Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5765562 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Tolga

Koltuk işi sandığımdan çok daha hızlı ilerliyor aman nazar değmesin :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Günde kaç koltuk takılıyor şimdi kaba bir hesap var mı?
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Efe

Günde kaç koltuk takılıyor şimdi kaba bir hesap var mı?
yaklasik 800 olmustur deli gibi takiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı burakkk1903

Koltuklarda sponsor ismi yazması hiç hoşuma gitmedi.İsim hakkına sponsor oldular koltuğa yazılması ne demek.Bjk stadyumu burası

yok spor toto yok denizbank çocuk bahçesine çeviriyolar stadı.Adamlar sponsor oldu bırak da yapsınlar deyip tepki gösterenler olacak ama

her şeyin bir ölçüsü var.Kale arkalarında spor toto ve denizbank isimlerini görmek doğru değil.İsim hakkıyla sınırlı kalmalıydı
işte tamda bundan bahsediyordum..Vodafone arena yazsın stadın adı sonuçta ama denizbank sportoto inşallah yazmazlar.. Koltuklara seviniyodm ne güzel şmdi hevesim kaçtı   😢😢😢
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı ahmetx

@sallapati yazı işini becerekler , ovalliği çok güzel veriyorlar .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı Erçin

bence kesinlikle vodafone bastırdı koltukları taktırmak için.. nerdeyse her fotoda adamların isimleri olacak artık  :)

Çevrimdışı ers1903

Takilan koltuklari naylon ile muhafaza etsinler yada streçlesinler :)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Tabi seviniyoruz ama koltukların montajına başlanması açılış süresini etkilemez çünkü ray ve travesleri bekleyeceğiz yine başladığından bu saate kadar takılan koltukları sayıp hesap yapanlar oluyor ama evdeki hesap çarşıya uymaz.  :)

Koltuklara başlama nedenleri psikolojik biraz 2-3 gündür durgunluk vardı ayrıca cassio vs insanların canı sıkıldı bu havayı dağıtmak için yaptılar gibi geliyor.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı boateng

Vodafone 'dansa Vodafone Arena daha hoş olur. Denizbank spor toto olmasa iyiydi ama
sponsor mantık işidir her işte olmalı devir para devri

Çevrimdışı ahmetx

üst kat 25 sıra olaymıştı süper görünecekmiş
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Tabi seviniyoruz ama koltukların montajına başlanması açılış süresini etkilemez çünkü ray ve travesleri bekleyeceğiz yine başladığından bu saate kadar takılan koltukları sayıp hesap yapanlar oluyor ama evdeki hesap çarşıya uymaz.  :)

Koltuklara başlama nedenleri psikolojik biraz 2-3 gündür durgunluk vardı ayrıca cassio vs insanların canı sıkıldı bu havayı dağıtmak için yaptılar gibi geliyor.
alakasi yok mir dekorasyonun is planina gore koltuklar takiliyor adamlar toplamda 90 gunde cikma istiyor nerdeysr 1 ay gecti artik koltuklari takmalilar 2 ay sonra tum isleri bitirmeliler mebran da 2 ayda bitecektir çim isi muallak tek o sıkintı kaldi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Apocalyptica

Koltuk işi sandığımdan çok daha hızlı ilerliyor aman nazar değmesin :D

Koltuklar geldiği sürece en hızlı ilerlicek iştir koltuk takılması.. yeterki rayları olsun...

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Şurası bir gerçekki bu stadta kazanan sadece Beşiktaş olmayacak..Daha büyük kazancı Vodafone  daha şimdiden  elde etti...

Çevrimdışı BlackEagle26

sponsor mantık işidir her işte olmalı devir para devri

Bahsedilen rakamlar çok komikti hatirlayamadim şuan . Yeniden sponsor tartışması çıkmasın  :evillol: . Bence yazılmayacak ya

Çevrimdışı trojan

Bugün çok güzel geçiyor maşallah, membranlardan haber yok mu?

Çevrimdışı Kemal

kesinlikle vodafone arena yazısı için tahminim, yazıdan sonra yavaşlar simetrik gider.

Çevrimiçi Koa_lAA

Şurası bir gerçekki bu stadta kazanan sadece Beşiktaş olmayacak..Daha büyük kazancı Vodafone  daha şimdiden  elde etti...

man. united dan sonra bildiğim kadarıyla bi bize sponsor oldular futbolda...

allah daha çok versin kazansınlar... dünya çapında bir marka bizimde marka değerimizi yükseltti...

ne kaa kazansalar az..hiç gocunmam ben şahsen...

Çevrimdışı Efe

işler ilerlesinde birtigi hissi olussun boylece herkes daha aklı selim dusunur oburturlu calisma yok diyerek kendilerini geriyorlar uzuyorlar koltuk isinin baslamasi iyi oldu bu alanda semerlerde takiliyor kedi yollari gelmedi ben gelir diyordum pazartesiye kadar halletselerdi iyidi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Hemen bir kurgu , Vodafone İngiltere'de meğer bize Ospina için yardım etmiş, bizde jest için Vodafone Arena 'yı hemen stada yazmışız . Yarın Ospinayı karşılamaya gidermişiz :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

alakasi yok mir dekorasyonun is planina gore koltuklar takiliyor adamlar toplamda 90 gunde cikma istiyor nerdeysr 1 ay gecti artik koltuklari takmalilar 2 ay sonra tum isleri bitirmeliler mebran da 2 ayda bitecektir çim isi muallak tek o sıkintı kaldi

90 gün sürecek dendi ve 5 aralık da başlandı biliyorum. Ray, travers takacak adamlar koltuk takıyor şuan stadı canlı görmediğimiz için fazladan yeni ekip geldiyse bir şey diyemem ama ben aynı ekiple çalıştıklarını düşünüp ona istinaden yazdım.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Koltuk işi baya hızlı utanmasalar o bloğu bitirecekler tamamen. İşçiler artınca farklı yerlerde değişim görebiliriz baya

Çevrimdışı furkankaya1903

[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 16:50:11 furkankaya1903 ]

Çevrimdışı Efe

man. united dan sonra bildiğim kadarıyla bi bize sponsor oldular futbolda...

allah daha çok versin kazansınlar... dünya çapında bir marka bizimde marka değerimizi yükseltti...

ne kaa kazansalar az..hiç gocunmam ben şahsen...
onlar kazancak ki bize hak edisi odeyecekler kazanmazsa nasil para vercek adam bize inşallah 3 kati kazansinlar bizede paramizi versinler  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Samet_

işte tamda bundan bahsediyordum..Vodafone arena yazsın stadın adı sonuçta ama denizbank sportoto inşallah yazmazlar.. Koltuklara seviniyodm ne güzel şmdi hevesim kaçtı   😢😢😢
Aynen hadi o bir nebze olabilir ama denzibank spor toto ne.900 bin euro verip bir de isim yazdıracaklar.Fb de migros yazıyor

muydu kocaman ya da gs de pegasus.Yazsa bile biz yapmamalıyız böyle bir şey.Hatta ben çatıda vodafone yazmasına bile karşıyım.Sanki

stadyumu vodafone yapıp bize teslim ediyor.Verdikleri 10 milyon dolar stad 300 trilyon.Güzel bir birlikteliğimiz var sponsorumuzla ama

sanki bize lütfediyolar havası doğru değil.Senelik 7.5 milyon dolar karşılığında stadyum zaten isimleriyle anılıyor.Bana göre çatıya adlarını

yazdırmaları için çatının maliyetinde en az yarısını üstlenmeleri gerekirdi.Çatıda isim yazdırmanın ayrı bir bedeli olmalı