Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5870147 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Prostatic

şimdi bundan sonra süreç ne olacak.Çim mi koltuk mu kaplama mı ?

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Necmi

Mükemmel görünüyor. Geçmiş olsun hepimize..

Şimdi sırasıyla çatı için yapılacak işleri bilen bi arkadaş yazabilir mi rica etsem? Çatı için neyi takip edeceğimizi bilelim. :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1- V halatların bağlanması
2- Kedi yolları montajı
3- Çelik iskeletin kirişe kadar kalan kısmının montajı
4- Semer montajı
5- ışıklandırma montajı
6- Vodafone 4G vericilerinin montajı
7- ön taraftaki şeffaf kaplamanın montajı
8- Membran montajı

Çevrimdışı Efe

bu is yarin halatlarin takilmasiyla biter hayirli olsun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Abi bu Fikret Orman bambaska biri ya valla

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Muratt

2- Kedi yolları montajı
4- Semer montajı
5- ışıklandırma montajı
8- Membran montajı

Tahmini süre nedir bunlarda öngörülen?

Çevrimdışı cursedofdragon

Vodafone Arena çalışmaları hakkında bilgi veren Bünyamin Derman; “Çatı bloğunun tamamen kalkmasından sonra da zaten yokuş aşağı İnşallah bitireceğiz. Çatının örtüsü yapılacak. Çatı örtüsü de yaklaşık 1 ay kadar sürecek. Ondan sonra koltuklar ve çime başlanacak. 15-20 gün sonra ise çimdeki altyapı oluşturulacak. Çim mevsimi var. En kısa zaman bitirmeye çalışacağız. Finale doğru gidiliyor. Bundan sonrası hızlanacak. Benim izlediğim kadarıyla her şey yolunda” diyerek sözlerini tamamladı.

Çevrimdışı birkanmaraz

Vodafone Arena çalışmaları hakkında bilgi veren Bünyamin Derman; “Çatı bloğunun tamamen kalkmasından sonra da zaten yokuş aşağı İnşallah bitireceğiz. Çatının örtüsü yapılacak. Çatı örtüsü de yaklaşık 1 ay kadar sürecek. Ondan sonra koltuklar ve çime başlanacak. 15-20 gün sonra ise çimdeki altyapı oluşturulacak. Çim mevsimi var. En kısa zaman bitirmeye çalışacağız. Finale doğru gidiliyor. Bundan sonrası hızlanacak. Benim izlediğim kadarıyla her şey yolunda” diyerek sözlerini tamamladı.

Alintidir.

Çevrimdışı talha

Marta 4.5 Ay var. İçerinin işleri ittiyse alt tarafta işler başlar mı?

Valla ben firmanın o riski alacağını sanmıyorum. Çünkü böyle yerler sıkıntılı yerler. Allah korusun üstten bir çivi bile düşse adamın kafasını yarar gider.

Ben yine de Mart işi sakat diyorum Mayıs'ta ancak biter. Belki son maçı oynarlar diyeceğim ama sanmam. Açılışı beklerler. Yani Ağustos'ta açarız dükkanı.

EN zor işler bitti vatana millete tüm Beşiktaş'lılara mutlu kutlu hayırlı olsun.

Gün bayram günündür. Çalın dostlar çalın. :halay: :halay: :halay:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı CUBUKLU

montaj işlemleri çatı ringinin arka çemberindeki gibi hızlı ilerlerse kısa sürede baya yol kat ederiz sanki
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

2- Kedi yolları montajı
4- Semer montajı
5- ışıklandırma montajı
8- Membran montajı

Hemen sevinmeyelim , anıtlar kurulu neden Z değilde V halatları diyebilir, kedi yoluna kediler çıkabilir diye izin vermeyebilir, çatı eşek mi ki diyerek semerlere izin vermeyip çimlerin boyu 3 milimi koltuk boyları 20 santimi geçmesin diyebilir  :D Şaka bir yana hepimize kutlu olsun . Stadımızda Nice Beşiktaş'lı zafer günlerine  :claps:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Vodafone Arena çalışmaları hakkında bilgi veren Bünyamin Derman; “Çatı bloğunun tamamen kalkmasından sonra da zaten yokuş aşağı İnşallah bitireceğiz. Çatının örtüsü yapılacak. Çatı örtüsü de yaklaşık 1 ay kadar sürecek. Ondan sonra koltuklar ve çime başlanacak. 15-20 gün sonra ise çimdeki altyapı oluşturulacak. Çim mevsimi var. En kısa zaman bitirmeye çalışacağız. Finale doğru gidiliyor. Bundan sonrası hızlanacak. Benim izlediğim kadarıyla her şey yolunda” diyerek sözlerini tamamladı.

Tam tahmin ettiğim gibi. Neyse hayırlısı olsun. Allah kazasız belasız işler nasip etsin gerisi gram mühim değil. Can herşeyden önce gelir.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ensar

Hepinizden allah razı olsun elleriniz dert görmesin :D başkan çok kral adamsın :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çevrimdışı Ersoy

Çatı bitmiş yeni öğrendim hadi hayırlı olsun.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı celiker1

Bu seneye yetişmez diyordum stad ama sanki Mart ayında açacaklar gibi bir his oluşmaya başladı  :ishock: Yılbaşında çime başlanıp üzerine 70 gün koysak Mart 10 yapar.Yılbaşına kadarda kedi yolu,kalan çelik parçaları,semerler,ışıklandırma vs. bitmemesi için hiç bir sebep yok👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cadavra

bursa macında oguzhan golu atınca tanımadıgım birine sarılarak sevınmıstık o kadar sevındım valla heee  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Ensar

Bjk Tv başkan açıklama yapıyor

Saçma salak haberler var açıklama felan yok tv de

Edit : su an canlı yayın var , fransız konuşuyor :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !