Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aklin yolu bir yahu @Mehmet Ali C. Dostum. Formula1de de cok cakismadik zaten. Sen benim raketciyi nasil buldun begendin mi?Hala bir umudum var, baskan galiba alacagi futbolcuyu kesin izliyor, bir shaktar maci izlemislerdi galiba, gece birden ansizin raketci zu besiktas, benim hala umudum var. yeni kedi yakaladim daha adini koymadim, ilk transferin adini koyacam, insallah kamil olmaz ilk transfer, sureyya abinin cocugu mevzusuna donecek bu kedi olayi galiba
Volkan, Caner, Mehmet Topal, Hakan Balta, Gökhan, Selçuk, Oğuzhan, Ozan, Hakan Çalhanoğlu, Arda Turan, Burak Yılmaz.Handikap İspanya.
Fatih Terim önce fizik kalitesi düşük, maç kondisyonu eksik oyuncuları elemesini bilmeli.
Hakan ve Arda'nın oyun geçişleri zayıf. Caner ve Arda'nın zaten fizik kalitesi ve maç temposu düşük. Ön bölge oyuncuları; yeterince hareketli olamayınca, arkadaşlarına ve kendilerine alan yaratamayıp toplu/topsuz penetre edemeyince pas oyunun pratikte bir karşılığı olmuyor. Ayrıca pas tempomuz da düşük.
İspanya maçında mutlaka Topal'ı öne çekip kanatlarda koşucu özellikli bir kenar oyuncusunu tercih etmek gerekiyor.
İspanya maçında 2.bölge savunmasını ve baskı merkezlerini doğru kurgulayamaz isek atılan derin toplar büyük sıkıntı yaratır. Mevcut orta saha kurgusunun İspanya'nın pas trafiğini bozması da pek mümkün gözükmüyor.
İspanya oyun merkezini ileride kuruyor. Rakibi geriye itip 50-60 metre boşluk vererek oynuyorlar. İsp. karşı topa sahip olup, pas oyununu oynamak mümkün değil. Direkt oyun oynayıp, hızlı kontra ataklar geliştirmeliyiz. Bunun için hücum geçişleri hızlı, koşucu ve topu ayağına değil, önüne isteyen hücum oyuncularını ve onlara servis yapabilecek orta saha oyuncularını tercih etmeliyiz.
Arda - Caner - Burak gibi maç kondisyonu ve fizik kalitesi düşük oyuncular aynı zamanda yine orta saha özellikli iki kenar oyuncusunu tercih etmiş. Kenar oyuncularından birinin koşucu özellikte olması gerektiğini düşünüyorum. Savunma arkasına doğru Burak'a atılacak toplar dışında direkt hücum şansımız pek yok gibi.
Biz bitti demeden.... biter
TivibuSpor'da Ali Ece Hırvatistan - Çek maçını ve Hırvatistan taraftarının ne istediğini anlatıyor. Tivibusu olan geri alıp seyretsin bence.
Neden yaptıklarını merak ettim ama tivibum yok.
Perisic ve Brozovic gibi iki orta saha özellikli kenar oyuncusu ile oynuyorlar. Rakitic biraz daha ofansif orta saha gibi oynadığı için 4-2-3-1 diyorlardır. Aslında Modric ve Badelj merkez orta sahada oynuyor. Homojen yapıları yok, bazen 4-1-4-1 gibi oynuyorlar. @mylife1903