Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5750189 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı denilanz

tekrardan bu fotoyu koymakda fayda var aynen buradaki gibi olacak çizginin altı 1. kat ,üstü 2. kat .

Hah işte, bahsetmeye çalıştığım şey bu!

Çevrimdışı TØLGA

@ahmetx abi raylı sistemde alt tribün köselerinde koltuklar nasıl duruyor görebilmek icin elinde bir stadyumdan örnek foto var mi?  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı TØLGA

forumda atlamış veya gözümden kaçmış olabilir,

koltukların etrafındaki demir yükseltiler nedir? resmen koltukta oturan adamın görüş hizasında olacak...
görüs acısını engellemiyor 3 4 sayfa geride örnek foto var
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2016, 13:14:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cadavra

stadın kenarındakı sıyah kumlar drenaj ıcınmı acep o kadar semer takılcaktı bıdebıtmeyen kedı yolları keske obi mikeli sökmeselerdi :S :S

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Pixelli gayet güzel oluyor arkadaşlar :) Hep pixelli istemişimdir :D

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi raylı sistemde alt tribün köselerinde koltuklar nasıl duruyor görebilmek icin elinde bir stadyumdan örnek foto var mi?  :)
düzgün aralıklarla takılanda var çizgi halinde yarık gibi görünenlerde var o firmaya verilen plana göre değişir.Köşedeki yarıkları görüyor musun ? Aralıkları değiştirerek bu yarıkları önlemek mümkün.
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 13:22:34 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hem Piksel, Hem Boyko gelmeyecek, Hem Quaresma gidecek atla hadi köprüden  :kop: :kop:
  :steamed: :steamed: :steamed:

Quaresma gitmiyor , Boyko Ge-le-cek !

Koltuklarda pixel istemiyordum yapildi yapacak bisey yok
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ahmetx

Pixelli gayet güzel oluyor arkadaşlar :) Hep pixelli istemişimdir :D
en sevmediğim şeydi bu ama grip gibi bizim stada da bulaşdı. Bu konuda İngilizler çok istikrarlı piksele taviz vermiyorlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mehmetthedum

En üstteki gezinti yoluna koyulan ytonglar;

Kişisel tahminim;

Üst gezinti koridorunun dısına cam perde/trabzanlar konulanacağını düşünürsek (avm'lerdeki gibi) , bu cam camların yere montajı için ve dış tarafında zemini bi sıra yükseltmek için kullanılacak olabilirler.

Orada en az 120 cm cam perde gerekir yahu.. o yüksekten  çoluk çocuk sarkmasın..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı TØLGA

düzgün aralıklarla takılanda var çizgi halinde yarık gibi görünenlerde var o firmaya verilen plana göre değişir.
anladım abi o köseler koltuk montajının kalitesini belirler şuan gayet güzel merdiven kenarları eşit falan
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

En üstteki gezinti yoluna koyulan ytonglar;

Kişisel tahminim;

Üst gezinti koridorunun dısına cam perde/trabzanlar konulanacağını düşünürsek (avm'lerdeki gibi) , bu cam camların yere montajı için ve dış tarafında zemini bi sıra yükseltmek için kullanılacak olabilirler.

Orada en az 120 cm cam perde gerekir yahu.. o yüksekten  çoluk çocuk sarkmasın..

çok merak ediyorum orayı bende  :alala:

Çevrimiçi hasankale

Şu güzelim stada pixeli bulaştırmak kadar saçma bir iş yok.Yap siyah beyaz yada tek renk olsun bitsin.

Çevrimdışı burakkk1903

abi senin dediğin gibi olmaz nedeni söyledim."BEŞİKTAŞ JK" yazılacak bide belki sponsor ismi yazılacak deniyor alt kat pixel olursa karman çorman olur ?
abi hangi stadda sponsor ismi yazıyor da bizimkinde yazıcak çok saçma geliyor yani olmaz olamaz öyle birşey BEŞİKTAŞ J.K. Yazılır sadece sponsor ismi ancak o tribüne verilir denizbank tribünü gibi mesela benim düşüncem bu :alala:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı 38life

Bu demirler bütün tribünlere mi takılacak?

Çevrimdışı denilanz

anladım abi o köseler koltuk montajının kalitesini belirler şuan gayet güzel merdiven kenarları eşit falan
Evet, ben de merakla dönüşlerdeki montajı bekliyorum. Başladıkları blok bitince hemen alt kata, sonra da dönüşlere başlasalar keşke. Dönüşleri sona bırakmasınlar ki bir yamukluk olursa müdahale edebilelim.

Çevrimdışı Yasin A.

membran'ın serilmeye, sahaya ilk tohumun atıldıgı günü görmeye çok hevesliyim, ondan sonra daha bişe düşünmicem.. yeter ya kaç yıldır kazıkmış, prekastmış, çatıymış, yıldık ya :biggrinking:

abi hangi stadda sponsor ismi yazıyor da bizimkinde yazıcak çok saçma geliyor yani olmaz olamaz öyle birşey BEŞİKTAŞ J.K. Yazılır sadece sponsor ismi ancak o tribüne verilir denizbank tribünü gibi mesela benim düşüncem bu :alala:

bende öyle düşünüyorum sponsorluk için aldığımız ücret çok olsa amenna diyeceğim fakat o paraya zaten olmaması gerekiyor.

Bencede sadece "BEŞİKTAŞ JK" yazılacak.