EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 463244 defa] EURO 2016

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aklin yolu bir yahu @Mehmet Ali C. Dostum. Formula1de de cok cakismadik zaten.

Sen benim raketciyi nasil buldun begendin mi?
Hala bir umudum var, baskan galiba alacagi futbolcuyu kesin izliyor, bir shaktar maci izlemislerdi galiba, gece birden ansizin raketci zu besiktas, benim hala umudum var.
yeni kedi yakaladim daha adini koymadim, ilk transferin adini koyacam, insallah kamil olmaz ilk transfer, sureyya abinin cocugu mevzusuna donecek bu kedi olayi galiba
Senin raketçiyi beğendim de abi bize yar etmezler çok para isterler

Çevrimdışı 'TaNeR'

rabona trivela orta  :evillol: kafa ve gol 1-2
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2016, 20:34:15 'TaNeR' ]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Berat

Volkan, Caner, Mehmet Topal, Hakan Balta, Gökhan, Selçuk, Oğuzhan, Ozan, Hakan Çalhanoğlu, Arda Turan, Burak Yılmaz.

Handikap İspanya.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Volkan, Caner, Mehmet Topal, Hakan Balta, Gökhan, Selçuk, Oğuzhan, Ozan, Hakan Çalhanoğlu, Arda Turan, Burak Yılmaz.

Handikap İspanya.

Biz bitti demeden.... biter  :ebebe:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Handikap İspanya.
Neyse saçma sapan GG haberlerinden kurtulacağız  :ebebe: Önemli olan katılmaktı mode on  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ensar

Handikap İspanya.
mal bu herif
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Arena_

Handikap İspanya.

Orta alanda Xabi Ozan ve ileri de Cristiano Burak ile banko :biggrinking:

Agzına tükürem böyle isin

Çevrimdışı Arena_

Ozan'ı motive etmek icin: Saclar hazır mı  :super:

Çevrimdışı 38life

Sahaya en az 15 tane falan yanıcı madde attı hırvatlar. Şunları men etseler ne güzel olur...

Çevrimdışı atalay

Fatih Terim önce fizik kalitesi düşük, maç kondisyonu eksik oyuncuları elemesini bilmeli.
Hakan ve Arda'nın oyun geçişleri zayıf. Caner ve Arda'nın zaten fizik kalitesi ve maç temposu düşük. Ön bölge oyuncuları; yeterince hareketli olamayınca, arkadaşlarına ve kendilerine alan yaratamayıp toplu/topsuz penetre edemeyince pas oyunun pratikte bir karşılığı olmuyor. Ayrıca pas tempomuz da düşük.
İspanya maçında mutlaka Topal'ı öne çekip kanatlarda koşucu özellikli bir kenar oyuncusunu tercih etmek gerekiyor.
İspanya maçında 2.bölge savunmasını ve baskı merkezlerini doğru kurgulayamaz isek atılan derin toplar büyük sıkıntı yaratır. Mevcut orta saha kurgusunun İspanya'nın pas trafiğini bozması da pek mümkün gözükmüyor.
İspanya oyun merkezini ileride kuruyor. Rakibi geriye itip 50-60 metre boşluk vererek oynuyorlar. İsp. karşı topa sahip olup, pas oyununu oynamak mümkün değil. Direkt oyun oynayıp, hızlı kontra ataklar geliştirmeliyiz. Bunun için hücum geçişleri hızlı, koşucu ve topu ayağına değil, önüne isteyen hücum oyuncularını ve onlara servis yapabilecek orta saha oyuncularını tercih etmeliyiz.

Arda - Caner - Burak gibi maç kondisyonu ve fizik kalitesi düşük oyuncular aynı zamanda yine orta saha özellikli iki kenar oyuncusunu tercih etmiş. Kenar oyuncularından birinin koşucu özellikte olması gerektiğini düşünüyorum. Savunma arkasına doğru Burak'a atılacak toplar dışında direkt hücum şansımız pek yok gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Handikap İspanya.

Arda - Caner - Burak gibi maç kondisyonu ve fizik kalitesi düşük oyuncular aynı zamanda yine orta saha özellikli iki kenar oyuncusunu tercih etmiş. Kenar oyuncularından birinin koşucu özellikte olması gerektiğini düşünüyorum. Savunma arkasına doğru Burak'a atılacak toplar dışında direkt hücum şansımız pek yok gibi.
İlk yarı sonunda yine Oğuzhan çıkar Volkan Şen girer  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Güvenlik görevlisinin kafasında bomba patladı :D Bu ne la...

Çevrimdışı onder23

İlk 11 imize bakilirsa Hırvatistan maçındaki kötü futbolun sebebi cenk tosun muş

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Ensar

bu mal burak tutar beleş bi gol atar kral olur
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Arena_

Cenk iyi yarmıs kafasını Corluka takke takmıs  :biggrinking:

Çevrimdışı 'TaNeR'

çekler penaltıdan gol attı 2-2  :by2:
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 01:08:24 atalay ]

Çevrimdışı 38life

TivibuSpor'da Ali Ece Hırvatistan - Çek maçını ve Hırvatistan taraftarının ne istediğini anlatıyor. Tivibusu olan geri alıp seyretsin bence.

Çevrimdışı worns

TivibuSpor'da Ali Ece Hırvatistan - Çek maçını ve Hırvatistan taraftarının ne istediğini anlatıyor. Tivibusu olan geri alıp seyretsin bence.

Neden yaptıklarını merak ettim ama tivibum yok. :)

Çevrimdışı 38life

Neden yaptıklarını merak ettim ama tivibum yok. :)

Karışık ya :D O olay çıkaranlar Split'lilermiş. Federasyondan ve hocadan nefret ediyorlarmış. Zagreblileri kayırdıklarını düşünüyorlarmış vs. vs. Daha arkaplanı da var işin.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadas biraz gonlumuzde olan takim 5 dakikada yikiliyor. Taraftara ne oldu onu da anlamadim ne gerek vardi!
Bu vida midir nedir sakar oyuncu gitti penalti yapti herif, zorla.

Cok uzuldum.

Çevrimdışı mylife1903

Perisic ve Brozovic gibi iki orta saha özellikli kenar oyuncusu ile oynuyorlar. Rakitic biraz daha ofansif orta saha gibi oynadığı için 4-2-3-1 diyorlardır. Aslında Modric ve Badelj merkez orta sahada oynuyor. Homojen yapıları yok, bazen 4-1-4-1 gibi oynuyorlar. @mylife1903
@atalay benim okuz gozlerim sanki 4-5-1 gibi goruyor hirvatlari ama ahkam kesmek istemem, o yuzden sana sordum, aciklaman icin tesekkur ederim.

Birde bana defansta ve ofansta biraz farkli yerlesiyorlar gibi geldi. Iyi takim iyi taktik iyi futbolcular ama galiba hoca kotu, eksik birsey var. hersey iyi ama mukemmel degil, spurs gibi

Çevrimdışı 38life

Ali Ece bombalıyor valla :) Bu ülkenin en iyi futbol yorumcusu tartışmasız Ali Ecedir.

Çevrimdışı Tolga

Hırvatistan bu kadar iyi oynadığı bir maçı nasıl kazanamaz hayret yani.

Çekler'in berabere kalması biizm için çok farketmeyecek. Biz Çekler'i yenersek yine altımıza alıyoruz ama en iyi 3.ler arasına girebilir miyiz işte.

Bugün mucizevi bir şekilde beraberlik alırsak o zaman işler değişebilir tabi de bu da kadroya bakınca pek mümkün gözükmüyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: