Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5750117 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Mehmet92

Çatının yeni haline dakika skor lazım.

Yeni Semer ? / 1
Membran 84 / 0
Kedi Yolu bağlantısı 4 / 0

Çevrimdışı Erdem Çözer

abi hangi stadda sponsor ismi yazıyor da bizimkinde yazıcak çok saçma geliyor yani olmaz olamaz öyle birşey BEŞİKTAŞ J.K. Yazılır sadece sponsor ismi ancak o tribüne verilir denizbank tribünü gibi mesela benim düşüncem bu :alala:

illa yazılacak diye demiyorum ama hatırlatmak gerekirse tokide kocaman bir nike logosu var.. logo oluyorsa isim de olabilir
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı TØLGA

düzgün aralıklarla takılanda var çizgi halinde yarık gibi görünenlerde var o firmaya verilen plana göre değişir.Köşedeki yarıkları görüyor musun ? Aralıkları değiştirerek bu yarıkları önlemek mümkün.
anladım raylı sistemde pek kurtuluşun yok gibi duruyor bunada sükür :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı safakseref

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Stat içi videoya göre yeni açıkta da korkuluk montajı iyi durumda.
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hoşbulduk canım kardeşim  :icool: aslında hep buradaydım  :)
Biliyorum Abi fazla yazmıyorsun ama surekli onlinesin görüyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erhan

Vay vay koltuklar efsane oluyor  :claps: :halay: Çokta hızlı ilerliyor maşallah diyelim

Semerler yeniden üretilip takılmaya başlanmış ama yerde 42 adet olduğunu sanmıyorum daha gelicek olabilir.Tabi halkada 42 mi 42x2 olucak oda meçhul.

Ayrıca gelen semerlerin siyah ambalaj ile kaplı olduğunu düşünüyorum bi arkadaş yazmış zaten.

Şimdi çatı için beklenenler semer (eksik ise),kedi yolları ve şeffaf ön kısım

Çevrimdışı high speed dirt

Tribünlere koltuklarla reklam gelmesin demiş bazı arkadaşlar. Para paradır. bu statın neresini satsan kardır. Nou Camp'ta bile Qatar Airways'in reklamı yazılı. Hatta ben hukuksal bir engel yoksa çimlere de şekil yerine sponsor ismi yazılması taraftarıyım. 

Çevrimdışı 38life

sadece üst katlara.

Top rakipteyken herkes anahtarlarını veya bozuk paralarını bu demirlere vurursa müthiş bi ses çıkar.  :)

Çevrimdışı ahmetx

anladım raylı sistemde pek kurtuluşun yok gibi duruyor bunada sükür :D
demek istediğimi san mameste uyguladılar onun için bahsettiğim yarıklar oluşmadı . @TØLGA

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet92

Bu kirişe monte olan yağmur olukluları bitti mi?

Çevrimdışı TØLGA

Ben bu kedi yolunun üstündeki ytong fotosunu göremedim yaa hangi fotoda?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cursedofdragon

Top rakipteyken herkes anahtarlarını veya bozuk paralarını bu demirlere vurursa müthiş bi ses çıkar.  :)

Adamları iyice öldürelim diyorsun :D

Çevrimdışı TØLGA

demek istediğimi san mameste uyguladılar onun için bahsettiğim yarıklar oluşmadı . @TØLGA

anladım abi bizimki de bu şekil olur umarım bilgi için sağol  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mrred

evet koltuk sayma günleri başlamıştır :D
abi yemin ederim sayarsınız tek tek ben korkuyorum sizden :evillol: :evillol:
The great gig in the sky

Çevrimdışı Koa_lAA

arkadaşlar artık çoğu stadda tribünlerde marka isim yada logoları var...

old trafford, camp nou gibi..

bizimde olmasında bi sorun yok.. olacak tabi.. yeni trend bu..

Çevrimdışı mrred

Artık hem piksele hem Cassioya razıyız  :pes

bknz
"ölümü gösterip sıtmaya razı etmek"
 :D :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı cadavra

abi yemin ederim sayarsınız tek tek ben korkuyorum sizden :evillol: :evillol:
en zoruda o olucak bloktan bloga deısen bı kapasite var.

Çevrimdışı burakkk1903

bende öyle düşünüyorum sponsorluk için aldığımız ücret çok olsa amenna diyeceğim fakat o paraya zaten olmaması gerekiyor.

Bencede sadece "BEŞİKTAŞ JK" yazılacak.
zaten bunu düşünmek saçma   :money: bu arada pikselli on numara oldu :ishock: :ishock:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı brci

Biliyorum Abi fazla yazmıyorsun ama surekli onlinesin görüyorum

adamımsın ya profil resmi de Denys Boyko  :icool: inşallah gelecek :)

Çevrimdışı 38life

Adamları iyice öldürelim diyorsun :D

Bu stad onlara cehennem olacak diye boşuna demiyoruz ya :)

Çevrimdışı Sezer94

Günde 2-3 blok bitirseler kabulumdur 2 ay surse 1 ay ust 1 ay alt tribun hayirli olsun..
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı burakkk1903

illa yazılacak diye demiyorum ama hatırlatmak gerekirse tokide kocaman bir nike logosu var.. logo oluyorsa isim de olabilir
kardeşim nike logosu olabilir nike,adidas,puma vs. bunlar futbolla alakalı ama denizbank veya her neyse sponsorlar onların ismini koltukla yazmak çok absürt yani bence boşuna kafa karışıklığı yaratıyoruz biz keyfni çıkaralım koltukların   :halay: :halay: :sevinc :sevinc :ishock:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı TURKahvesi

bu koltuk montajı durumunda siyah-beyaz-siyah olabilir diye düşünüyorum (çizgili formamıza benzer durum çıkabilir)
son olarak gerçekten harika gelişmeler oluyor buradan başkan sn. Fikret Orman ve değerli yönetici büyüklerimize sevgi ve saygılarımı yolluyorum iyiki varsınız güzel insanlar  :pray: