Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5750148 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

Herkese merhaba, forumu belki ilk konudan bu yana takip ediyorum. Yeni başlık şimdiden dalya demiş. Bu konu en olmadı 8. başlıkta Dolmabahçeye, İnönüye, Arenamıza dönmek ümidiyle.
Hoşgeldin kardeşim

Çevrimiçi Necmi

Korkudan üşümeye vakit gelmez zaten :)
olimpiyatta bile soğuk aklımıza gelmiyor :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

olimpiyatta bile soğuk aklımıza gelmiyor :D
Necmi abi geçen seneki o gs maçından daha kötü duruma hayatım boyunca düşmem heralde 5 kat giyinip en alttaki bile islanmisti bide o soğuk havayla beraber resmen donmak uzereydim:)
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2016, 02:35:57 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı FARUK

bak kardeşim maliyet ve gereklilik hesaplanmış ve gereksiz görünmüş bir sene boyunca bir iki maç ihtiyaç oluyormuş ve bunun içinde şu anda
bu tür bir gider yapmaya gerek görülmemiş zaten en üstler ısıtıcıda olsa iş görmez ve ben üstlerden yükseklik korkusu olan almasın dedim
donarsınız falan dediğimi hatırlamıyorum evet orda boğaz rüzgarı sıkıntı olur ama o iki metrelik cam korkuluklar konursa onlar bu rüzgarı keser
insanlar kısa kolla maç izlesin diyede o kadar para harcanmaz bence sende paltonla izleyiver gerçekten ihtiyaç olursa zaten sonradan takılır ama
37 metre tepemdeki ufonun bana nasıl bir faydası olur bence tartışılır.
Kayseri de Çatıda ısıtıcı lardan vardı ama alt sıralarda hatta alt tribünde hiç bir işe yaramıyor :)
Saçlarımda arada bir hissettiğim oluyordu sadece ama bu gerçek bir sıcaklık mıydı yoksa psikolojik olarak hissetmem gerektiğini düşündüğümden miydi karar veremedim

Çevrimdışı canergiray77

Lyon'un yeni stadın'dan kısa açılış videosu https://twitter.com/gerardcollomb/status/685891750452400129

Allahım bize'de nasip edecek inşallah böyle bir esere bundan daha iyi bir organizasyonla açılış yapmayı Herkese hayırlı geceler mutlu yarınlar.... Siyah Beyaz devam
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ACK1903

Hoşgeldin kardeşim
:hosgeldin :hosgeldin
Hoşgeldin :)

Teşekkür ederim hoşbuldum. Burada bizden başka hiçbir takımın taraftarının sahip olmadığı çok harika bir ortam var bu sitenin oluşumunda ve yaşamasında emeği geçen insanları kutlamak gerek. Önümüzdeki hafta içi yarı prof. bir kamerayla fotoğraflarını çekeceğim stadın il dışında olan Beşiktaşlıların yeni stadımızın etrafında olmak nasıl bir his tatmasını sağlamak lazım sıksık. Kendim Çanakkale'de üniversite öğrencisiyim (şuan sömestr) ve burada gördüğüm her fotoğrafa uzun süreler bakıyorum doyabilmek için.
Güzel günler göreceğiz çocuklar, motorları maviliklere süreceğiz / Karakartal

Çevrimdışı FARUK

Teşekkür ederim hoşbuldum. Burada bizden başka hiçbir takımın taraftarının sahip olmadığı çok harika bir ortam var bu sitenin oluşumunda ve yaşamasında emeği geçen insanları kutlamak gerek. Önümüzdeki hafta içi yarı prof. bir kamerayla fotoğraflarını çekeceğim stadın il dışında olan Beşiktaşlıların yeni stadımızın etrafında olmak nasıl bir his tatmasını sağlamak lazım sıksık. Kendim Çanakkale'de üniversite öğrencisiyim (şuan sömestr) ve burada gördüğüm her fotoğrafa uzun süreler bakıyorum doyabilmek için.
Merhaba hoşgeldin

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi geçen seneki o gs maçından daha kötü duruma hayatım boyunca düşmem heralde 5 kat giyinip en alttaki bile islanmisti bide o soğuk havayla beraber resmen donmak uzereydim:)

yoo o zaman pek üşümedim ilk sene k.erciyes maçı vardı arabada kalorifer yakıp 45 dakika otoparkta
çözülmeyi beklemiştim birde gene ilk sene Eskişehir maçı vardı 3 sene boyunca o iki maçın yeri ayrıdır bende
ya ilk sene hava daha soğuktu yada sonrasında ben alıştım :D geçen senede hangi maçtı hatırlamıyorum mangal
yaparken yakalanmıştık yağmura donumuza kadar ıslanmıştık daha maça girmeden sanırım asteras maçıydı gök delinmişti
bizi doğu tribününe almışlardı UEFA bizim TFF den daha vicdanlı

Çevrimdışı canergiray77

öncelikle  :hosgeldin kardeşim stad'a giriş yapmayı dene belki kabul ederler hem gezersin hemde bizlere fotolarsın :D  @@ACK1903
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2016, 02:53:37 canergiray77 ]
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yoo o zaman pek üşümedim ilk sene k.erciyes maçı vardı arabada kalorifer yakıp 45 dakika otoparkta
çözülmeyi beklemiştim birde gene ilk sene Eskişehir maçı vardı 3 sene boyunca o iki maçın yeri ayrıdır bende
ya ilk sene hava daha soğuktu yada sonrasında ben alıştım :D geçen senede hangi maçtı hatırlamıyorum mangal
yaparken yakalanmıştık yağmura donumuza kadar ıslanmıştık daha maça girmeden sanırım asteras maçıydı gök delinmişti
bizi doğu tribününe almışlardı UEFA bizim TFF den daha vicdanlı
Eskişehir maçını biliyorum onda kapalı tribündeydim yağmur ve rüzgardan sahayı görmek zordu istanbuldan 7 derece daha soğuk saçma sapan bi yer Allah bi daha düşürmez insallah:)

Çevrimiçi Necmi

Eskişehir maçını biliyorum onda kapalı tribündeydim yağmur ve rüzgardan sahayı görmek zordu istanbuldan 7 derece daha soğuk saçma sapan bi yer Allah bi daha düşürmez insallah:)
1461 le kupa maçında ordayız :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı osman1903

bak kardeşim maliyet ve gereklilik hesaplanmış ve gereksiz görünmüş bir sene boyunca bir iki maç ihtiyaç oluyormuş ve bunun içinde şu anda
bu tür bir gider yapmaya gerek görülmemiş zaten en üstler ısıtıcıda olsa iş görmez ve ben üstlerden yükseklik korkusu olan almasın dedim
donarsınız falan dediğimi hatırlamıyorum evet orda boğaz rüzgarı sıkıntı olur ama o iki metrelik cam korkuluklar konursa onlar bu rüzgarı keser
insanlar kısa kolla maç izlesin diyede o kadar para harcanmaz bence sende paltonla izleyiver gerçekten ihtiyaç olursa zaten sonradan takılır ama
Bu sene 2 maç oynanacağı için yapılmamış olmasını kabullenirim ve hiçte itirazım olmaz tabi gelecek yıl yapılması koşuluyla .sen de böyle yaparsın mantığıyla iş yapılmaz ben olimpiyatta çok maç izledim sorun olmaz da Oray'a gelecek küçücük çocuklarda var yaşlılarda var onlarıda düşünmek gerek ufolar etki eder mi tartışılır demişsiniz bir de kısa kollu ile maç izlensin diye bu kadar para harcanmaz demişsiniz ihtiyaç varmış kı o kadar para harcanıpta mütahit eseri Şükrü Saracoğlu'nda TOKİ'nin yaptığı arena da ayrıca Başakşehir stadında yapılmış

Çevrimiçi Necmi

Bu sene 2 maç oynanacağı için yapılmamış olmasını kabullenirim ve hiçte itirazım olmaz tabi gelecek yıl yapılması koşuluyla .sen de böyle yaparsın mantığıyla iş yapılmaz ben olimpiyatta çok maç izledim sorun olmaz da Oray'a gelecek küçücük çocuklarda var yaşlılarda var onlarıda düşünmek gerek ufolar etki eder mi tartışılır demişsiniz bir de kısa kollu ile maç izlensin diye bu kadar para harcanmaz demişsiniz ihtiyaç varmış kı o kadar para harcanıpta mütahit eseri Şükrü Saracoğlu'nda TOKİ'nin yaptığı arena da ayrıca Başakşehir stadında yapılmış
başakşehirde açmıyorlarki tepede dururken ısıtmıyor ihtiyaç varmı bunu
anca içine girince görürüz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence açılışta Birol Can mutlaka olmalı. Kendisi 2009 şampiyonluğu kutlamalarına çağırılmadığında kırılmış öyle okumuştum.

Bunca senedir çok önemli besteler yaptı, emeği var :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Pazartesi ile birlikte artik hizlanmaliyiz

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Nasıl bi dert olduysa rüyamda eksik olan kedi yolları tır içinde stada doğru gidiyodu :)

Neyse günaydın arkadaşlar!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Gunaydin Forum Ahalisi.Drenaj bu hafta baslamali artik.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimiçi COB

Günaydin arena, günaydin emekçilerimize.

Forumu uzun süredir takip eden ve bugün artik bizimle olacak arkadaşlarimiza da şimdiden hoşgeldiniz :)

Çevrimdışı Kartal39

Herkese Günaydın güzel bir hafta başlangıcı olması dileklerimle. Drenajı , koltuk montajı bol bir hafta olur inşallah. :)

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı gostung

ufolar üst katlarda çok işe yarıyor. alt katlara etkisi az olur, ama zaten alt katlarda ihtiyaç da daha az olacaktır rüzgarı daha az alacağı için.
kasım-mart arası ihtiyaç olan bir şey bence. maliyeti de çok yüksek bir şey değil. fizibilitede gereksiz maliyet kalemlerinden biri olarak değerlendirildiyse bence büyük hata. yeni, modern ve bu kadar iddialı bir stat yaparken seyircinin konforunu çok etkileyecek böyle bir şeyi maliyet diyip elemek hata.

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.