EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 462376 defa] EURO 2016

Çevrimdışı Ersoy

Biz bitti demeden bitmez ispanya'ya 3 ceklere 5 atarız olur biter.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Anlatabiliyo muyum?

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 17:20:07 atalay ]

Çevrimdışı atalay

İspanya oyun merkezini ileride kuruyor. Rakibi geriye itip 50-60 metre boşluk vererek oynuyorlar. İsp. karşı topa sahip olup, pas oyununu oynamak mümkün değil. Direkt oyun oynayıp, hızlı kontra ataklar geliştirmeliyiz. Bunun için hücum geçişleri hızlı, koşucu ve topu ayağına değil, önüne isteyen hücum oyuncularını ve onlara servis yapabilecek orta saha oyuncularını tercih etmeliyiz.

Çevrimdışı firewater

Size nacizane tavsiyem: ne kadar birikmişiniz varsa İspanya-Türkiye maçında handikaplı ispanyaya basın  :D :D :D :ok:

Çevrimdışı atalay

Yunus Mallı'nın milli takıma entegre edilememesi handikap. F.T oyuncuya bu kadar süre içerisinde küçük bi' rol bile vermedi.

Çevrimdışı tangaz

Yunus Mallı'nın milli takıma entegre edilememesi handikap. F.T oyuncuya bu kadar süre içerisinde küçük bi' rol bile vermedi.

ben de bunu dile getirmiş hatta çalhanoğlundan daha faydalı olabileceğini belirtmiştim. bence yıldıray baştürk rolüne aday bir oyuncu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

29 yaşında Arda, 35 yaşında Rosicky.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence yaşlarını yanlış yazmış olabilirsin  :evillol:

35 yaşında Arda, 29 yaşında Rosicky.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ersoy

Arda bitti artık ondan bi cacık olmaz ispanya da bi kulübe kiralar Barça.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

Ben teknik direktör olsam; Çok büyük yetenekleri olmadığı sürece zeki olmayan hicbir futbolcuyu oynatmam.

Mesela Ozan Tufan'ı kulübün çevresine bile yaklaştırmam.

Çevrimdışı Ersoy

İspanya zaten gruptan çıktı banko beraberlik bize yaramaz ama çekler feci bi şekilde direniyor. Biz olsak şimdiye 5 yemistik su kadar atağa.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

ben de bunu dile getirmiş hatta çalhanoğlundan daha faydalı olabileceğini belirtmiştim. bence yıldıray baştürk rolüne aday bir oyuncu.

Yıldıray'ı da EURO 2008 kadrosuna almamıştı.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:47:06 atalay ]

Çevrimdışı 38life

Çek Cumhuriyeti İspanyayı yenecek.

Çevrimdışı 38life

Şuana kadarki en kaliteli maç bu maç.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Krejci dikkatimi çekti.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu tosuna 7 milyon veriyorduk neredeyse, kurbanda 7 ortak bile bulamazdık bu genç irisine  :evillol:
Ve hala da bizde daha farkli oynardı diyen var bu Obez için , Hala umidi olan var yok artik diyorum

Ben gecen yaz bu adam kazma ne olur almayalim 7 m lik kazik derken Forumun yarısından fazlasi buyuk yetenek en. Az 15 m ye satariz diyordu

Ne oldu ? Yine ben hakli çıktım :bandit:

Bir tek Boyko da yanildim..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ersoy

Çeklerin kazanması halinde en iyi 3.lük şansımız biter 0-0 kalırsa çok az bi ihtimalimiz olur ama ispanya kazansın da rahat edelim.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ensar

Aslında o kadar kotu adam degil.7Mlik adam degil zaten ama bizde olsa cok daha gelisirdi.Cocuk daha 20 yasinda vucudundaki yaglari kasa donusturse Yaya Toure tarzinda bir adama donusebilir.
iyi de yağin kasa dönüşmesi mümkün olan bi durum değil :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çeklerin kazanması halinde en iyi 3.lük şansımız biter 0-0 kalırsa çok az bi ihtimalimiz olur ama ispanya kazansın da rahat edelim.

Hala inancın var demek  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ersoy

Çok güzel maç ya

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Hala inancın var demek  :iblush:
Biz bitti demeden bitmez gerekirse ispanyayi grup sonuncusu yapıp çıkarız arda turan bey hattrick yapar.

Bu arada İspanya nin kaçırdığı pozisyona bak.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

Bizim en iyi 3.cü olmamızla ne alakası var Çeklerin İspanyayı yenmesinin?

Çevrimdışı Ersoy

Bizim en iyi 3.cü olmamızla ne alakası var Çeklerin İspanyayı yenmesinin?
İspanya'yla mı 3.lük için savaşmak mı yoksa Çeklerle mi ?

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

İspanya'yla mı 3.lük için savaşmak mı yoksa Çeklerle mi ?

Hangisi Hırvatistana kaybederse onla...

Etiketler: