Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5750052 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cursedofdragon

içerisi gerçekten bitecek gibi durmuyor.
illa ki bitecek ama 19 mart imkansız gibi.

Şu muhabbet bir bitmedi gitti :)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 13:01:42
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
20 mart olarak güncellendi :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

ne zaman biterse o zaman girilir bu 19.03 te olabilir baska bi tarihte gunlere takili kalmayin artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

yok şu anda ilk basamaktan bir metre daha aşağıda gibi bittiğinde ilk basamakla sıfır gibi olacak
projeye göre ilk basamaktan 5 cm yukarda olması lazım @martin40

Fotograftaki cizginin ustunde mi olacak yani Necmi abi eger oyle olacaksa super oranin gorunmesini istemiyorum pek reklam panosunun boyu onu kapatir umarim :D
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

Zeminde bi sey kalmamis son parcalar duygulandim :D :D :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pazartesi sahada gorunen tum vincler cikacaj gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

pazartesi sahada gorunen tum vincler cikacaj gibi gorunuyor
Bence 1 veya 2 si kalir bu kenarladan calisirlar 6m lik pist tarafinda cunku kedi yollarinda 4 parca eksik mebranada ordan yardim edebilerler mebran olmasa dahi bu 4 eksik parca icin 1 veya 2 si kalir gibime gelio onlari baska ne tasiyabilir ki yukari

Çevrimdışı ahmetx

Saha bu seviyedemi olacak ?
şu anda açık yeşil seviyesinde kırmızı çizgi kadar yükselip yeşil çizgi seviyesine gelecek @martin40
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Merdivenlerin Füme renk olacağı kesinmi @ahmetx abi .

Çevrimdışı ahmetx

yedek kulübesi için ayrılan bölümün tribünde kapladığı alan bir kamyonun genişliği kadar. :)

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı cadavra

Bu arada cogunuz izlemistir ben yeni izledim bu haberturkun inonunun belgeselini yapmislar yapimindan öncesinden baslamislar da taa o zamanlar kapasite ve buyuklugunu ciddi anlamda sinirlamislar sasirmistim bugün ki muabbetin aynisi o donemde donmus.

Çevrimdışı tangaz

şu anda açık yeşil seviyesinde kırmızı çizgi kadar yükselip yeşil çizgi seviyesine gelecek @martin40

bildiğimden değil ama mantık yürüterek söylüyorum o kadar yükselmez. zira reklam panosu o zaman yukarıdan taşma yapacaktır. bence kırmızı çizginin yarısı düzeyi daha makul gibi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı betoo38

Çevrimdışı Erdem Çözer

bildiğimden değil ama mantık yürüterek söylüyorum o kadar yükselmez. zira reklam panosu o zaman yukarıdan taşma yapacaktır. bence kırmızı çizginin yarısı düzeyi daha makul gibi...

kenarlara doğru eğimli olacaktır
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

evet biraz taşacak ,bursadan bir resim vardı dur bir bakayım.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

nerden çıkdı o  :alala:

Geçenlerde öyle bi muhabbet okumuştum sorayım dedim.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 13:16:30
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

kenarlara doğru eğimli olacaktır

saha zemini ve kenarlara doğru eğim :alala:
sanırım söylemek istediğini ifade edemedin ortada su toplanmasın die mi kenarlara eğimli olacak zemin :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Fotograftaki cizginin ustunde mi olacak yani Necmi abi eger oyle olacaksa super oranin gorunmesini istemiyorum pek reklam panosunun boyu onu kapatir umarim :D
saha üstünde olacak ama tribünlere doğru saha dışı alanda bir eğim var 20 cm kadar @Sezer94

Çevrimdışı ahmetx

Geçenlerde öyle bi muhabbet okumuştum sorayım dedim.
prekast renginde kalır .

Çevrimdışı ahmetx