor onu yapacak. Beşiktaş halkın takımı türübünde her türlü zümreden insana rastlamak mümkün onun içinki herkez üzerine düşen görevi yapacak.

Bugün bu stadı yapmak yönetimin üzerine düştü. Bırakalım onlarda bizim gibi taraftar en iyisini en doğrusunu en akılcısını en mantıklısını yapacaklardır.

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı GörkemGörkem

Vodafone Arena amblemine bakarsan yazı stilinde a harfinin d ile f harfinin tam ortasında olduğunu görürsün. Yani a harfi bir piksel solda ve hatalı bence. Ha, düzeltirler mi veya düzeltmeye değer mi onu bilemiyorum.

Büyük olasılık f yi " f " bu sekilde düsünerek yaptılar yani f nin ortasında her iki tarafada uzantısı var diye fakat vodafone ismindeki f nin sadece tek bir tarafa uzantısı var o yüzden eger cift taraflı yaparlarsa düzgün gözükür fakat vodafone un orjinal isim yazılısı degismis olur yada orjinal ismi aynen yazarlar bu sefer tribundeki yazi simetrik olmaz.
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 00:27:08 Görkem ]

Çevrimdışı happy_

Büyük olasılık f yi " f " bu sekilde düsünerek yaptılar yani f nin ortasında her iki tarafada uzantısı var diye fakat vodefone ismindeki f nin sadece tek bir tarafa uzantısı var o yüzden eger cift taraflı yaparlarsa düzgün gözükür fakat vodefone un orjinal isim yazılısı degismis olur yada orjinal ismi aynen yazarlar bu sefer tribundeki yazi simetrik olmaz.
bütün harflerin çizgilerinin kalınlıkları 3 koltuk iken a harfinin sağ çizgisini 2 koltuk yapmışlar, o yüzden f ile arası açılmış. muhtemelen yarın oradaki siyah koltukları söküp a harfinin sağ çizgisini 3 koltuk yapacaklardır.

Çevrimdışı Abdullah

ümit görünmüyor buralarda hiç :alala: Toplanıp istanbul yapın bir maç @Burak Akay
abi bunlardan hiç hayır yok ya arayıp sormuyorlar bile öldünüz mü kaldınız mı diye  :kop: :kop:

Çevrimdışı Burak Akay

ümit görünmüyor buralarda hiç :alala: Toplanıp istanbul yapın bir maç @Burak Akay
@Necmi abi Ümit abi sürekli takip ediyor gittiğimde forum açıktı önünde ama pek katılamıyorum dedi işleri çok yoğun İstanbul işi kesin aklımızda abi maç olmasa bile stad için gelicez İlhan abi yıkıldığından beri hiç görmemiş bende en son gördüğümde foreler çakılıyordu.Planlayıp yapıcaz bişeyler abi
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Abdullah

@Necmi abi Ümit abi sürekli takip ediyor gittiğimde forum açıktı önünde ama pek katılamıyorum dedi işleri çok yoğun İstanbul işi kesin aklımızda abi maç olmasa bile stad için gelicez İlhan abi yıkıldığından beri hiç görmemiş bende en son gördüğümde foreler çakılıyordu.Planlayıp yapıcaz bişeyler abi
ben son gördüğümde yeni açık prekast takılıyordu şimdi koltuk takılıyor bee özledim  :by2:

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı beşiktaşk

Çevrimdışı Burak Akay

Sadece şahsi fikrim; Bence Stadımız 19/03'e yetişmesi için Drenaj sezon sonuna bırakılacak semer ve kedi yolu işi uzadı 20 gün daha onlar sürse bile sahaya mıcır dökülüp üzerine ince kumu atarlar ve çimi sererler zaten bahar dönemine denk geleceğimiz için hava şartlarıda kötü olmuyacak oynuyacağımızda 3 bilemedin 4 maç olacağı için plan bu olucak bence ayrıca vinçler 20 gün sonra bile çıksa drenajla birlikte yine yetişir. Ancak gelicek kar yağışıyla falan birlikte 20 günüde geçebilir yani mart başı bile vinçler gitse zemin birşekilde yetiştirilir.benim fikrim
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Sadece şahsi fikrim; Bence Stadımız 19/03'e yetişmesi için Drenaj sezon sonuna bırakılacak semer ve kedi yolu işi uzadı 20 gün daha onlar sürse bile sahaya mıcır dökülüp üzerine ince kumu atarlar ve çimi sererler zaten bahar dönemine denk geleceğimiz için hava şartlarıda kötü olmuyacak oynuyacağımızda 3 bilemedin 4 maç olacağı için plan bu olucak bence ayrıca vinçler 20 gün sonra bile çıksa drenajla birlikte yine yetişir. Ancak gelicek kar yağışıyla falan birlikte 20 günüde geçebilir yani mart başı bile vinçler gitse zemin birşekilde yetiştirilir.benim fikrim
Burak  ne yaptın sen.Drenaj olmadan,bitmeden  nasıl  çim  serilebilr?Yapma. :lol:

Çevrimdışı Burak Akay

Burak  ne yaptın sen.Drenaj olmadan,bitmeden  asıl  çim  serilebilr?Yapma. :lol:
Sadece bi öngörü abi  :D :D mecbur kalırsak 2-3 maçlık idareten yapar bizim başkan gibi geliyor bana  :evillol:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Yalçın

yazıyı tamamladım :D :D

Bunu Ospina'nin resmi twitter hesabiyla Besiktas'in resmi hesabina yollamak lazim  :bandit:

Hatta dur ben yapayim sunu  :kop:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı beşiktaşk

@Yalçın abi ben twitterdan ospina'yı etiketliyip yolladım görürse kesin gelir :D

Çevrimdışı Yalçın

@Yalçın abi ben twitterdan ospina'yı etiketliyip yolladım görürse kesin gelir :D

Valla ben her ikisine de salladim  :evillol:

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı beşiktaşk

Valla ben her ikisine de salladim  :evillol:

abi özelden sana normal yazısız halini atayım :D

Çevrimdışı Yalçın

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Sadece bi öngörü abi  :D :D mecbur kalırsak 2-3 maçlık idareten yapar bizim başkan gibi geliyor bana  :evillol:
drenaj sistemini yapmazsan çimi bile sulayamazsın o su bir yere gitmek zorunda :D
tutki sağlam yağmurlar yağdı önümüz bahar ve bahar yağmurları gelecek bir tane tulumba lazım biriken suyu atmak için

Çevrimdışı beşiktaşk

O nasil oluyor  :alala:

twitterdan beni takip edersen dm atıcam sana :D seni takip ettim ben :D

Çevrimiçi Necmi

abi özelden sana normal yazısız halini atayım :D
böylesini görsün belki merak eder buraya girer hazır yakalamışken çökeriz bizde :evillol: