Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5756198 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı osman1903

@Karakartalpasha çim hakkında son durum nedir hibritten vazgeçildi söylentisi var?

Çevrimdışı Karakartalpasha

üst tribünden bahsetmiyorum abi aşağıki tribünde olucak mı ?

Güzel soru.. Bak bunu bende bilmiyorum. (Öğreniriz :lol:)

Sahaya atlamalara karşı yapılabilir belki. Ama öğreneceğim bu konuyu da..

Numaralı'dan bir resim daha paylaşayım sizlere..

Çevrimdışı idil

ozmn açılışa fener geliyo  :evillol: :evillol:

stadı fenerle açacak kadar düşmemeliyiz  :ok:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Ozzy03

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Güzel soru.. Bak bunu bende bilmiyorum. (Öğreniriz :lol:)

Sahaya atlamalara karşı yapılabilir belki. Ama öğreneceğim bu konuyu da..

Numaralı'dan bir resim daha paylaşayım sizlere..

Ust kata Ag cekilmesine gerek yokki abi

Alt katadir o :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sedat_BJK

Pardon yanlis yerde paylastim idare ediverin.. :)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı asi_kartal

Eski açığın ileride yükseltilme şansı var peki diğer tribünlerde en azından 2 3 sıra daha eklenme şansı nedir arkadaşlar ?
Özellikle köşeler alçak oralara yükseltme yapabilir miyiz ?

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ers1903

bursanın stadı gibi TEL ÖRGÜ mü istiyorsun?

O nerden cikti ,sen istiyorsun herhalde:)

Çevrimdışı Melekcik

stadı fenerle açacak kadar düşmemeliyiz  :ok:
bu ağırdı ama helal olsun @idil   :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

@Karakartalpasha çim hakkında son durum nedir hibritten vazgeçildi söylentisi var?

Hibritten vazgeçilmedi. Sadece stadı açmak için ruloya dönüldü. Yaza hibrit yapılacak...

Çevrimdışı ilhancelebi

Ag isi buyuk futbol ulkelerinde uygulanmiyor artik. San Names'de yeni bir stad ve yok ag falan mesela. Taraftar maci izlerken sutu gormuyorsa orda isi ne zaten. kapaliya gecsin o durumda :D Ag umarim olmaz.

Çevrimdışı ers1903

Eski açığın ileride yükseltilme şansı var peki diğer tribünlerde en azından 2 3 sıra daha eklenme şansı nedir arkadaşlar ?
Özellikle köşeler alçak oralara yükseltme yapabilir miyiz ?

O konu biraz karışık. Sana söylediğim gibi. Stadın kaba planları (Statik hesapları vs) 55 bin kişiye uygun. İlerde olur mu bilemiyorum. Ama şu an görünürde yok. Uzun yıllarda olmaz bence.

Çevrimiçi Necmi

Sen alt kümedeki gurulu takım tutmak istiyosan çok var tut.Ben ne olursa olsun Beşiktaş'ı alt kümeye yakıştırmadığım gibi ismini yan yana bile yazmam.Gerekirse her türlü pisliğe girerim ama fakir ama gururlu edebiyatı asla yapmam.
pislikle gelecek bir şampiyonluk Beşiktaşın ruhuna aykırıdır.
senin düşüncelerinle ahlaksızca alınacak şampiyonluklar örtüşüyorsa
söyleyecek bir şeyim yok Bence yanlış takım tutuyorsun. Buna yapabileceğim bir şey yok ama
bu pisliği burda savunmana müsade etmem. Git pis fikirlerini başka yerlerde aktar
burasını kirletme Burda ancak ahlak sahibi gerçek Beşiktaşlılar yazı yazabilir.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 18:39:44 Necmi ]

Çevrimdışı idil

bu ağırdı ama helal olsun @idil   :kop: :kop: :kop:

şakayla karışık bir gerçeklikti  :tabe: :tabe: cidden umuyorum öyle bir şey olmaz... bakşan ve yöneticiler gibi ben de bizlere ettikleri eziyeti, brugge'e elendigimizde yaptıkları açıklamaları, önümüzü kesme çabalarını, şampiyonluk çalmalarını asla ama asla unutmam. gs de fener de layık değil stat açılışını yapmaya. hem de vizyon meselesi, mutlaka bir ve ya birkaç Avrupa takımıyla yapılmalı açılış
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

@Karakartalpasha öncelikle hoşgeldiniz. Kapalı tribün üst kattaki koltuk sıra sayısı numaralıdan az mı yoksa kapalıdaki en üst sıra koltukların üzerini mi kapatmışlar? vodafone kelimesinin d ve f harflerinin tepesi kesik kalmış da.

Çevrimdışı ahmetx

localara ingiliz menşeli ambirad ısıtıcılar monte ediliyor.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Melekcik

Şeffaf ağ örneği varmi ..
olsada göremezsin  :kop: :kop: şaka bir yana googlete  görünmez ip yaz çıkar
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı cursedofdragon

localara ingiliz menşeli ambirad ısıtıcılar monte ediliyor.

1 dene ufo gördüm ben :D

Çevrimdışı Melekcik

şakayla karışık bir gerçeklikti  :tabe: :tabe: cidden umuyorum öyle bir şey olmaz... bakşan ve yöneticiler gibi ben de bizlere ettikleri eziyeti, brugge'e elendigimizde yaptıkları açıklamaları, önümüzü kesme çabalarını, şampiyonluk çalmalarını asla ama asla unutmam. gs de fener de layık değil stat açılışını yapmaya. hem de vizyon meselesi, mutlaka bir ve ya birkaç Avrupa takımıyla yapılmalı açılış
haklısın sonuna kadar katılıyorum ama böyle bir fırsat olursa yönetim kaçırmaz zaten tam açılış sezon sonu ha şu var ilk maç derbi olacak açık kanalda stat açılışı izleyeceğiz hatta her takım taraftarı izleyecek ve reklamı olacak buradan bakılınca da mantıklı

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Su ana kadar en kolay takilan cati parcasi duz semerler galiba.Bu arada 3 gundur yeniinonu gelmiyor bi kus bakisi goreydik iyiydi mabedi.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Almanya'dan gelecek kişiler var @Necmi abi de, izinlerini, uçak biletlerini ayarlayacaklar :) O yüzden sordum, @Efe 'nin dediği gibi 15 şubatta belli olur :)
şu anda 19 mart gibi duruyor Planların ona göre yapıldığının sinyalleri her yerden geliyor
bakalım bekleyelim görelim @Yigit_Gelir