Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5762175 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı birkanmaraz

demek istediğimi san mameste uyguladılar onun için bahsettiğim yarıklar oluşmadı . @TØLGA

@ahmetx abi resimdeki loca önü koltuklar bizde olucakmıydı ? olucaksa kaç sıra olucak ?

Çevrimdışı Erçin

adamlar semerleri sabah getirdi, öğlene kadar boyadı, öğleden sonra takıyor  :D

Çevrimdışı safakseref

Şöle bır durum var koltuk evet hızlı takılıyor ama koltuk montajı korkuluk montajıyla doğru orantılı sanırm nekadar korkuluk okadar koltuk haliyle korkuluk montajı hızlanmalı

koltuk korkuluğu yakalarsa alt kattan devam edilir. orada korkuluk olmayacak.

Çevrimdışı Efe

iyi bari ordan yırttık :) bugün mesai sonuna kadar ne kadar koltuk takılır bu arada ?
o blok bitise yaklasir heralde 1000 koltuga yakin takarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı oğuz

Arkadaşlar,

iki saattir işi gücü bırakıp hesap kitap yapıyorum 415 veya 414 blokta satışa çıkan koltuk 951 olarak hatırlıyorum 415 blokta 951 yerine 1080 koltuk olursa yaklaşık %13 lük bir artış olur.Buda 38000 seyirci koltuğunun 43000 rakamlarına ulaşması demek.

Çevrimdışı Efe

adamlar semerleri sabah getirdi, öğlene kadar boyadı, öğleden sonra takıyor  :D
normalde o semerler yukarida olmaliydi onlarda burda olmamaliydi kayip zaman cok telafisi zor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

benim tahminim mart basi koltuk isi biter

Hemem hemen ayni tahminde bulunuyoruz efe abi alt tribun daha hizli takilir gibi, bu arada bu koltuklarin uzerine cikipta tepineni gorursem Allah yukarda affedersem (Hakaret Yasak)₅...
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi resimdeki loca önü koltuklar bizde olucakmıydı ? olucaksa kaç sıra olucak ?
bizde 3 sıra olması lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı demir_kArtAl

paylaşıldımı bilmiyorum ama, korkuluklar pekte yüksek durmuyor böyle
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı yavvuzz

bitirin şu stadı artık adam gibi gidip maç seyredelim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Metin Albayrak Stadi 15 Nisanda açmayı planlıyoruz demiş ne kadar doğru bilmiyorum Sosyal medyada gördüm

Hangi maca denk geliyor ?? @Efe abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı attila_metu

Gol sevinçlerinde dizimizi bu korkuluklara çok vururuz. Üzer.

Çevrimdışı Gorgaze

Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı brci

bence orada herkes ayakta izleyecek maçı

Çevrimdışı Efe

Metin Albayrak Stadi 15 Nisanda açmayı planlıyoruz demiş ne kadar doğru bilmiyorum Sosyal medyada gördüm

Hangi maca denk geliyor ?? @Efe abi
9 nisanda lig maci diger mac 30 nisan yani palavra :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı birkanmaraz

bizde 3 sıra olması lazım.
@ahmetx abi yani resimdeki gibi buda 3 sıra. Fakat aklıma takılan şey şu resimdeki koltuklar eğimli yani tribün gibi . Bizde böylemi olucak olursada locadan izlemeyi engellemez mi ?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ayağa kalktığın zaman bel hizası gibi olacak. Yani sevinçten bir alt kata düşmek isteyene pek engel değil  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı boateng

aaaaaa koltuklar takılmaya başlanmış  :halay:

Çevrimdışı sallapati

Şöle bır durum var koltuk evet hızlı takılıyor ama koltuk montajı korkuluk montajıyla doğru orantılı sanırm nekadar korkuluk okadar koltuk haliyle korkuluk montajı hızlanmalı

haklısın ama korkuluk sadece üst katlarda var... o yüzden üstten başladılar.. üst bitince alt kat yağ gibi akar..  :bandit:

Çevrimdışı ahmet türken

@Efe forum ahalisi 121. bloktu dimi ?
çoğunluk diyelim. Yoksa her tribünde forumdan arkadaşlarımız var. Ama çoğunluk 121.blok :ok:

Çevrimdışı cadavra

Arkadas ne yukseklik korkusuymus bu anitlar yuksek kurulunun...

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mesahan

Şimdi canlı yayın kamerası olacaktı tam zamanıydı
"İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz" (Süleyman Seba)

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...