Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749775 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

bu wowdan alinti yeni olmayabilir şimdi yeniden baktim
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2016, 11:17:33 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetthedum

Açılış goygoyunu tekrar alevlendirmiş olmayayım ama,

Queen&adam lambert grubu sahnede "we are the champions"u seslendirirse efsane olurdu..  keşke tek şarkılık da olsa gelseler.

Alem kral görsün.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaşlar yazıldımı bilmiyorum ama, membran serimi için yüklenici firma ile görüşüldü. Ocak 20 de işlere başlayacaklar, aksilik olmaması durumunda 45 gün sürecek.

19 u gibi gelecek soguk hava dalgasini ekle, ust uste gelecek sistemlerden bahsediliyor forumlarda 10 gun daha ekle 1 subati bulur o zaman

Çevrimdışı Abu Ali Imran

yeniymis 10.30 da cekilmis bu hafta artik bitmesini bekleyecegiz

Eski gibi duruyor, yeni foto atmis orda kedi yolu gozukmuyor... ama hangisi daha yeni belli degil

Çevrimdışı FARUK

Güncel
Koltuk konmayan en üst sıradan görüntü

Çevrimdışı Efe

Eski gibi duruyor, yeni foto atmis orda kedi yolu gozukmuyor... ama hangisi daha yeni belli degil
wow dan alinti yeni olmayabilir onu gormemistim eski galiba
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Güncel
Koltuk konmayan en üst sıradan görüntü
bence burayada koltuk koymalilar arkaya korkuluk yapsinlar kocaman alan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Besiktas Golleri

ocak 20 ye kadar vincler iceriden cikabilir inşallah :)

Çıkar çıkmasa da membran serimi dışardan olacak diye biliyorum.

Besiktas Golleri

Çevrimdışı ahmetx

bence burayada koltuk koymalilar arkaya korkuluk yapsinlar kocaman alan
tribünlerin tam orta kısımlarına koymakta fayda far , çok rahat satılır ama köşelere şimdilik gerek yok.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

ocak 20 ye kadar vincler iceriden cikabilir inşallah :)

vinçlerin çıkması SİS i ilgilendiriyor ETNA yı değil ki  :)

Çevrimdışı denizaydogdu

Açılış goygoyunu tekrar alevlendirmiş olmayayım ama,

Queen&adam lambert grubu sahnede "we are the champions"u seslendirirse efsane olurdu..  keşke tek şarkılık da olsa gelseler.

Alem kral görsün.

Açılış yapabileceğimiz en iyi örnek bence bu ->

Adamlar yapmış biz daha iyisini yapana kadar tabikiii  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
Kartal

Çevrimdışı ZEKI

[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2016, 11:27:37 ZEKI ]

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

kapalı alttaki çıkışın biri hala astarlı duruyor .

Çevrimdışı Oktay

@ZEKI hocam inşaat başladı başlıyalı stadın içine hiç girmedim.. mabetin müsayit olduğun bi günde içeri bi gezelim diyorum,nedersin bu teklifime sence hoş olurmu :icool: :icool: :icool:

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI hocam inşaat başladı başlıyalı stadın içine hiç girmedim.. mabetin müsayit olduğun bi günde içeri bi gezelim diyorum,nedersin bu teklifime sence hoş olurmu :icool: :icool: :icool:
:ok: tabiki neden olmasin.
aslinda subattaki divan toplantisi stadta yapılacakmis orda bayagi gezerim  :lol:

Çevrimdışı kartalcan

totomaç ın bu sefer doğru haber yapmış olmasını umuyorum.

Dolmabahçe'de eski stadyumun yıkılmasının ardından başlayan modern stadyumun inşaatında artık sona yaklaşılıyor.

Çelik çatının ilk ve ikinci halkasının tamamlanmasının ardından kedi yolu ve oval boruların montajı da bitti.

Saha içinde bulunan ve çatının yerine kaldırılmasını sağlayan 3 vinçten ikisini söküldü. Şu anda futbol oynanacak orta bölüm temizlenerek, çimlendirmeye hazır hale getiriliyor.

Saha içinde kalan son vincin de sökülerek çıkarılmasının ardından çimlendirme çalışmaları başlayacak. Çatı kaplaması ise dışarıda kurulacak dev vinçlerin yardımı ve kedi yolları kullanılarak gerçekleştirilecek.

Haber Kaynağı: Fotomaç

Çevrimdışı Serdkar

Çevrimdışı Efe

vinçlerin çıkması SİS i ilgilendiriyor ETNA yı değil ki  :)
ön şeffaf bolumde etnayi ilgilendiriyor :icool: ya orayada parca gelecekse :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

aylardır uğraşılan çatının kedi yolu bağlantı parçalarının şu an takılması gerekecek ve stada hala gelmemiş olacak.. buna inanmak gerçekten zor..

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Kendisi yeni diyor ... 10:30 cekilmis..
yeniyse gelmis kedi yollari iceriden 1 adet yeni foto lazim tam net anlayalim hem geldiyse kac ededi gelmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erçin

biz boşuna kasıyormuşuz kendimizi.. bunca zaman kedi yolu gelmediyse ve biz hala bekliyorsak tarih falan konuşmaya gerek yok bence.. bizim konuştuklarımızla içeride olanlar çok farklı çünkü.. en iyisi oluruna bırakmak  :ok: :)

Çevrimdışı rubi_tobin

Bugün Başkanımız statda belgesel çekimi için kamera karşısına geçiyor.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.