Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749535 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

kendi koyduğum fotoda semer montajını görmemişim kafa gitti tabi koltukları görünce. bide orada ufakta olsa bi kale yapmışlar sanki emekçiler için herhalde :) şimdi bu korkuluklar her koltuğa denk geliyor kavisli yerlerdede denk gelecekmikötü görüntü olmasın sonra
her 1 dikdortgene 1 koltuk dikdortgenler prekast rengine yakin o yuzden kamufule oluyorlar arada kaliyorlar bi sıkıntı olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Koltuklar harika görünüyor. Arkadaşıma attım görür görmez, onun tam kombine aldığı yere koymuşlar koltukları şaşırdı  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Alt kat beyaz baslayip loca koltuguna dogru siyaha donecek :) tam istedigim gibi olacak insallah :)
öyle olmayacak.alt kat full beyaz olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı denilanz

üst kat ve alt katın toplam yüksekliğini 3 eşit parçaya böl

3 parçanın
en altı beyaz
ortası pixelli geçiş
en üstü siyah
Loca koltukları?

Çevrimdışı TØLGA

Koltuk işi baslamiş hayırlı olsun ray sistemi olduğu icin koltuklarda gayet düzenli duruyor.

Alt tribün köşelerinde nasıl bir yol izlenilecek merak ediyorum göze batmaz inşallah
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cursedofdragon

gelecek bunlar ilk parti kedi yollari ve diger semerler hafta sonuna kadar gelecektir

bu parçalar malum kişinin sarayını geçiyor diye yeniden üretilen parçalar mı ?

Yoksa bizim ihmalkarlığımız mı ? Bu zamana kadar neden gelmedi ?

Loca koltukları?

abi senin dediğin gibi olmaz nedeni söyledim."BEŞİKTAŞ JK" yazılacak bide belki sponsor ismi yazılacak deniyor alt kat pixel olursa karman çorman olur ?

Çevrimdışı Burak Akay

Semerler burada boyanmadı heralde bu kadar kısa sürede imkansız büyük ihtimalle üzerinde koruyucu bi bant vardı onlar söküldü
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetx

tekrardan bu fotoyu koymakda fayda var aynen buradaki gibi olacak çizginin altı 1. kat ,üstü 2. kat .

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Cengo

"Tamam.. Anladık.. Stat yapıyorsun!"

Bugün koltuk montajının başlamasıyla sayfada ve muhtemelen tüm camiada yaşanan heyecanı görünce, esmeyen "rüzgar" yapanlar aklıma geldi  :bandit:

karmakarışık anlamında :)

benzetme hoşuma gitti :) Bende katılıyorum ayrıca o şekil olamaz :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vodafone arena Twitter

Ah be baskanim hersey tek kelime ile harikaama bu Pixel hic olmadi be :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

bu modelde loca koltuklarının beyaz olması gerekiyor aksi takdirde garip bir şey ortaya çıkacak.

Çevrimdışı Ensar

Ah be baskanim hersey tek kelime ile harikaama bu Pixel hic olmadi be :bawling: :bawling:
kardeşim benim dayanıcaz artık sabır
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ers1903

öyle olmayacak.alt kat full beyaz olacak.

Bence full beyaz  olmayacak siyahta olacak ,ust siraya doğru.

Çevrimdışı zekotha

Alt kat beyaz üst kat siyah falan hikaye. Siyah koltuklarla "Fikret Orman" yazacak üst tarafta gerisi beyaz olacak

Çevrimdışı doctore

koltuk montajı herkesin tahmininden daha hızlı gidecek anlaşılan  :ishock: :ishock: ben 1 aya rahat biter diyorum...
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı denilanz

abi senin dediğin gibi olmaz nedeni söyledim."BEŞİKTAŞ JK" yazılacak bide belki sponsor ismi yazılacak deniyor alt kat pixel olursa karman çorman olur ?
Yanlış anlaşılma olmasın, kesin bir şey yok. Olabilir diye konuşuyoruz. Alt katın tamamı beyaz olursa localar yüzünden direkt siyah bir bantla kesilmiş gibi olacak. Öyle de güzel görünebilir ama sanmıyorum o şekilde yapılacağını. Öyle olsa üst katı da piksel yapmazlardı diye düşünüyorum. Piksellenme hemen BEŞİKTAŞ JK yazısından sonra başlayabilir. Yazı olacak diye pikseli bozmazlar bence.

Çevrimdışı Erdem Çözer

bu modelde loca koltuklarının beyaz olması gerekiyor aksi takdirde garip bir şey ortaya çıkacak.

koltuk dizilimi kesinlikle maketteki gibi olacaklardan, çıkışlar mutlaka çatallı olacaklardan geldiğimiz noktayı düşündüğümüzde.. loca koltukları da beyaz olursa hiç şaşırmam :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Rony

koltukların önünde neden demir var boşluk yok?

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Factatum

Siyah koltukların arasındaki boşluklara, kırmızı koltuk gelme olasılığı nedir?

Çevrimdışı mrtbjk

forumda atlamış veya gözümden kaçmış olabilir,

koltukların etrafındaki demir yükseltiler nedir? resmen koltukta oturan adamın görüş hizasında olacak...