Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5769356 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı Eyüp Emir

ooooooo kolltuklar takılmış kimsede söylemiyo ne mutlu bizlere :ishock:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı quentine83

yalnız koltuklar hızlı gidiyor.korkuluklar bu hıza yetişemez gibi geliyor bana.bari alt katlara geçsinlerde raylar hızlı gidiyor nasıl olsa bi gözümüz gönlümüz şenlense kaç senedir bekliyoruz.hakkımız..
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı tgrlyldrm

Merdiven boşluklarının renkleri böylemi kalacak yoksa sarıyamı boyanacak arkadaşlar?

Çevrimdışı Ensar

Tribünde Vodafone yazısına bu kadar takılmanın manası yok belkide tribünde var diye çatıya yazılmayacak
bende böyle düşünüyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Samet_

Vodafone ile 10 yıllık bir anlaşma var, onlarınki sanırım 1 er yıllık(emin değilim) yazılmaz diye düşünüyorum
Vodafone yazdı hadi neyse de diğerleri ne Allah aşkına.300 trilyonluk yatırım yap kamera bitmiş stadyumu çektiğinde kocaman

Denizbankla spor totoyu gör :) Verdiği ücretler de belli.Ekstra ücret de verdiklerini düşünmüyorum koltuk için.Daha önce tribüne isim hakkı

veren sponsorlar renklilerde adlarını yazdırdı mı böyle tribüne kocaman kocaman.Çatıda vodafone yazmalarına bile karşıyım bunun da ayrı

olarak bir bedeli olmalı karşılanırsa o zaman yazılabilir

Çevrimdışı Doğukan E.

Tribünde Vodafone yazısına bu kadar takılmanın manası yok belkide tribünde var diye çatıya yazılmayacak
Abi bence ona takılan yok pek eski açık ve yeni açığa yazılacak olanlar gerçekten kötü durabilir. denizbank ve spor toto gibi...

Çevrimdışı sallapati

bence alt katta piksel olmayacak.

baba olacak.. yoksa 1903 tribünü ve localar şey gibi kalır ortada  :D :D

Çevrimdışı Anıl1903

Oh be dünya gözüyle koltuk montajınıda gördük ya çimdir, membrandır,stad açılışıdır hepsi ip söküğü gibi gelecek..Bütün Beşiktaş ailesine hayırlı olmasını diliyorum :halay:

Çevrimiçi Samet Demir

"dafon" yazılmış,
"dafone" olması gerekiyor. Orjinali Vodafon değil "Vodafone" çünkü.. e harfi yana yazılacak herhalde :alala:
Ulan terminalde deli gibi kendi kendime gülüyorum. Senin allah iyiliğini versin

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı emre1

pikselden korkuyordum ülkedeki örneklerini görünce ama, tam ayarında çok güzel olmuş, beklediğimden çok daha güzel duruyor şu an.
Arkadaşlar stadın daha tamamı bitmedi koltukların hepsi takılsın hele öyle karar verin beklediğinizden güzel mi duruyo tam ayarında mı olmuş ne gördünüz ki şuana kadar bi avuç koltuk bütünlüğüyle bakmak lazım güzel olup olmadığına karar vermek için keşke üstler full siyah olsaymış yada full beyaz

Çevrimdışı emre1

Buna doğru ilerlioruz bence :D
bu resme görede alt kat full beyaz olmucak ahmet abi oda pikselli olucak

Çevrimdışı boateng

ben bunun catıyla ilgili olanını duymuştum ses seviyesine göre çatının renginin değişeceği ile ilgili
olursa süper olur
1 sene önce haberi vardı ses yükseldikçe kıpkırmızı olucaktı sanırım.

Çevrimdışı sallapati

vodafone un anlamını yazayım bari gereksiz bilgileri sevenlere bi katkıda bulunayım

vo = voice kısaltması ( voice = ses)
da = data kısaltması (data = veri , girdi , bilgi )
fone = phone dan esinlenmiş (phone = telefon)

:D :D

ilk vodafone arena avustralya da bir tenis kortudur..

ayrıca Fiji de de bir tane Vodafone Arena vardır.. Basketbol salonu gibi birşey..

Vodafone futbol takımı olarak benim bildiğim MAn Utd ve Olympiakos a sponsor oldu.. en azından avrupada bildiklerim bu...

:D :D

Çevrimdışı dogu1903

Çevrimdışı ahmetx

baba olacak.. yoksa 1903 tribünü ve localar şey gibi kalır ortada  :D :D
oralarada beyaz koltuk mis gibi olur.

Çevrimdışı ahmetx

bu resme görede alt kat full beyaz olmucak ahmet abi oda pikselli olucak
benim alt katın full beyaz olacak görüşüm 2. katta ilk sıranın büyük çoğunlukla beyaz koltuklardan oluşması.Bekleyip göreceğiz bu foto gerçekleşmeyebilir.

Çevrimdışı high speed dirt

fesübhanallah  :D

Dostum neresi yanlış millet dalga geçmiş hala anlamadım yemin ederim.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı brci

buradaki herkes 2 senedir vodafone un yazılışını yedi yuttu zaten de :) ironi yapmışlar :) haklısın e başka bir tarafa yazılacak.

Çevrimdışı sallapati

vodafone yazısının içi de siyahla doldurulmuş.

Çevrimdışı ahmetx

biz senin bizimle dalga geçtiğini düşündük , tribün yazısının sadece dafon kısmından vodafone yazılmayacağını düşünmen bizi şaşırttı doğrusu  :)

Çevrimdışı ahmetx