Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5756171 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı canergiray77

Lyon'un koltuk düzeni renkler güzel olmuş skorbord'da köşede

gerçekten güzel olmuş koltuk döşemesi hoş bir görüntü vermiş stada
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı pascal_21

Stad açılış tarihinin 19.03.2015 planlanıyor.Başkan yakında açıklar
Yapılacak konserlerle alakalı da bilgi aldım ama maalesef yazamıyorum
Hepimize hayırlı olsun

En azından konserlerin ne zaman sonlacagini soyleyebiirsin..bu bize hibrit çim çalışmalarına ne zaman başlanacağı hakkında bilgi verir

Çevrimdışı ahmetx

Lyondaki açılış hazırlıklarını görünce bizimki için bende adrenalin arttı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı canergiray77

bende şimdi bunlara bakıyordum bizim stadı hayal ediyordum nasıl bi manyaksam efsane heyecanlandım  :evillol: :evillol: :evillol: @ahmetx
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Deniz

Gelecek sezona yani yazın açarsak bu bizde de olur ama sene ortasında bu kadar ihtişamlı olmayabilir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Atex in başımızın üstünde yeri var.  :biggrinking:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı canergiray77

Gelecek sezona yani yazın açarsak bu bizde de olur ama sene ortasında bu kadar ihtişamlı olmayabilir
bunlar temmuzda rihanna konseri yapıyormuş bizim rihanna tarzı böyle hatta rihanna getirmemiz lazım :D amerikadan bile gelen olur :D @Deniz
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ahmetx

asıl açılışı konserciler yapacak .Ortam ,ışıklar, müzik felekten bir gece çalacaklar.

Çevrimdışı canergiray77

Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ahmetx

bende şimdi bunlara bakıyordum bizim stadı hayal ediyordum nasıl bi manyaksam efsane heyecanlandım  :evillol: :evillol: :evillol: @ahmetx
sen  asıl bize sor onu 3 yıldır kafayı stadla bozduk .Kaç tane forum değiştirdik hatta bu sevda bu forumun kurulmasına neden oldu bu vesileyle emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Deniz

bunlar temmuzda rihanna konseri yapıyormuş bizim rihanna tarzı böyle hatta rihanna getirmemiz lazım :D amerikadan bile gelen olur :D @Deniz
Başkan:"Rihanna iyi sanatçı Allah sahibine bağışlasın." :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı canergiray77

Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı kutalmis.pinar

15 20 gun icinde gercek acilis tarihini açıklayacağız.

Fikret Orman
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Deniz

asıl açılışı konserciler yapacak .Ortam ,ışıklar, müzik felekten bir gece çalacaklar.
Yaza çok konser olacak gibi stadda

Çevrimdışı kartalmne

birde şunu yazmışlar senin yüklediğin mobil lift resmini yükleyip inşallah köşeleri böle bırakıp bu aletten almazlar die dua ediyorlarmış  :D :D :D

Arkadaşlar  Merdivenden  yukarıya  kaçanlarda  var   :lol: :lol: :lol: :lol: Bence  Merdiman  olmasın 

Çevrimiçi Samet Ç

Açılışa rapçi popçu getirmesinler yeter  :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Şu konser işini çok öne çıkarıyorlar  ben TSM severim ve Zeki Müren de olmayacağına göre :D kim gelir ilgilenmiyorum ama kaç para kalacak senede onu çok merak ediyorum. En azından bu kadar konuşmalarına değecek paralar olsun  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Yalçın

Şu konser işini çok öne çıkarıyorlar  ben TSM severim ve Zeki Müren de olmayacağına göre :D kim gelir ilgilenmiyorum ama kaç para kalacak senede onu çok merak ediyorum. En azından bu kadar konuşmalarına değecek paralar olsun  :)

Buranin acilisina Sting yakisir aslinda.. Hem de Ingiliz.. Bir de yanina Taylor Swift  :tabe: Hem teenage yas grubuna hem de ortayas grubuna iyi gider  :bandit:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Bekrakn

Stad açılış tarihinin 19.03.2015 planlanıyor.Başkan yakında açıklar
Yapılacak konserlerle alakalı da bilgi aldım ama maalesef yazamıyorum
Hepimize hayırlı olsun

abi kusuruma bakmazsan bir iki şey söylemezsem içimde kalacak. umarım yanlış anlamazsın.

böyle duyumları hem bilgi aldığın kaynağı zorda bırakmadan hem de lafını yarıda kesmeden belirtmenin bir yolu yok mu? çok kesin konuşuyorsan ya ortalığı karıştırma amacıyla ya da kesin bir kaynağa dayanarak konuştuğun izlenimine kapılıyorum. iki türlü de insanın aklına yatmadan kalıyor söylediklerin. biraz kendimden genelleyerek konuştum ama belki de benimle paralel düşünen başkaları da oluyordur. @RuFFFDaWg

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Açılışa rapçi popçu getirmesinler yeter  :D

Dimi şöyle tasavvuf müziği gelsin ney, kanun, tambur falan :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Buranin acilisina Sting yakisir aslinda.. Hem de Ingiliz.. Bir de yanina Taylor Swift  :tabe: Hem teenage yas grubuna hem de ortayas grubuna iyi gider  :bandit:

Çim bakımımızı bile etkileyecek kadar önem veriyorlar. O yüzden attığımız taş vurduğumuz kuşa değsin istiyorum.

Sting'i biliyorum desert rose vardı severim ama swift desen suzuki olan mı derim o kadar ilgiliyim :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Samet Ç

Dimi şöyle tasavvuf müziği gelsin ney, kanun, tambur falan :lol:
Yok ya metal müzik grupları tercihim.

Çevrimdışı cagdas44

Aslında sadece Sting değil böyle efsanelerden oluşan bir konser grubu olabilir, Sting, Iron Maiden, Metalica

Çevrimdışı Ali Aba

tamda canlı yayının olması gerektiği zamanda canlı yayın yok ne güzel memranlara koltuklara çimlere bakacaktık