Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5753635 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cadavra

Başkan bjktv ye isiklandirmayi 1 hafta 10 gune montajı baslayacak demisti kedi yollari akabinde direk isiklandirmaya gecicekler gibi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar lutfen yaslarinizi profilinize girermisiniz.

Çevrimdışı dropoon

numaralı basın tribünü yanındaki  merdivenler 'h' gibi durmuş ortalamıyor altındaki çıkış kapısını başka yerde gördüm o yüzden foto koyamıyorum. parça bekleme yada başka bi nedenden de olsa 1 hafta dır yerimizde sayıyoruz gibi hissediyorum

Çevrimdışı martin40

http://www.youtube.com/watch?v=9vqnSbMkfCk&feature=youtu.be

Helal olsun bu adama, böyle bir baskan yok Türkiyede, çok sanslisiniz. Kulübü için inanilmaz seyler katti, her hafta statta ..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Helal olsun bu adama, böyle bir baskan yok Türkiyede, çok sanslisiniz. Kulübü için inanilmaz seyler katti, her hafta statta ..
Tesekkurler Düşüncelerin icin @martin40

Bunu gelde bizim taraftara anlat :bandit:

Herkes Hayran Bizim Baskana ama bizim taraftar veya eski yöneticilerde nasil yerden yere vururuzun pesinde..

Bu arada haftada en az 3-4 Gun stadda baskan , Stad insaatinda ofisi var cogu zaman bu ofiste sabahliyor :bandit:

Telefonuna ve Bilgisayarına yuklettigi ozel bir programla insaati 24 saat takip ediyormuş..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı osman1903

Şaka gibi bir olay.o kadar zor işleri atlattık takır tukur semer taktılar dedik ki ne kadar hızlı gidiyor kar yağdı diyoruz ki kar kalksada kedi yolları bitse çim başlasa herşey tamam köşe kedi yolları yok vinç kaç gündür orada bekliyor bu kedi yolları en az 3 ay önce Oraya gelmişti köşeler niye gelmemiş ki?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı boateng

bitmemiş bir şey üzerinden yorum yapmayalım :alala: yan yana iki merdiven çıkacak hali yok herhalde
bende o yüzden sormuştum yan yana neden 2 boşluk var başka biryerde böyle bişey yok.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Hakan Gülcan

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı gostung

neden başakşehirde açmıyorlar ısıtmayı peki üşüyormusun biz olimpiyatta
yağmur altında maç izlemiş taraftarız ihtiyaç görünürse sonradan yapılacak bir şey

bence de tribundeki isitma cok onemli. saracoglu'nda en ust siralarda bile kişin tisortle mac izlenebiliyor. bu bir zorunluluk degil, ama bir konfordur. her seyi bu kadar ince dusunulen, ucuza kacilmayan bir statta en azindan dolu ve bati tribununde kombineye 2000 kusur tl veren izleyiciye isitici hizmetini sunmak gerekir. tabi eger mumkunse. cati tipinden dolayi teknik bir imkansizlik varsa orasi ayri.

Çevrimdışı osman1903

bence de tribundeki isitma cok onemli. saracoglu'nda en ust siralarda bile kişin tisortle mac izlenebiliyor. bu bir zorunluluk degil, ama bir konfordur. her seyi bu kadar ince dusunulen, ucuza kacilmayan bir statta en azindan dolu ve bati tribununde kombineye 2000 kusur tl veren izleyiciye isitici hizmetini sunmak gerekir. tabi eger mumkunse. cati tipinden dolayi teknik bir imkansizlik varsa orasi ayri.
Ben hala olacaktır diye tahmin ediyorum zaten başakşehirle vodafone un soğuğu karşılaştırılamaz tamam biz olimpiyatta donmadık ama Vodafone arenaya küçücük çocuklarıyla gelecek insanlar var onlar Nasıl ısınacak tt arena da ısıtıcı olmasına rağmen bir üşüyorlar biz de ısıtıcı olmazsa olmaz

Çevrimdışı canergiray77

Yeni acik alt'in ust kisminin hepsi mi engelli taraftarlara ayrilacak ?

81 engelli, 81 refakatci'ye gereken yer ayrildiktan sonra gerisini projejedeki gibi 2 sira daha ekleseler iyi olurdu.

Kirmizi bolumler engelli ve refakatciler. Yesil, 2 sira daha koltuk.

Tabi tahmini dusunuyorum boyle olabilecegini.

abi sen oraya eklenmesini mi istiyorsun ekleyecekler mi diye düşünüyorsun tam anlamadım bu kısmı ama bence eklensin diyorsan yanlış düşünüyorsun " kırmızı bölümler uç kısımlar" engelli ve refakatçı için demişin her engelli bir insan'ın rahatca bir maç izlemeye hakkı var örnek göstermek gerekirse inönü stadında bir engelli olarak sadece 1 maç izledim. biz engelliler akülü yada tekerlekli araçlarımızda  en alt kısımda bile yan sokarak yan bakarak maçı izlemiştik ayrıca  bu eklediğim foto lyon'un yeni yapılan stadı işaretlediğim yerse engelli taraftarlara ayrılan bölüm nekadar geniş ferah ve büyük bizim stadyumda neden az yer ayırılsın 
( dediklerini yanlış anladıysam şimdiden özür dilerim ) @Serkan_KaNaDa
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

abi sen oraya eklenmesini mi istiyorsun ekleyecekler mi diye düşünüyorsun tam anlamadım bu kısmı ama bence eklensin diyorsan yanlış düşünüyorsun " kırmızı bölümler uç kısımlar" engelli ve refakatçı için demişin her engelli bir insan'ın rahatca bir maç izlemeye hakkı var örnek göstermek gerekirse inönü stadında bir engelli olarak sadece 1 maç izledim. biz engelliler akülü yada tekerlekli araçlarımızda  en alt kısımda bile yan sokarak yan bakarak maçı izlemiştik ayrıca  bu eklediğim foto lyon'un yeni yapılan stadı işaretlediğim yerse engelli taraftarlara ayrılan bölüm nekadar geniş ferah ve büyük bizim stadyumda neden az yer ayırılsın 
( dediklerini yanlış anladıysam şimdiden özür dilerim ) @Serkan_KaNaDa

Yesil ve kirmizi ile isaretledigim iki alanda ayni genislige sahip. Rahatlik konusunda iki bolumde fark etmiyor. Arkalarda hep cikis kapilari var zaten. Ayrica ben projeye gore ayrilmis 81 engelli, 81 refakatci icin gereken (kural, yonetmelik ne gerektiriyorsa) yer ayrildiktan sonra kalan bolume iki sira koltuk eklenmeli dedim. Yanlis bir dusunce goremiyorum ben burda.

Eger diyorsan yesil alan seyir zevki icin daha iyi o zaman yesil olan bolume ne kadar gerekiyorsa o kadar yer engelli ve refakatcilere ayrilir, yer kalan uc kisimlarada iki sira koltuk eklenir.

Ben sahsen caprazdan seyir zevkinin daha iyi olacagini dusunuyorum.

Yazarken de kimseyi rencide etmeyecek sekilde yazdigimi saniyordum. Soylediklerim kirici geldiyse bende ozur dilerim.
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2016, 01:00:11 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimiçi Necmi

Yesil ve kirmizi ile isaretledigim iki alanda ayni genislige sahip. Rahatlik konusunda iki bolumde fark etmiyor. Arkalarda hep cikis kapilari var zaten. Ayrica ben projeye gore ayrilmis 81 engelli, 81 refakatci icin gereken (kural, yonetmelik ne gerektiriyorsa) yer ayrildiktan sonra kalan bolume iki sira koltuk eklenmeli dedim. Yanlis bir dusunce goremiyorum ben burda.

Eger diyorsan yesil alan seyir zevki icin daha iyi o zaman yesil olan bolume ne kadar gerekiyorsa o kadar yer engelli ve refakatcilere ayrilir, yer kalan uc kisimlarada iki sira koltuk eklenir.

Yazarken de kimseyi rencide etmeyecek sekilde yazdigimi saniyordum. Soylediklerim kirici geldiyse bende ozur dilerim.
zaten orası boydan boya anca yeter engelli koltukları zaten iki koltuk alanı kaplar birde refakatci koy 3 koltuk
bunu 81 le çarp 243 koltukluk alan eder orası boydan boya bu kadar koltuk ya alır ya almaz

Çevrimiçi Necmi

Ben hala olacaktır diye tahmin ediyorum zaten başakşehirle vodafone un soğuğu karşılaştırılamaz tamam biz olimpiyatta donmadık ama Vodafone arenaya küçücük çocuklarıyla gelecek insanlar var onlar Nasıl ısınacak tt arena da ısıtıcı olmasına rağmen bir üşüyorlar biz de ısıtıcı olmazsa olmaz
doğru başakşehirle vodafone arena ısısı karşılaştırılmaz Beşiktaşta kısa kolla dolaştığımız maç günü başakşehirde palto giyiyoruz :bandit:

Çevrimdışı Gonzo

Taraftarın 90DK zıplayacağı önkoşuluyla bi planlama yaptılarsa eğer...

Çevrimdışı osman1903

doğru başakşehirle vodafone arena ısısı karşılaştırılmaz Beşiktaşta kısa kolla dolaştığımız maç günü başakşehirde palto giyiyoruz :bandit:
Boğaz'ın rüzgarı yeter oraya yanlış hatırlamıyorsam en üstlerden kombine almayın donarsınız demiştin bi kere ısıtıcı bir ihtiyaç bunun tartışması bile olmaz sen herşeyi mükemmel bir stad yapıyorsun neyse yA lazım olursa ısıtıcı da takarız diyorsun böyle bir mantık olamaz

Çevrimiçi Necmi

Boğaz'ın rüzgarı yeter oraya yanlış hatırlamıyorsam en üstlerden kombine almayın donarsınız demiştin bi kere ısıtıcı bir ihtiyaç bunun tartışması bile olmaz sen herşeyi mükemmel bir stad yapıyorsun neyse yA lazım olursa ısıtıcı da takarız diyorsun böyle bir mantık olamaz
bak kardeşim maliyet ve gereklilik hesaplanmış ve gereksiz görünmüş bir sene boyunca bir iki maç ihtiyaç oluyormuş ve bunun içinde şu anda
bu tür bir gider yapmaya gerek görülmemiş zaten en üstler ısıtıcıda olsa iş görmez ve ben üstlerden yükseklik korkusu olan almasın dedim
donarsınız falan dediğimi hatırlamıyorum evet orda boğaz rüzgarı sıkıntı olur ama o iki metrelik cam korkuluklar konursa onlar bu rüzgarı keser
insanlar kısa kolla maç izlesin diyede o kadar para harcanmaz bence sende paltonla izleyiver gerçekten ihtiyaç olursa zaten sonradan takılır ama
37 metre tepemdeki ufonun bana nasıl bir faydası olur bence tartışılır.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bak kardeşim maliyet ve gereklilik hesaplanmış ve gereksiz görünmüş bir sene boyunca bir iki maç ihtiyaç oluyormuş ve bunun içinde şu anda
bu tür bir gider yapmaya gerek görülmemiş zaten en üstler ısıtıcıda olsa iş görmez ve ben üstlerden yükseklik korkusu olan almasın dedim
donarsınız falan dediğimi hatırlamıyorum evet orda boğaz rüzgarı sıkıntı olur ama o iki metrelik cam korkuluklar konursa onlar bu rüzgarı keser
insanlar kısa kolla maç izlesin diyede o kadar para harcanmaz bence sende paltonla izleyiver gerçekten ihtiyaç olursa zaten sonradan takılır ama
37 metre tepemdeki ufonun bana nasıl bir faydası olur bence tartışılır.

Korkudan üşümeye vakit gelmez zaten :)

Çevrimdışı ACK1903

Herkese merhaba, forumu belki ilk konudan bu yana takip ediyorum. Yeni başlık şimdiden dalya demiş. Bu konu en olmadı 8. başlıkta Dolmabahçeye, İnönüye, Arenamıza dönmek ümidiyle.
Güzel günler göreceğiz çocuklar, motorları maviliklere süreceğiz / Karakartal

Çevrimdışı Kadir G.

Herkese merhaba, forumu belki ilk konudan bu yana takip ediyorum. Yeni başlık şimdiden dalya demiş. Bu konu en olmadı 8. başlıkta Dolmabahçeye, İnönüye, Arenamıza dönmek ümidiyle.

Hoşgeldin :)

Çevrimdışı Yalçın

:hosgeldin :hosgeldin
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı canergiray77

abi orası boydan boya olur buda fb stadı ve toki bunlarda normal döşeme olmaz sırayla fb stadında ki gibi olur döşeme 2 refakatcı 2 engelli ve boydan boya gider bu sıra bence @Serkan_KaNaDa
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77