Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5766087 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı SLYKRT

Dolarda kur farkı artınca başkan coşup vodafoneye bi kıyak yapmış sanki inş diğer sponsor isimleri tribünlere yazılmaz yoksa tüm ambiyans bence bozulur güney amarika brezilya külüplerinin forması gibi heryer reklam dolu hiç hoş olmayacak
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı sallapati

Üstte vodafone arena yazacaksa altta Beşiktaş JK olmayacak o zaman ??

kapalı altta Beşiktaş JK yazacak

Çevrimdışı cisse557

Her tarafta yazı olacak diye korkuyorum.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

vay anasını 1300 kişi konuyu inceliyor  :D :D

Çevrimdışı ers1903

Hersey en ince ayrintisina kadar düşünülüyor ,harika bir stad yapiyoruz bitince herseyiyle fark yaratacak ,icimde kalan tek sey eski acik ust kat sira sayisi oda ilerliyen yillarda uzatildiginda çok daha iyi görünecek :) :ishock:

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Savaş

Aynı tribüne iki isim yazmazlar ya ne o öyle pazar yeri gibi.

Beşiktaş yazısı numaralıda olur muhtemelen.

Çevrimiçi murat

bence alt katta da piksel geçişi olacak full beyaz kalmayacak alt katın en üst 3-5 sırasında siyah koltukları göreceğiz :)
benim koltuğa 1 tane denk gelir umarım. :icool:

Çevrimdışı ahmetx

siyah koltukların ortasındaki bjk logosu uzaktan bakıldığında çok ayrı hava katmış  , valla koltukları görünce şimdi siyah olsaymış diyorum.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

siyah koltukların ortasındaki bjk logosu uzaktan bakıldığında çok ayrı hava katmış  , valla koltukları görünce şimdi siyah olsaymış diyorum.

:tabe: komple siyah candır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

facebook ta ne çok mal var arkadaş ya.. yok vodafone yazan koltukları kıracaklarmış.. bir sürü kişi de beğenmiş bunu... Allah akıl fikir versin bu aklı evvellere

Çevrimdışı dropoon

bakalım mesai bittikten sonra kaç koltuk takılmış olacak foto gelirse. bide bu ytongları anlamadım kolonların etrafı için demir profilde kullanabilirlerde daha seri olmazmıydı bide yeni mi karar alındı acaba aylardır müsait oralar yapılabilirdi şimdiye kadar.

Çevrimdışı bhdr

kapalı altta Beşiktaş JK yazacak
Tabi bitince görmek lazım ama alt alta üst üste eğreti duracakmış gibi geliyo bana.

Çevrimdışı kryhrglu

Koltuklarda son durum nedir acaba? sağ taraftaki bloğada başlandı diyenler olmuş fotoğraf varmı kimsede

Çevrimdışı cadavra

facebook ta ne çok mal var arkadaş ya.. yok vodafone yazan koltukları kıracaklarmış.. bir sürü kişi de beğenmiş bunu... Allah akıl fikir versin bu aklı evvellere
O koltuklarin cogu satildi nereye kiriolar ya ergendir cogu.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yalçın

Sponsor olmayi dusunenleri kacirtip klubun daha az kazanmasindan baska birseye yaramayacak dusuncesizlikten baska birsey olmaz bu tip hareketler. Ortada stad yokken adamlar klubun sayginligina guvenip sponsor oldular. Bizim de agirligimiz var elbet fakat dedigimiz gibi bu agirligimiza guvenip baglandi o kadar para. Son bir-iki yildir klubu ayakta tutan gelir kalemlerinin ilk ucunun arasinda bu sponsorlar var. Taraftarlarimizin fanatiklikten ziyade klubun cikarlarina uygun hareket etmesi gerekir.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Erhan

Vay be beyaz vodafone yazısı ne yakışacak mabede :super:

Çevrimdışı boateng

Çevrimdışı quentine83

işten geldim bilgisayarı bi açtım .oda ne 1000 küsür ziyaretçi.aha dedim kesin bişey oldu.dün şu koltukları takın millet yoksa sağa sola saldırıyor diyordum .valla bugünü de tarihi bir gün olarak not ettim çatı dan sonra...hayırlı olsun.  :sevinc :sevinc :halay: :halay:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Serjo

onlar eskisi gibi at koşturacaklarını sanıyorlar
artık o devir bitti
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı secospat

Stattaki büyüklerimiz öyle saçma sapan taşkınlıklara müsaade etmeyeceklerdir olgunluklarıyla, kuru gürültüden öte değil. Her Beşiktaşlının alın teri büyük küçük katkısı var o stadın her zerresinde. Nasıl kıyabilirler ellerimizle büyüttüğümüz stadımıza
Nam-ı Değer Ergen Yalçın

https://twitter.com/ergenylcn

Varsa yoksa Beşiktaş ! Haydi Kalk ayağa yürü güneşe..

Çevrimdışı safakseref

onları fişleyip yeni stata almamak lazım.

Çevrimdışı ahmetx

Bu stada bırak zarar vermek spreyle yazı yazmak bile günah açık ve net.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

evet yan bloğa geçmişler .Yeni semer baya uğraştırmış kerata .

Çevrimdışı Sezer94

Tribunlerde koltuklari kiranin, spreyle yazi yazanin ya da herhangi bir sekilde stada zarar verenin orada yasi kac olursa olsun ellerini kirmazsam ben adam degilim. Gorursem affetmem kendimide arkadaslarimida uzerine salarim o kisinin vay haline ergenmis, yasliymis hic farketmez...
Her zaman her yerde en büyük kartal.