abi sen oraya eklenmesini mi istiyorsun ekleyecekler mi diye düşünüyorsun tam anlamadım bu kısmı ama bence eklensin diyorsan yanlış düşünüyorsun " kırmızı bölümler uç kısımlar" engelli ve refakatçı için demişin her engelli bir insan'ın rahatca bir maç izlemeye hakkı var örnek göstermek gerekirse inönü stadında bir engelli olarak sadece 1 maç izledim. biz engelliler akülü yada tekerlekli araçlarımızda en alt kısımda bile yan sokarak yan bakarak maçı izlemiştik ayrıca bu eklediğim foto lyon'un yeni yapılan stadı işaretlediğim yerse engelli taraftarlara ayrılan bölüm nekadar geniş ferah ve büyük bizim stadyumda neden az yer ayırılsın
( dediklerini yanlış anladıysam şimdiden özür dilerim ) @Serkan_KaNaDa
Yesil ve kirmizi ile isaretledigim iki alanda ayni genislige sahip. Rahatlik konusunda iki bolumde fark etmiyor. Arkalarda hep cikis kapilari var zaten. Ayrica ben projeye gore ayrilmis 81 engelli, 81 refakatci icin gereken (kural, yonetmelik ne gerektiriyorsa) yer ayrildiktan sonra kalan bolume iki sira koltuk eklenmeli dedim. Yanlis bir dusunce goremiyorum ben burda.
Eger diyorsan yesil alan seyir zevki icin daha iyi o zaman yesil olan bolume ne kadar gerekiyorsa o kadar yer engelli ve refakatcilere ayrilir, yer kalan uc kisimlarada iki sira koltuk eklenir.
Ben sahsen caprazdan seyir zevkinin daha iyi olacagini dusunuyorum.
Yazarken de kimseyi rencide etmeyecek sekilde yazdigimi saniyordum. Soylediklerim kirici geldiyse bende ozur dilerim.