Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5765808 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı BlackEagle26

Vodafone 'dansa Vodafone Arena daha hoş olur. Denizbank spor toto olmasa iyiydi ama

Çevrimdışı sallapati

amblem konacak bence ona gore yer birakmislar

aynen öyle.. sağa ve sola loga gelecek gibi... vodafone arena yazsalar tam ortalamaz tribünü..

Çevrimdışı cursedofdragon

Beklemene gerek yok kapalı üst vodafone kapalı alt Beşiktaş jk yeni açık alt spor toto eski açık alt denizbank böyle olacak.
bunun çizimleri düştü zaten piyasaya daha böyle olacak şöyle olacak demenin manası varmı @cursedofdragon

o piyasaya düşen çizimde vodafone yazmıyordu kapalıda ?

Çevrimdışı sallapati

vodafone yazıldı.. ziyaretçi 700dü tekrar 900 ü buldu :)

ziyaretçi arkadaşları üye olmaya davet ediyorum.. üyelik 10 saniye sürüyor..

Çevrimdışı ers1903

Ahmet x abi ytonglarin uzerine kufeki tasi gelir dimi ?

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2016, 16:25:25
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
vodafone yazıldı.. ziyaretçi 700dü tekrar 900 ü buldu :)

ziyaretçi arkadaşları üye olmaya davet ediyorum.. üyelik 10 saniye sürüyor..
üye ol dedin 700 kişi kaçtı şimdi 800 görünüyor :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tayfun

koltukları görünce bi heyecan yaptım şimdi
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Samet_

Koltuklarda sponsor ismi yazması hiç hoşuma gitmedi.İsim hakkına sponsor oldular koltuğa yazılması ne demek.Bjk stadyumu burası

yok spor toto yok denizbank çocuk bahçesine çeviriyolar stadı.Adamlar sponsor oldu bırak da yapsınlar deyip tepki gösterenler olacak ama

her şeyin bir ölçüsü var.Kale arkalarında spor toto ve denizbank isimlerini görmek doğru değil.İsim hakkıyla sınırlı kalmalıydı

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı safakseref

%90 vodafone arena yazacak , yazının konumuna göre

arena yazılmaz. vodafone yazısını ortalamışlar.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beklemene gerek yok kapalı üst vodafone kapalı alt Beşiktaş jk yeni açık alt spor toto eski açık alt denizbank böyle olacak.
bunun çizimleri düştü zaten piyasaya daha böyle olacak şöyle olacak demenin manası varmı @cursedofdragon

ben o çizimlerin sadece alt katlarını kapsayanını gördüm ve o çizimlerin son hali olup olmadığı tartışılmıştı.. son durumda netleştiyse bile haberim yok.. eminim forumun üyesi bir çok kişi için de böyledir.. belki arkadaşta kaçırmıştır..

yani bunda tepki gösterecek bir şey yok.. netleşmişse ve bundan eminsen hazır iş başlamışken çizimleri tekrar koyarsınız böylece herkes ne olacağını görmüş olur

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

o zaman @Necmi abi , sen denizbank ın N sinde oturacaksın diyebilir miyiz? Necmi abiye N yakışır  :bandit:
Benim koltuk yukarda yazıya denk gelmiyor :D

Çevrimdışı Efe

Vodafone yqzan koltuklar ya soluk gönderilmiş ya bizde bsey var...alttakiler tam beya...alakasi yok biribirylr

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayir beyaz yanlarinda siyah yok gri var o yuzden oyle gorunuyor siyahlar takilsin alttaki gibi olacak demirlerden oyle gorunuyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Anıl

Kapalı üste vodafone değil, vodafone arena yazılacak net şekilde ona göre ayarlanmış. İsim ve logo yazılırsa tribün ortalanamaz bu hizayla :)

Çevrimdışı Doğukan E.

Kapalı üstte vodafone yazmasına tepki gösteren olmaz ancak eski ve yeni açığa sponsor isimleri yazılıcaksa gerçekekten kötü olucağa benziyor. yapılan anlaşmaların rakamlarıda burda günlerce tartışılmıştı. koltuğa isim yazılacak kadar rakamlar yoktu anlaşmalarda... bu olmasaydı keşke..

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Güncel

Yan bloktaki beyazlara da başlamışlar.

Reklam yazısı beyaz koltuk bu arada arkadaşlar prekast rengi sizi aldatmasın.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı YunusEmre

ikinci blokta da koltuklar montajlanmaya başlamış arkadaşlar... ve görülen üstte Vodafone Arena yazacak..

Çevrimdışı Efe

hemen yan blogada gecilmis baya hizli gidiyor 1 blok bitti diyebiliriz bugun mir dekorasyona bir :claps: gelsin bizden  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

koltuklar mükemmel derece hizzali süper bu rayli sistem :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK