Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5769513 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı warofpoet

Güncel

bu resimde daha net dafon yazısı bu arada dikkatimi çekti , sağ tarafındaki bloğa da mı beyaz koltuklar montaja başlandı ?
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Tolga

bu resimde daha net dafon yazısı bu arada dikkatimi çekti , sağ tarafındaki bloğa da mı beyaz koltuklar montaja başlandı ?
Evet yan bloğa da takılmaya başlanmış.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Piksel nedir ya uzaydan foto çekince güzel görünecek  :bandit:

Çevrimdışı sallapati

evet sağ bloğa da başladılar.. bakalım geceleri çalışma olacak mı?

Çevrimdışı fiko1903

Koltuklarda sponsor ismi yazması hiç hoşuma gitmedi.İsim hakkına sponsor oldular koltuğa yazılması ne demek.Bjk stadyumu burası

yok spor toto yok denizbank çocuk bahçesine çeviriyolar stadı.Adamlar sponsor oldu bırak da yapsınlar deyip tepki gösterenler olacak ama

her şeyin bir ölçüsü var.Kale arkalarında spor toto ve denizbank isimlerini görmek doğru değil.İsim hakkıyla sınırlı kalmalıydı
parayı sen vereceksen senin ismini bile yazdırabilerler kardeşim sorun yok...
Stadı yapmak için gökten inmiyor bu paralar.Formasına bile sponsor bulamayan takımların olduğu bir ligde koltuğuna bile sponsor buluyorsan bu doğru iştir.Stad dolunca kimsenin görecemeyeceği birşey için üzmeye gerek yok kendini.

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ask1903

Stadı yapmak için gökten inmiyor bu paralar.Formasına bile sponsor bulamayan takımların olduğu bir ligde koltuğuna bile sponsor buluyorsan bu doğru iştir.Stad dolunca kimsenin görecemeyeceği birşey için üzmeye gerek yok kendini.
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı poyraz37

bakalım mesai bittikten sonra kaç koltuk takılmış olacak foto gelirse. bide bu ytongları anlamadım kolonların etrafı için demir profilde kullanabilirlerde daha seri olmazmıydı bide yeni mi karar alındı acaba aylardır müsait oralar yapılabilirdi şimdiye kadar.

o koltuklara para verip ulaşamayacak tipler konusuyo boşver

Çevrimdışı warofpoet

evet sağ bloğa da başladılar.. bakalım geceleri çalışma olacak mı?

ben pek ihtimal vermiyorum gece çalışmasına ama olursa iyi olur tabi. bugün ilk gündü koltuk montajı için daha da hızlanacağını düşünüyorum aslında diğer işlerde olduğu gibi. gece çalışması yerine ekip sayısını arttırsalar aynı hesaba gelir zaten. bakalım göreceğiz , artık heyecan iyice artıyor  :super:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı japon77

Merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır istikrarlı bir ziyaretçiydim ama artık üye olma zamanımın geldiğini düşündüm.

Sabah koltukları görünce inanılmaz heyecanlandım hatta gözlerim doldu lakin

yerde ki semerleri görünce de bir o kadar moralim bozuldu. 15 ocakta çim'e başlanacağına şartlamıştım kendimi ya neyse geç olsun güç olmasın demekten başka elimizden gelen yok.

Çevrimdışı sallapati

Merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır istikrarlı bir ziyaretçiydim ama artık üye olma zamanımın geldiğini düşündüm.

Sabah koltukları görünce inanılmaz heyecanlandım hatta gözlerim doldu lakin

yerde ki semerleri görünce de bir o kadar moralim bozuldu. 15 ocakta çim'e başlanacağına şartlamıştım kendimi ya neyse geç olsun güç olmasın demekten başka elimizden gelen yok.

:hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı cisse557

Eski açık üst bu piksel ile hiç hoş görunmeyecek gibi. Çoğu beyaz koltuk olacak diğer tribünlere uymayacak. Keşke üst düz siyah olsaymis.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cadavra

Pixelin bize yakismasinin sebebi siyah beyaz olmasi siyah beyaza ne sekilde yaparsan yap guzel durur.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 17:49:23 can1903 ]
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı gokhanwww

facebook ta ne çok mal var arkadaş ya.. yok vodafone yazan koltukları kıracaklarmış.. bir sürü kişi de beğenmiş bunu... Allah akıl fikir versin bu aklı evvellere
Merqk etmeyin..facete sallyan kndini bilmezler vodafone yqzan yere ömrü hayatlarinda oturamaycakları içinn sorun yok...onlar hala beleş girerizz zanediyolarr

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı high speed dirt

"dafon" yazılmış,
"dafone" olması gerekiyor. Orjinali Vodafon değil "Vodafone" çünkü.. e harfi yana yazılacak herhalde :alala:

Çevrimdışı Samet_

Abi ben tribün isim hakkının satılmasına karşı değilim ki.Koltuklara yazılmasına karşıyım.Her şeyin bir ölçüsü olmalı.Denizbank ile

sportoto yazmayacağını hala ümitle bekliyorum.900 bin euro karşılığında zaten isim hakkını aldılar bir de üstüne koltuğa isim yazdırmaları

açıkçası beni rahatsız etti

Çevrimdışı poyraz37

Bugün ki haberler çok mutlu ediyor beni.

https://twitter.com/HaberKartali/status/687300239615733760

Bu doğruysa fena olur.

ben bunun catıyla ilgili olanını duymuştum ses seviyesine göre çatının renginin değişeceği ile ilgili
olursa süper olur

Çevrimdışı ahmet türken

"dafon" yazılmış,
"dafone" olması gerekiyor. Orjinali Vodafon değil "Vodafone" çünkü.. e harfi yana yazılacak herhalde :alala:
selam. yaşınıda belirtirsen seviniriz.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı selçukaras

Merqk etmeyin..facete sallyan kndini bilmezler vodafone yqzan yere ömrü hayatlarinda oturamaycakları içinn sorun yok...onlar hala beleş girerizz zanediyolarr

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onlar az daha zekaları olsa gerizekalı olacak insanlar. Boş ergen onlar. 1 kere kırar lar sonra parasını öder 1 daha da stada giremezler. Stadı 245 kamera izleyecek nefes alsan bilinecek dostum.

Çevrimdışı ahmetx

"dafon" yazılmış,
fesübhanallah  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Emre.Guler

Tribünde Vodafone yazısına bu kadar takılmanın manası yok belkide tribünde var diye çatıya yazılmayacak