Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749818 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı canergiray77

yalnız değisin forumun çoğunluğu merak içinde
bugün bitsin artık kedi yolu çok uzadı gibi  ben mi yanılıyorum  :s20: @ahmetx
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 11:42:41 canergiray77 ]
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Gürcan

mayna vira ne demek bilmiyorum ama kayan bi yapı varsa ve bu merdiven açtıkça uzuyorsa olabilir. dümdüz sabit bi uzunlukta ise havada kalır gibi sanki.
Kusura bakma liman calisani olunca aliskanlik mayna vira, indir kaldır demek makaralar var ayrica halat yardimiyla

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gürcan

Merdiven actikca uzayanida var fakat daha cok sabit halat ile assagi yukari motor yardimiyla uzaktan kumanda takılır

Çevrimdışı e.keles

mayna vira ne demek bilmiyorum ama kayan bi yapı varsa ve bu merdiven açtıkça uzuyorsa olabilir. dümdüz sabit bi uzunlukta ise havada kalır gibi sanki.

Denizcilikle alakaniz var galiba :) ben de gemi kaptaniyim...

Çevrimdışı Gürcan

Denizcilikle alakaniz var galiba :) ben de gemi kaptaniyim...
Evet port akdeniz antalya da calisiyorum operasyon memuru olarak

Çevrimdışı e.keles

Evet port akdeniz antalya da calisiyorum operasyon memuru olarak

memnun oldum.. Iste bunu cok seviyorum.. her alandan, farklı kulturden bircok insan ortak bir paydada bulusup, gunlerdir, aylardir, yillardir yeri geliyor kavga ediyor, yeri geliyor gulup egleniyor, seviniyor, uzuluyor... Ne mutlu bize.. Bitsin artik mabedimiz de omuz omuza tezahuratlara baslayalim tekrar.. Kapali ustten selamlar.

Çevrimdışı Gürcan

memnun oldum.. Iste bunu cok seviyorum.. her alandan, farklı kulturden bircok insan ortak bir paydada bulusup, gunlerdir, aylardir, yillardir yeri geliyor kavga ediyor, yeri geliyor gulup egleniyor, seviniyor, uzuluyor... Ne mutlu bize.. Bitsin artik mabedimiz de omuz omuza tezahuratlara baslayalim tekrar.. Kapali ustten selamlar.
Bende memnun oldum hepimiz sabirsizlikla bekliyoruz bitmesini insallah biter.

Kedi yoluna borda iskelesi yerlestirilecegini dusundum ama siz kaptan olarak daha bilgi sahibisiniz sizin dusunceniz nedir.

Çevrimdışı e.keles

Bende memnun oldum hepimiz sabirsizlikla bekliyoruz bitmesini insallah biter.

Kedi yoluna borda iskelesi yerlestirilecegini dusundum ama siz kaptan olarak daha bilgi sahibisiniz sizin dusunceniz nedir.

olabilir, ama mesafe cok uzun olacagi icin (Faruk koselerde 30 kusur metre soyledi diye hatirliyorum..) tek parca borda iskelesi mantigiyla biraz riskli durum olusturur mu diye dusunuyorum.. Ayrica 4x2 toplam 8 borda iskelesi koymak maliyeti artirir gibi geliyor. En guzeli t seklinde kedi yolu ile birlestirip son bolume borda iskelesi koymak gibi geliyor bana. Bakalim nasil yapacaklar.

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı e.keles

yukaridaki fotolarda islem yapilan kapali alan, muze ve restaurant bolumu mu arkadaslar?

Çevrimdışı Gürcan

olabilir, ama mesafe cok uzun olacagi icin (Faruk koselerde 30 kusur metre soyledi diye hatirliyorum..) tek parca borda iskelesi mantigiyla biraz riskli durum olusturur mu diye dusunuyorum.. Ayrica 4x2 toplam 8 borda iskelesi koymak maliyeti artirir gibi geliyor. En guzeli t seklinde kedi yolu ile birlestirip son bolume borda iskelesi koymak gibi geliyor bana. Bakalim nasil yapacaklar.
Evet o sekilde daha mantikli belli mesafeye kadar normal gelmeli en sona borda iskelesi konulmali muhtemelen o sekilde yapilacaktir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

rica ederimde fotoğraflar alıntı :)

güzel alıntılamışsın @cursedofdragon  :D teşekkürler.
fotolara bakınca ne çok iş var yap yap bitmiyor dedirtiyor adeta...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sezer94

Çati buyuk olmus eger cati alttanda kaplanacaksa cok devasa bir gorunumu olacaktir umarim kapatilir...
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı tangaz

Çati buyuk olmus eger cati alttanda kaplanacaksa cok devasa bir gorunumu olacaktir umarim kapatilir...

sanırım kapatılmayacak ama ben de kapatılması taraftarıyım. kapatılırsa efsane olur :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cadavra

rica ederimde fotoğraflar alıntı :)
Bende diorum vinçler nie calismio

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Efe

kedi yollari 2 kalmis :halay: bi kac saate bitecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı heart

içerisi gerçekten bitecek gibi durmuyor.
illa ki bitecek ama 19 mart imkansız gibi.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimiçi Necmi

Saha bu seviyedemi olacak ?
yok şu anda ilk basamaktan bir metre daha aşağıda gibi bittiğinde ilk basamakla sıfır gibi olacak
projeye göre ilk basamaktan 5 cm yukarda olması lazım @martin40

Çevrimdışı cadavra

Zeminde bi sey kalmamis son parcalar duygulandim :D :D :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi