Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749812 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 11:45:01
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Oktay

:ok: tabiki neden olmasin.
aslinda subattaki divan toplantisi stadta yapılacakmis orda bayagi gezerim  :lol:
süper olur hocam ben toplantı günü statda hazır olurum :ok: :ok:

Çevrimdışı ahmetx

ön şeffaf bolumde etnayi ilgilendiriyor :icool: ya orayada parca gelecekse :icool:
projeye göre parça yok orda.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 11:48:41
yeniyse gelmis kedi yollari iceriden 1 adet yeni foto lazim tam net anlayalim hem geldiyse kac ededi gelmis
resimdeki küçük kamyonlar vinç mi.
önde görülen mi sökülecek vinç oluyor.
ikisi söküldü deniyor da hangisi vinç hangisi nedir bilmiyorum...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

Bugün Başkanımız statda belgesel çekimi için kamera karşısına geçiyor.

gelmisken kedi yollarini taktirsin söylersiniz  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ben pek emin degilim gecen yeniden uretiliyor falan denmisti o gercek olabilir sadece kedi yolunu beklediklerini hic sanmiyorum bunu uzun zamandir dusunuyordum son anda bi sey cikip sureci uzatacak diyordum öylede oluyor ama kayip en falza 10 gun olur gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Açılış yapabileceğimiz en iyi örnek bence bu ->

Adamlar yapmış biz daha iyisini yapana kadar tabikiii  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
Sahne gibi sahne... Zaten cok iyi sahnesi var Katy Perry'nin. En sonda ki gosteri ile nirvanaya cikarmislar olayi...

Bizim acilisa David Guetta, Rihanna ve Katy Perry'den birisi gelmesini çok isterim.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı dessocu

projede kedi yolları yok mu?

o kadar adamız bi çözemedik şu kedi yolu işini.

Çevrimdışı Efe

paletli buyuk 1 tane vinc sokuldu yukaridaki haberde 2 denmesi sadece duyulanin yazilmasi onlara soylenen o daha 1 paletli 1 de buyuk vinc var sahada paletlinin sokulup digerlerinin cikmasi gerekiyor daha takilacak celikler var buyuk ihtimal geldiler yada gelmek uzereler yine 1 hafta 10 gun paletli seyredecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Sökülebilecek 2 vinç vardı zaten paletliler
1 tanesi söküldü diğeri duruyor
Diğerleri zaten mobil sadece ortada duranın ağırlıkları var onları indiriyor yanındaki tır üzerine

Çevrimdışı ahmetx

ben pek emin degilim gecen yeniden uretiliyor falan denmisti o gercek olabilir sadece kedi yolunu beklediklerini hic sanmiyorum bunu uzun zamandir dusunuyordum son anda bi sey cikip sureci uzatacak diyordum öylede oluyor ama kayip en falza 10 gun olur gibi
evet biri demişdi öyle bir şey kimdi ki o .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

projede kedi yolları yok mu?

o kadar adamız bi çözemedik şu kedi yolu işini.
kedi yolu var onde de semer vardi sonra onlar yok oldu sonra yeniden yapilacak diye haber cikti onlardan bahsettik vincler o ön böĺüm icinde bekliyor olabilirler kedi yollariyla beraber baska parca gelecek mi bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

evet biri demişdi öyle bir şey kimdi ki o .
valla o stadi gezen biriydi ama başka kaynaklarda var ön bölümle ilgili söylentiler var kafada deli sorular :lol: şaka bi yana ön taraf paracalarida gelecekse gelsin takilsin bi daha is yapilmasin disaridan falan sadece mebranini sersinler disaridan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 12:00:01
paletli buyuk 1 tane vinc sokuldu yukaridaki haberde 2 denmesi sadece duyulanin yazilmasi onlara soylenen o daha 1 paletli 1 de buyuk vinc var sahada paletlinin sokulup digerlerinin cikmasi gerekiyor daha takilacak celikler var buyuk ihtimal geldiler yada gelmek uzereler yine 1 hafta 10 gun paletli seyredecegiz

Sökülebilecek 2 vinç vardı zaten paletliler
1 tanesi söküldü diğeri duruyor
Diğerleri zaten mobil sadece ortada duranın ağırlıkları var onları indiriyor yanındaki tır üzerine

eyvallah gençler aydınlandım :claps:
ritz kartalının resmindeki yerdeki kedi yolları bugünkü resim mi acaba :alala:
bunu da çözersiniz siz dedektifler :ok:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı İhsan

Polikarbon malzemeden membrane geçildi. Membranın bombeli olmaması imkansız.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı faith

Açılış yapabileceğimiz en iyi örnek bence bu ->

Adamlar yapmış biz daha iyisini yapana kadar tabikiii  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

:D bu açılışın yanından geçemeyiz, Super Bowl 2015 sezon açılışı olmalı bu. Neden yanından geçemeyiz, çünkü bu tarz bir meblağın altında Beşiktaş çok zor kalkar. Yoksa, ABD'de Super Bowl sezon açılışlarında sahneyi hazırlayan ekibi getir, Rihanna'yı getir, Adele'i getir veya ne bileyim başka birini getir böyle büyük, yap bileti ortalama 150.TL, kazanacağın paranın yapacağın reklamın hesabı olmaz, yıkarsın ortalığı.

Çevrimdışı ahmetx

Polikarbon malzemeden membrane geçildi. Membranın bombeli olmaması imkansız.
imkansız değil bizim kullanacağımız membranın bir benzeri NY red bull arena da kullanıldı ve bombesiz.

Çevrimdışı tangaz

görünen oki nakit sıkıntısı bir takım gecikmeler yaşatıyor şu anda bize. aksi halde o kedi yolu belirsizliği parçaların orada olmaması falan hiç mantıklı değil. çatı kalkalı tam 2 ay oldu 12 kasımda çatı havadaydı geçen 2 ay düşününce uzun bir süre  şimdiye çatı çelik konstrüksiyon işleri bitmeliydi. düşünsenize 12 kasımda çatı yukarı kalktıktan sonra stada hiç çelik aksamla ilgili nakliye gerçekleşmedi. şuan yukarıdaki herşey zaten stadın içinde yada kenarında otopark bölümündeydi kedi yolu 4 köşe malzemeleri geçen 2 ay zarfında 10 defa üretilebilirdi ve stada gelebilirdi belliki İz inşaat hakedişlerle ilgili tahsilat sıkıntısı yaşıyor ve birşeyleri (bence en kilit parçaları) tamamlamıyor. sonra membranların halen görünürde olmaması gene yüksek olasılık para sıkıntısı nedeniyle geçikmiştir aksi halde şuan havada montörleri çalışırken görmüş olurduk...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı canergiray77

:D bu açılışın yanından geçemeyiz, Super Bowl 2015 sezon açılışı olmalı bu. Neden yanından geçemeyiz, çünkü bu tarz bir meblağın altında Beşiktaş çok zor kalkar. Yoksa, ABD'de Super Bowl sezon açılışlarında sahneyi hazırlayan ekibi getir, Rihanna'yı getir, Adele'i getir veya ne bileyim başka birini getir böyle büyük, yap bileti ortalama 150.TL, kazanacağın paranın yapacağın reklamın hesabı olmaz, yıkarsın ortalığı.
bizim stadada böyle açılış istiyorum heybetine yakışır bir açılış olsun dün lyon'un açılış videosuna baktım kısa adamlarda william'ı getirmiş dünyaca ünlü sanatçı lazım Dünya basınında yer almalıyız acayip reklam olur amerikadan bile gelen olur 150 200 tl ideal bu tarz açılışlara
( localar dahada pahalı olsun açılışta yabancı turistlere konserler için )  :super: :sevinc :halay: :ishock: :steamed:  @faith
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı cadavra

O resmin bugun olmasi muhtemel sebebi trubunlerdeki korkuluklar bu kadar ilerlemismiydi daha once ben orayi kissas olarak aldim ama yine de siz bi bakin sanki korkuluklar daha gerideydi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Oktay

görünen oki nakit sıkıntısı bir takım gecikmeler yaşatıyor şu anda bize. aksi halde o kedi yolu belirsizliği parçaların orada olmaması falan hiç mantıklı değil. çatı kalkalı tam 2 ay oldu 12 kasımda çatı havadaydı geçen 2 ay düşününce uzun bir süre  şimdiye çatı çelik konstrüksiyon işleri bitmeliydi. düşünsenize 12 kasımda çatı yukarı kalktıktan sonra stada hiç çelik aksamla ilgili nakliye gerçekleşmedi. şuan yukarıdaki herşey zaten stadın içinde yada kenarında otopark bölümündeydi kedi yolu 4 köşe malzemeleri geçen 2 ay zarfında 10 defa üretilebilirdi ve stada gelebilirdi belliki İz inşaat hakedişlerle ilgili tahsilat sıkıntısı yaşıyor ve birşeyleri (bence en kilit parçaları) tamamlamıyor. sonra membranların halen görünürde olmaması gene yüksek olasılık para sıkıntısı nedeniyle geçikmiştir aksi halde şuan havada montörleri çalışırken görmüş olurduk...
başkan geçenlerde söyledi iz inşaat parasının tamamına yakınını aldı

Çevrimdışı Efe

onu gördüm şimdi icin parca gelmismi ona bakmak gerek
Şampiyon Beşiktaş JK