Merhaba Öncelikle yeni başlık hayırlı olsun. 2 gündür girmedim bi baktım yeni başlığa geçilmiş ve 24 sayfa yazılmış üşenmedim tek tek okudum

ama bu başlıkta yetmez bize stadı açma onu kesin olarak anladım.
Şimdi kusuruma bakmayın arkadaşlar ama yorumlarda;
Serme hibrit kötü oldu ekme hibrit olsun olmaz böyle,
1 ay geç olsun şöyle olsun,
Başkana inceden yardırmalar sitemler felan var bol bol.
Şimdi birincisi;
Daha hiç çim sahaya çıkmamış arkadaşlar var,
Daha hiç hibrit çim görmemiş arkadaşlar var,
Daha hiç serme çim ile ekme çim arasında ki farkı bilmeyen arkadaşlar var,
Daha hibrit ile normal çimi bilmeyen arkadaşlar var iken
Bu tarz Başkana giydirme eleştrilerini haklı bulmuyorum. Serme yapılacak ise mutlaka ticari acıdan bi gerekçesi varıdır.Mutlaka bu işin başındakiler hesap etmiştir. Bu adamlar KOSKOCAMAN BEŞİKTAŞ AŞ'yi yönetiyor bakkal değil. He hataları olur mu olur ama bu kadar bu işlerde Profosyonel olmuş bir insan bu işlerde öyle kolay kolay hata yapmaz ki ( Bizim başkanın işi inşaat bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum) Bu kadar olumlu iş yapmış olan Başkandan söz ediyorum.
İkincisi;
Stadın erken açılması konusunda.
Daha bir hane geçindirmemiş arkadaşlarımız var,
Daha baba parası yiyen arkadaşlar var ( Bu hakaret ve ya küçük görme değil okul olur, iş bulamama olur veya başka sebepler yüzünden olur vs.)
Daha bir sorumluluk veya yükümlülük almamış arkadaşlar var iken;
Stadın bir 1 ay erken yada geç açılmasını dert etmiyorlar geç açılsın hibrit olsun geç açılsın şöyle olsun diye Başkana yardırıyorlar. Cidden çok üzüldüm.
Arkadaşlar 1 maç fazla oynamak demek şuan borç taksitleri olan bi kuruma ektra kazanç demek.
1 maç fazla oynamak demek vadesi gelip ödenemeyen borç yüzünden kapıya haciz memurunun gelmemesi demek.
1 maç fazla oynamak demek yaz için elinin ekonomik olarak güçlenmesi daha kaliteli transferler yapmak demek.
Kısacası 1 maç o kadar çok şey ki bence ekonomik olarak.
Bence bütün işlerde en ince hesabı yapan ADAM GİBİ ADAM BAŞKAN için bu akdar acımasız olmayın.
Bırakın açılsın hatalı ise o zaman eleştirin hata yapılmadan hatalı olduğu sonucu çıkmadan hatalı diyemezsiniz bi kişiye.
Kimseyi kırmak için değildi bu eşeltirim. Yanlış kelime kullanmış isem affola.
Sadece ben merkezci değilde empati kurun biraz eleştirdiğiniz insanların gözünden de. Toplum olarak en büyük eksiğimiz.
İyi akşamlar.